Malesef Hala kocasına aşık ve canı çok yanıyor diye düşündüm ben.Konu sahibi niye boşanmıyormuş anlamadım ben.
Sen bu adamın en çok yüreğini ve insanlığını mı sevdin gerçekten? İyi yürekli bi adammış ne diyelimCok severek evlendigim ve beni cok seven esim beni aldatti bir sene once ogrendim. Simdi ise herseyin bittigini soyluyor ama nedense operken koklayarak open esim araba kullanirken bile elimi birakmayan kocam bana karsi mesafeli.. sordugumda eger onu seviyorsan ona git benim yanimda ne isin var dedigimde o kisinin ona gore olmadigini ve bana karsi mesafeli olma sebebinin islerinin yogunlugu gerginligi oldugunu soyluyor. Maddi olarak zor donemden gectik stresini bir nebze anlayabiliyorum. Ama daha once de buna benzer bir donem yasamistik ve o zamanlar eve geldiginde sigindigi liman bendim. Ne kadar gergin olursa olsun ozel hayatimizi etkilemiyordu.
Ben bu adamin en cok yuregini insanligini sevdim. Ama acaba akli hala o kizda mi diye de dusunmeden edemiyorum. Bana 1 ay sonra isle ilgili tum yogun doneminin bitecegini soyluyor. Ben ise beni uzmemek icin mi benim yanimda diye dusunmekten kendimi alamiyorum. Ve canimi acittigi yerden canini yakmak istiyorum onun. Aslinda var olmayan birinden cok etkilendigimi hatta o kisiye asik oldugumu soylemek istiyorum. Bunu yaparsam eger gercekten beni seviyorsa birakmaz beni izin vermez diye dusunuyorum. Sevmiyorsa da en azindan artik bana karsi vicdan yapmaktan vazgecer ve beni birakir diye dusunuyorum.
Akli baskasinda olanin benim yanimda isi olmamali. Biliyorum giderse canim cok acir ama her gun acimasindan daha iyi olur.
Ben ozel hayatimla ilgili kimse ile konusamiyorum.. sorum su ki yapmayi dusundugum sey ne kadar ise yarar ne kadar ters teper??
Bu yemek de her derde deva, kadın aldatilirsa, ilgi görmezse falan bi yemek yapsin adam direkt evine bağlanıyorKadın aldatıldığı için özür de dilesin mi??? Ne yemeği ya??? Konu sahibi gidecek yeriniz arkanız da duracak kimse yok mu da hiç suçunuz olmadığı halde tekrar kazanayım diyorsunuz? Siz kabahatli değilsiniz ki?
Benim alkol, aşırı kıskançlık, küfür, sürekli ailesinin borçlarını ödeme (500 bin TL ) gibi sebeplerim vardı. İdare etmeye çalışıyordum. Aldatma şüphesi son damla oldu diyelim.Sizinki de garipmis aldatildiginizdan emin değilseniz belki de aldatmamistir ,o zaman karşıdakine haksızlık olmuyor mu ?
Kadın aldatıldığı için özür de dilesin mi??? Ne yemeği ya??? Konu sahibi gidecek yeriniz arkanız da duracak kimse yok mu da hiç suçunuz olmadığı halde tekrar kazanayım diyorsunuz? Siz kabahatli değilsiniz ki?
Malesef Hala kocasına aşık ve canı çok yanıyor diye düşündüm ben.
duygular bir anda değişmez, öfkesi var kırgınlığin alasi var hemde aşırı boyutta ama adamada hala aşıkmış kadın baksana ergen gibi kıskandırna oyunu oynamayı bile düşünmüş. kafasi cok dağılmış kısaca, malesef sağlıkli düşünemiyor sanırım.
Allah kolaylik versin çekilir dert degil, ama o adamdan da adam olmaz sayet rabbim bu aileye bir mucize yazmadikca.
Cok severek evlendigim ve beni cok seven esim beni aldatti bir sene once ogrendim. Simdi ise herseyin bittigini soyluyor ama nedense operken koklayarak open esim araba kullanirken bile elimi birakmayan kocam bana karsi mesafeli.. sordugumda eger onu seviyorsan ona git benim yanimda ne isin var dedigimde o kisinin ona gore olmadigini ve bana karsi mesafeli olma sebebinin islerinin yogunlugu gerginligi oldugunu soyluyor. Maddi olarak zor donemden gectik stresini bir nebze anlayabiliyorum. Ama daha once de buna benzer bir donem yasamistik ve o zamanlar eve geldiginde sigindigi liman bendim. Ne kadar gergin olursa olsun ozel hayatimizi etkilemiyordu.
Ben bu adamin en cok yuregini insanligini sevdim. Ama acaba akli hala o kizda mi diye de dusunmeden edemiyorum. Bana 1 ay sonra isle ilgili tum yogun doneminin bitecegini soyluyor. Ben ise beni uzmemek icin mi benim yanimda diye dusunmekten kendimi alamiyorum. Ve canimi acittigi yerden canini yakmak istiyorum onun. Aslinda var olmayan birinden cok etkilendigimi hatta o kisiye asik oldugumu soylemek istiyorum. Bunu yaparsam eger gercekten beni seviyorsa birakmaz beni izin vermez diye dusunuyorum. Sevmiyorsa da en azindan artik bana karsi vicdan yapmaktan vazgecer ve beni birakir diye dusunuyorum.
Akli baskasinda olanin benim yanimda isi olmamali. Biliyorum giderse canim cok acir ama her gun acimasindan daha iyi olur.
Ben ozel hayatimla ilgili kimse ile konusamiyorum.. sorum su ki yapmayi dusundugum sey ne kadar ise yarar ne kadar ters teper??
Gercekten saglik dusunemedigim kismi dogru.. ve artik bu durum biyolojik olarak da etkiliyor beni.. aldatmayi kendime elbette yakistirmiyorum.ve cocuguma boyle bir haksizlikda yapamam. Ilk yazida da belirttigim gibi gercekten aldatmayi dusunmuyorum zaten istesem de yapamam..midem kaldirmaz.. ben ona bir iliskim var demeyecegim ki hayali karakter uzerinden birsinden etkilendigimi soylemeyi dusundum.. ve simdiye kadar evliligimle ilgili iyi ya da kotu hicbir derdimi esim disinda paylasmadim.
o kisinin ona gore olmadigini
Hayat niye bu kadar yorucu sizin için. Entrikalar falanlar filanlar. Bı tane ömrümüz var ama milyon tane adam. Herşeyin kafanızın içinde olduğunun farkında mısınız. O size aşıkmış siz ona asikmissiniz falan filan... Bunlarda bir yerden sonra manasizlasiyor. Eğer çocuğunuz yoksa neden bu kadar yipratiyorsunuz beynizi. Yapmayı düşündüğünüz şey ters teper bence. O konuda fikrimde bu arada.
Çocuğunuz varsa mucadele etmenizi haklı buluyorum ama bence yinede düşündüğümüzü yapmayın. Siz dosdoğru olun inşallah toparlarsinizBir cocugumuz var. Babasina da bana da asiri duskun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?