- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 33
Çevremde de aldatılan bikaç tanıdığım var malesef birlikde ailecek tatile gidince bu muhabbetden çok etkilenip azdaha kocayı boşuyodum......
Neyse yani birinin kocası aldatırken kötü davranıyomuş diğerininki de aksine çok iyi davranıyo diyo. Ki çocuk için deyip katlanıyolar ama yıllardır bu kaçıncı aldatılmaları bilmeyen de yok. Biri bitince öbürünü buluyolar. Yani bi kere yapan hep yapıyo bi kere affeden hep alttan almak zorunda kalıyo.
Neden misilleme yapıyosun ki ayrıl. Niye kendini buna layık görüyosun. Tamam illaki barışacaksanız yani kaderinizde varsa barışmak zamanla olur.
Ama zamana bırakmak gerekmez mi. Yani oda pişman olsun unutsun o kişiyi. Hem ikiniz için de daha iyi olur. Birden eskisi gibi olmayı beklemeyin. Birbirinize dokunurken ikinizinde aklına gelir yani. O der ki ben nasıl yaşattım eşime bunu diye. Sende hep düşünürsün ona damı böyle dokundu diye.Vazgecmek istemiyorum cunku cok uzun bir gecmisimiz var cunku beni aldatmadan once sevildigimi soylemedi hissettirdi.. cunku bir cocugumuz var cunku bu ilk.. ikincisi olmus olsa boyle aptalca arayislar icine girmez aci da cekmez bitirirdim.
Vazgeçmek istemiyorum çünkü mezhebim geniş.Vazgecmek istemiyorum cunku cok uzun bir gecmisimiz var cunku beni aldatmadan once sevildigimi soylemedi hissettirdi.. cunku bir cocugumuz var cunku bu ilk.. ikincisi olmus olsa boyle aptalca arayislar icine girmez aci da cekmez bitirirdim.
Ne kadar sacma sapan dusuncen varya kadinin namusu diye bisey vardir ne yapcan sendemi evli bi adamla iliski yasiyacaksin sendemi yollu kadinlar gibi olacaksin aklini basina al o isler oyle olmaz o zaman adami katil edersin oturur adamla duzgunce konusursun biraz daha suruklersin 1 kac ay falan ondan sonra baktin hala sana yuz vermiyor aileni cagirirsin son konusma yaparsiniz baktin gene adam olmuyor bosarsin
Vazgeçmek istemiyorum çünkü mezhebim geniş.
Bu ilk çünkü ne demek ya?Daha yolu var mı yani.İlki ikincisi mi var bunun.İkincisi daha mı az acıtacak.Ve ya ilkinde az mı acıdı.Sevildiğinizi hissetmişsiniz ama yanlış his demek ki.SEVEN İNSAN ALDATMAZ.Sayfalarca her kadın aynı şeyi demiş konunuza.Yahu adam o bana uygun biri değildi bile demiş.Uygun olsa ne sizi ne çocuğunuzu düşünecek yani.Ve bu adamı geri kazanmak için siz çabalıyorsunuz.Gerçekten yazık.Bir hemcinsim olarak üzüldüm.Kusura bakmayın ama evliliği bitirmemek için kendinize bahaneler uyduruyorsunuz.Çocuğu öne sürenleri de anlamıyorum.Bu da bir sığınak sizin gibi kendisine saygısı olmayan kadınlara.Birşey olmuyor boşanmış ailenin çocuklarına çevremde çok var ve hepsi de gayet sağlıklı.Çünkü mutlu ve özgüvenli bir anne tarafından büyütüldüler.Burda kim ne dese boş.Siz sizi aldatan kocanıza yemekler hazırlayıp,süslenip püslenip ,extra ilgi gösterip evinize bağlamaya çalışın.Hatalı olan eşiniz değil çünkü.Adam zor dönemden geçmiş biraz anlayışlı olun.Gururunuzu da atın bir tarafa gerçi atalınız olmuştur baya.Vazgecmek istemiyorum cunku cok uzun bir gecmisimiz var cunku beni aldatmadan once sevildigimi soylemedi hissettirdi.. cunku bir cocugumuz var cunku bu ilk.. ikincisi olmus olsa boyle aptalca arayislar icine girmez aci da cekmez bitirirdim.
Ee nereye cikiyor o yol Allah askina kocan ne diyecek sen oyle deyince oh iyi olmus sevinirim mi diyecek ben anlamadim kocan amerikan kocasi degilse oyle tepki vermezIyi oku ben aldatcam demedim. Olmayan biri ile birlikteyim de demeyecektim. Olmayan birinden hoslandigimi soyleyecektim.
Ee nereye cikiyor o yol Allah askina kocan ne diyecek sen oyle deyince oh iyi olmus sevinirim mi diyecek ben anlamadim kocan amerikan kocasi degilse oyle tepki vermez
Aldatılmak her kadının başına gelebilir, bu konuda hiçkimsenin garantisi yok. Ama sevilmediğin bir adamla her şeye rağmen devam etmeye çalışmak “ben boynuzlarımla mutluyum” demenin bir başka versiyonudur ve böyle bir kadına her şey müstahaktır.Farkli ulkelerden farkli kadinlara sormuslar kocaniz sevgiliniz sizi aldatmis olabilir mi diye kimi belki kimi evet demis. Turk kadinina sormuslar aa olur mu oyle sey benim kocam beni kesinlikle aldatmaz demis.. ne hikmetse en cokda turk kadini aldatatilirmis ama bilmez iste.. belki sende onlardan birisindir? Ya da bu buyuk sozune hitaben yasayacak olanlarindan..
Aldatılmak her kadının başına gelebilir, bu konuda hiçkimsenin garantisi yok. Ama sevilmediğin bir adamla her şeye rağmen devam etmeye çalışmak “ben boynuzlarımla mutluyum” demenin bir başka versiyonudur ve böyle bir kadına her şey müstahaktır.
Burada hemcinslerin olarak yaklaşık 16 sayfayı senin için, sana üzüldüğümüz ve acıdığımız için “yapıcı” mesajlarla doldurmuşuz zaten. Ama nato kafa, nato mermer.Sana da hersey mustahak. Buraya bu durum beni cok etkiledigi icin ruh halim de iyi olmadigi icin yazmistim. Ama masallah in var hemcinsim olarak basina gelebilcek bir konuda olumlu olumsuz ama yapici bir elestiri yapmak yerine anlayissiz bir sekilde yazabildigine gore gecimsiz ama mutluyum modunda yasayan birisin.
Yapıcı mesaj konu sahibine göre 'Yuvanı yıkma,yapmıştır bir hata unut gitsin.Sakın ama sakın boşanma' oluyor sanırım.Biz vicdansızların da bir kadın kendini bu duruma düşürmesin,güçlü olabilsin,gözünü açsın diye yazdığımız şeyler de yıkıcı yorumlar.Burada hemcinslerin olarak yaklaşık 16 sayfayı senin için, sana üzüldüğümüz ve acıdığımız için “yapıcı” mesajlarla doldurmuşuz zaten. Ama nato kafa, nato mermer.
Neyse bu ilkmiş. Eşiniz “bana göre” dediği birini bulduğunda istemeden de olsa lafımıza geleceksiniz nasılsa.
Sakin ol sampiyon kocanın hırsını benden çıkarmaBen de zaten yapmayi dusundugum seyin sacma bir ruh hali ile oldugunu dusunup vazgectim. Demek ki okumamissin
Kadın resmen kara mizah.Yapıcı mesaj konu sahibine göre 'Yuvanı yıkma,yapmıştır bir hata unut gitsin.Sakın ama sakın boşanma' oluyor sanırım.Biz vicdansızların da bir kadın kendini bu duruma düşürmesin,güçlü olabilsin,gözünü açsın diye yazdığımız şeyler de yıkıcı yorumlar.
Bence ilişkinin üstüne düşmeden önce kendin için bir terapiste git canım. Zira sorunların var ve bu ilişkiyle alakalı değil . Yani düşüncelerin çok uç boyutta sen eşini asla affetmedin ama terk etmeyi de göze alamadın benceAsagida ki konuyu ilk defa burda konusmustum burada yazilanlardan sonra bugun bir iliski terapisti ile gorustum.
Oncelikle bir erkegin bunalim halinde baskasina yonelmesinin yani iliskimizin disina cikmasinin hatali oldugunu ve bu durumda bana soguk ve mesafeli davranmasinin yakalanmislik olmasindan ya da hala diger tarafa ilgi duymasindan dolayi olabilcegini soyledi. Eger ki duzeltmek istiyorsak beni ikna etmesi ve guven tazelemesi gerekenin o oldugunu soyledi. Bunun icin herseyin belirli bir periyodda ya da bir kere de benim kafamda soru isareti kalmayincaya kadar detayli konusulmasi gerektigi sonrasinda bu konunun tekrar acilmamasi gerektigini soyledi. Bir ay sonrasinda hersey duzelecek diyordu ya esim madem bu kadar bekledin bir ay daha bekleyip bir ay sonra karar verebilirsin dedi. Ve bu ay icinde de kendime yonelerek birseyler yapmamin beni rahatlatacagini iletti.
Devam etmek istiyorsam eski ile kiyaslamadan yeni bir iliski duzeni olusturmamiz gerekiyormus. Eger herseyi konusup bu ilisme doneminde esim bana karsi seffaf olmamis olursa bu durumun yillar sonra bile patlak verebilcegini soyledi.
Benim kararim ise bir ay daha bekleyip gerekirse herseyi bitirmek.kendi icimiDe sorun yasamis olsak da simdiye kadar bu sorunumuz ne cocugumuzu ne de cevremizi etkilemedigi icin cocugumun hayatini etkileyecek geri donusu olmayan bir sey yapmak istemiyorum.
Cok severek evlendigim ve beni cok seven esim beni aldatti bir sene once ogrendim. Simdi ise herseyin bittigini soyluyor ama nedense operken koklayarak open esim araba kullanirken bile elimi birakmayan kocam bana karsi mesafeli.. sordugumda eger onu seviyorsan ona git benim yanimda ne isin var dedigimde o kisinin ona gore olmadigini ve bana karsi mesafeli olma sebebinin islerinin yogunlugu gerginligi oldugunu soyluyor. Maddi olarak zor donemden gectik stresini bir nebze anlayabiliyorum. Ama daha once de buna benzer bir donem yasamistik ve o zamanlar eve geldiginde sigindigi liman bendim. Ne kadar gergin olursa olsun ozel hayatimizi etkilemiyordu.
Ben bu adamin en cok yuregini insanligini sevdim. Ama acaba akli hala o kizda mi diye de dusunmeden edemiyorum. Bana 1 ay sonra isle ilgili tum yogun doneminin bitecegini soyluyor. Ben ise beni uzmemek icin mi benim yanimda diye dusunmekten kendimi alamiyorum. Ve canimi acittigi yerden canini yakmak istiyorum onun. Aslinda var olmayan birinden cok etkilendigimi hatta o kisiye asik oldugumu soylemek istiyorum. Bunu yaparsam eger gercekten beni seviyorsa birakmaz beni izin vermez diye dusunuyorum. Sevmiyorsa da en azindan artik bana karsi vicdan yapmaktan vazgecer ve beni birakir diye dusunuyorum.
Akli baskasinda olanin benim yanimda isi olmamali. Biliyorum giderse canim cok acir ama her gun acimasindan daha iyi olur.
Ben ozel hayatimla ilgili kimse ile konusamiyorum.. sorum su ki yapmayi dusundugum sey ne kadar ise yarar ne kadar ters teper??
Konu sahibi yol verme durumunda değil konu başlığından belli ki eskisi gibi iyi olma peşinde, yıkıcı yorumlar yerine yapıcı yorum yapmak istedim. Çünkü yuvasını yıkmayı düşünmemiş bu aldatma karşısında bu saatten sonra da öç alarak bağlamak yerine iyi bir şey yapıp bağlamasını istedim.Kadın aldatıldığı için özür de dilesin mi??? Ne yemeği ya??? Konu sahibi gidecek yeriniz arkanız da duracak kimse yok mu da hiç suçunuz olmadığı halde tekrar kazanayım diyorsunuz? Siz kabahatli değilsiniz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?