Esimi tekrar kazanmak icin canimi acittigi yerden acitmali miyim canini

Açılın bir aldatma konusu daha. Tecrübeliyim bu konuda. Duramıycam yazıcam. Tüm yorumları okumadım, aldatmanın mahiyeti nedir tam olarak bilmiyorum. Tek gecelik bir aldatma mı, yoksa bir süredir var olan bir ilişki mi aldatmanın boyutu.
Uzak durması soğuması durumuna gelince. Ben de 4 aydır aldatıldığımı öğrendiğim ve baya tepki gösterdiğim 1 aylık çok zor süreçte( benim için) fark ettim ki sanki suçlu benmişim gibi benden soğumuştu eski eş kişisi. Yani vicdan yapıyorlar desem zaten vicdanları olsa aldatmazlar da o soğumanın tam olarak nedeni ne ben de çözemedim. Belki de artık ortaya çıktı, benim yolum bu, ancak kafam karışık, kurulu düzeni bozmak kolay değil gibi bir iç karmaşası mı bilmiyorum.
Aldatan her zaman aldatır. O eşiği geçeni hiçbir şey değiştiremez. Ben affetmedim ve boşandım.
Misilleme yapmak olmayan birşeyi var göstermeye çalışmak doğru gelmiyor bana. Böyle birşey söylediğinizde kazanmaya çalışacağını falan da sanmıyorum eş kişisinin. Hem neden siz kazanmaya çalışıyorsunuz ki. Suçlu olan siz değilsiniz.

vay be karini aldatacan karinda is stresi deyip anlayis gosterecek
eger erkeklerin iş stresi yuzunden karisini aldatmasi normal ise
benim kocam beni milyon kez aldatmasi gerekirken neden aldatmadi????
yoksa benim kocam erkek degil mi ??
eyvaahhh
yoksa aldattida beni mi uyuttu??
aman bosverr aldatsada is stresinden normaldir kiyamam ben ona :deli:

Bu nasil bir dusuncedir anliyamadim igrenclige igrencliklemi cvp vereceksin
Insanin dunyada bir durus pozisyonu ,kurallari olmalidir
Sovene sovsen ne farkin kalirki helede durum bana gore hayattaki en degerli kisilik durusumussa.
Birde o gerkek yapinca elinin kiri oluyor buralarda
Evli kadin yapinca .kotu oluyor ya
Ku bana gors ikiside asagiliktir neyse
Simdi sen aklini basina al cizgilini kimse icin bozma
Adam bi kere kotu niyetli kusura bakma ona gelince ask yasiyor sana gelince is para stresi hadi oradan

Bu nasil bir dusuncedir anliyamadim igrenclige igrencliklemi cvp vereceksin
Insanin dunyada bir durus pozisyonu ,kurallari olmalidir
Sovene sovsen ne farkin kalirki helede durum bana gore hayattaki en degerli kisilik durusumussa.
Birde o gerkek yapinca elinin kiri oluyor buralarda
Evli kadin yapinca .kotu oluyor ya
Ku bana gors ikiside asagiliktir neyse
Simdi sen aklini basina al cizgilini kimse icin bozma
Adam bi kere kotu niyetli kusura bakma ona gelince ask yasiyor sana gelince is para stresi hadi oradan

Arkadasim benim niyetim gercek bir aldatma degildi. Yapamam da zaten midem almaz.. ilerde bir gun cocugumum suratina bakamam.. ben ayrilsam hayatima yeni biri girecek olsa gezeyim tozayim olmadi baskasi ile gezeyim tozayim seklinde bile olmaz.

Adamın aklı hâlâ yasak ilişkisinde.
Yani mesafe sebebi de size duyduğu vicdani sorumluluk olabilir,belki sizi arada engel olarak görüyor belki soğuk durarak sizi yıldırmaya çalışıyor, ehh yeter be! dediginiz yerde ihantle değil, şiddetli geçimsizlikle biten bir evlilik olacağını umuyor,biraz vites büyüteyim belki sevgilisi hamile 1 ay sonra bitecek yoğunluk aslinda sevgilisinin hamilelik süreci...

Bunlarin hepsi
hem ihtimal dahilinde hem değil

Lakin

Aldatilan eş olarak sizin mesafeli durup onun yaklasma cabalarini bertaraf etmeniz gerekirken adam size mesafeli duruyor ve siz bu adami kalbi güzel olarak adlandırıyorsunuz.

Kalp güzelliğini cok yanlis anlamissiniz siz:KK20:

Böyle bir şey derseniz bana göre adam kendi yaptığını bir anda unutur, erkeklik taslar size zarar verir. Fiziksel zarar olmasa da daha sonra size karşı güvensizlik duymasına sebep olabilirsiniz. Bence onun hatasını kabul ederek erdemlik yapmışsınız zaten sakinliğinizi koruyun.

Eşinizin canını acıtma düşüncesi olmasın aklınızda onu başka şekilde utandırın. Mesela diyelim ki çok güzel bir yemek yapıp devamlı sevecen tavırlarla yaklaşın günden güne eşimden iyisi yokmuş diyebilmesini sağlayın. (Aslında bir öneri verdim ama nasıl yapabilirsiniz zor da olabilir bekara koca boşamak kolay derler aklıma böyle bir şey geldi)

En kısa sürede birbirinize ısınmanız ve soğuk dönemi atlatmanız dileğiyle :)

Açılın bir aldatma konusu daha. Tecrübeliyim bu konuda. Duramıycam yazıcam. Tüm yorumları okumadım, aldatmanın mahiyeti nedir tam olarak bilmiyorum. Tek gecelik bir aldatma mı, yoksa bir süredir var olan bir ilişki mi aldatmanın boyutu.
Uzak durması soğuması durumuna gelince. Ben de 4 aydır aldatıldığımı öğrendiğim ve baya tepki gösterdiğim 1 aylık çok zor süreçte( benim için) fark ettim ki sanki suçlu benmişim gibi benden soğumuştu eski eş kişisi. Yani vicdan yapıyorlar desem zaten vicdanları olsa aldatmazlar da o soğumanın tam olarak nedeni ne ben de çözemedim. Belki de artık ortaya çıktı, benim yolum bu, ancak kafam karışık, kurulu düzeni bozmak kolay değil gibi bir iç karmaşası mı bilmiyorum.
Aldatan her zaman aldatır. O eşiği geçeni hiçbir şey değiştiremez. Ben affetmedim ve boşandım.
Misilleme yapmak olmayan birşeyi var göstermeye çalışmak doğru gelmiyor bana. Böyle birşey söylediğinizde kazanmaya çalışacağını falan da sanmıyorum eş kişisinin. Hem neden siz kazanmaya çalışıyorsunuz ki. Suçlu olan siz değilsiniz.
+1+1

Hala seni dusundugunu saniyorsun. seni uzmemek icin degil diger kadin senin gibi kendisine katlanmadigi icin senin yaninda. Kim bilir aralarinda ne gecti...
Kendini affettirmeye calissa eskisinden daha cok sevgisini gosterirdi ki zaten aldatan insan hic sevmemistir.

Arkadasim benim niyetim gercek bir aldatma degildi. Yapamam da zaten midem almaz.. ilerde bir gun cocugumum suratina bakamam.. ben ayrilsam hayatima yeni biri girecek olsa gezeyim tozayim olmadi baskasi ile gezeyim tozayim seklinde bile olmaz.
Anladim zaten fakat vermek istedigin izlenim bu.yapmis kadar olmak yada gorunmek buda igrenc birde adam olayi biyerlere ceker animallah

Bu tarz mesajlari atan arkadaslara sesleniyorum siz benim ne halde oldugumu biliyor musunuz cocuk disinda hoc bir konuda aramadigimi suan elimin ayagimin titretiginin ve daha bir suru sey.. burda tavsiye almak icin yazdim hakaret edin diye degil
Evliliğini devam ettirmek istiyorsun anladığım kadarıyla eşinin dediği gibi iş yoğunluğunun biteceği vakti bekle bakalım durumda düzelme olmazsa o zaman ayrılmak en mantıklısı. Yapmayı düşündüğün şeyin sonunda da ayrılma ihtimali var ama can güvenliği yok o yüzden bekle.. Ne diyeyim hakkında hayırlısı olsun üzme kendini ...

Böyle bir şey derseniz bana göre adam kendi yaptığını bir anda unutur, erkeklik taslar size zarar verir. Fiziksel zarar olmasa da daha sonra size karşı güvensizlik duymasına sebep olabilirsiniz. Bence onun hatasını kabul ederek erdemlik yapmışsınız zaten sakinliğinizi koruyun.

Eşinizin canını acıtma düşüncesi olmasın aklınızda onu başka şekilde utandırın. Mesela diyelim ki çok güzel bir yemek yapıp devamlı sevecen tavırlarla yaklaşın günden güne eşimden iyisi yokmuş diyebilmesini sağlayın. (Aslında bir öneri verdim ama nasıl yapabilirsiniz zor da olabilir bekara koca boşamak kolay derler aklıma böyle bir şey geldi)

En kısa sürede birbirinize ısınmanız ve soğuk dönemi atlatmanız dileğiyle :)
Kadın aldatıldığı için özür de dilesin mi??? Ne yemeği ya??? Konu sahibi gidecek yeriniz arkanız da duracak kimse yok mu da hiç suçunuz olmadığı halde tekrar kazanayım diyorsunuz? Siz kabahatli değilsiniz ki?

Back
X