- Konu Sahibi tahterevalli23
-
Konumuz bu mu?Yahu neden kadın-erkek ayrı takılıyorsunuz hayret bişey.
Madem ayrı takılacaksınız neden bir araya geliyorsunuz?
merhaba kk hanimlari! Yeni evli sayilirim. kucuk bir sehirdeyiz ve pek arkadasimiz yok. Bir aile dostlarimiz var ki kizla cok iyi anlasiyoruz, gercekten cok iyi ve cok sevdigim biri. Ama o kadar guzel kiinanilmaz kiskaniyorum ve kendimden de cok utaniyorum bu yuzden. Soyle ki, genelde birbirimize gidersek kadin erkek ayri oturuyoruz. Esimle arkadasim nadiren muhabbet ederler. yalniz yakin zamanda birsey farkettim ki esim arkadasima bir konudan bahsedecekti, o kadar heyecanli utangac gibi oldu ki sanki. saniyelik birseydi ama normalden farkliydi, bana mi oyle geldi bilemiyorum. ve birkac defa onlari biyerlere davet etmekten soz acti. ama kadinlar erkekler ayri takilmayacagimiz yerler mesela piknik veya doga gezileri. birileriyle gitsek mesela onlarla diyor direk. baska kisileri soylemiyor. erkekler de o kadar asiri samimi degiller. ben de konuyu gecistiriyorum hic istemiyorum karsilasmalarini. birkac defa da arkadasima gittim diyorum mesela, hangi arkadasin o arkadasin mi diye sordu. arkadaslar kiz gercekten cok cok cok guzel. yani ben bile fizigini filan suzuyorum bazen. esimin aklindan gecmemesi mumkun degil gibi geliyor. Allah var birbirlerine karsi hic bir samimi hareketleri olmadi. yanlis anlasilmaya sebep olacak bi hareket yok fakat ben kiskancliktan catliyorum. sanki esim hep onu dusunuyormus gibi.. ve arkadasimdan uzaklasmak istemiyorum, kendimden utaniyorum ama engel olamiyorum. ne yapabilirim
Ben kızı çok merak ettim neymiş bu kadar güzel.belkide size öyle geliyordur.mesela ben birce akalayı çok beğenirim eşim hiç beğenmez.belki eşiniz beğenmiyordur.esimin bisey yapacagindan degil:) aklina takilma ihtimali beni rahatsiz ediyor mesela hayal eder, gormek ister filan. yani adamin aklini da okuyamam sonucta ama bu da benim derdim iste ne yapabilecegimi bilmedigimden soruyorum
Ayrıca erkekler karılarını,karılarından çok daha çirkin kadınlarla aldatıyorlar.Sok oldum yorumlara resmen. Napicaksiniz guzel bir kadin olan her ortamdan kocalarinizi hayalet gormus gibi kaciracak misiniz? Esiniz de guzel bulabilir, siz saniyo musunuz ki gun icinde kimseyi begenmiyor? Bence bu hastaliktir, kadin olmakla da alakasi yoktur. Sirf kadin guzel diye kiskanmak normal bir durtu degil, bunu normal kabul edenlerin de kiskanclik seviyeleri normal degildir.
Ayrica ben boyle esleri korumaya calismayi da anlamiyorum. Aldaticaksa gitsin aldatsin, benim sinir koymamla aldatmayan koca illa ki aldatir, oylesinin de yolu acik olsun zaten
Kadınız sonuçta hissedilebilir duygular ama üzerinde bu denli yoğunlaşılcak denli deil. Eşinin tavırları bence senin bu duygularını depreştirmiş. Ben olsam aynı ortamada sokarım çekinmem, senin aynı ortama sokmama tavırlarınla durumu dizginliyceksen o dizginleri bırak derim.merhaba kk hanimlari! Yeni evli sayilirim. kucuk bir sehirdeyiz ve pek arkadasimiz yok. Bir aile dostlarimiz var ki kizla cok iyi anlasiyoruz, gercekten cok iyi ve cok sevdigim biri. Ama o kadar guzel kiinanilmaz kiskaniyorum ve kendimden de cok utaniyorum bu yuzden. Soyle ki, genelde birbirimize gidersek kadin erkek ayri oturuyoruz. Esimle arkadasim nadiren muhabbet ederler. yalniz yakin zamanda birsey farkettim ki esim arkadasima bir konudan bahsedecekti, o kadar heyecanli utangac gibi oldu ki sanki. saniyelik birseydi ama normalden farkliydi, bana mi oyle geldi bilemiyorum. ve birkac defa onlari biyerlere davet etmekten soz acti. ama kadinlar erkekler ayri takilmayacagimiz yerler mesela piknik veya doga gezileri. birileriyle gitsek mesela onlarla diyor direk. baska kisileri soylemiyor. erkekler de o kadar asiri samimi degiller. ben de konuyu gecistiriyorum hic istemiyorum karsilasmalarini. birkac defa da arkadasima gittim diyorum mesela, hangi arkadasin o arkadasin mi diye sordu. arkadaslar kiz gercekten cok cok cok guzel. yani ben bile fizigini filan suzuyorum bazen. esimin aklindan gecmemesi mumkun degil gibi geliyor. Allah var birbirlerine karsi hic bir samimi hareketleri olmadi. yanlis anlasilmaya sebep olacak bi hareket yok fakat ben kiskancliktan catliyorum. sanki esim hep onu dusunuyormus gibi.. ve arkadasimdan uzaklasmak istemiyorum, kendimden utaniyorum ama engel olamiyorum. ne yapabilirim
Ay Allah razi olsun ya ne guzel anlatmissin gobegim sunu catladi anlatmak icinYa amaan yine konuyu çeşit çeşit yerlere çekmişsniz.Kızcağız gayet açık ve net anlatmış derdini,kocamı kapacak elimden mi demiş,kocam yılışıyo mu demiş? Arkadaşımın kocamda gözü var mı demiş? Aksine arkadaşımı seviyorum görüşmek istiyorum ama yanında rahat edemiyorum napabilirim, sırf bu yüzden görüşmeyi kesmek istemiyorum demiş.
Konu sahibi arkadaşım çözümü ne olur bilemiyorum ama ben derdini gayet olağan buldum.Çoğu kadın bu şekilde rahatsızlık duyabilir ama bu bir fesatlık,iç kötülüğü,kara kıskançlık gibi değildir...
evli evetBence yalnis düşünüyorsun
Benim arkadaşım var çok güzel fiziği herşeyi çok güzel eşim onun için birgün
_ ne kadar çirkin bir bayan dedi.
Şok oldum
_neresi çirkin dedim
_oda erkeğe benziyor dedi..
_sacmalama dedim ozaman sen beni nasıl beğendin dedim
:))
Yani benim güzelim başkasına gore degildir.
Ikincisi bende bir yere gitsem eşinde tam isim itibariyle kimlerle olduğunu merak eder aynen bende öyle.
Peki arkadaşın evlimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?