Eşimi yalnız memleketine göndermeli miyim?

Madem oyleler o zaman eşinizi tek yollamayın birlikte gidip iyice çatlatın onları hic takmayarak derim. Esiniz de iyice görüp anlamış olur toz konduramadığı kardeşlerinin size saygısızlıklarını.
 
Sıcakkanlı bir insanım çevremde ailemde ilişkilerimi hep güzel yaşamak isterim aile ilişkilerine çok önem veririm herşeyden önce eşim çok sevdiği için onunla iyi olmak istedim fakat haklısınız sanırım mesafe koymayı öğrenmek hayatta çok önemli sadecebu konuda değil her anlamda
 
Yorumun için teşekkürler fakat tekrar okumanı öneririm, ailesine gitmesine aşka karşı değilim gitmeli gidecektir de benim sorum eğer dikkatli okursanız yalnız mı gitmeli bende onunla gitmeli miyim tam olarak bunu sormultım :)
 
Ben bu "ailesi eşimi doldurur" olayını pek anlamıyorum. Benim eşimin ailesi de doldurmayı pek sever. Ancak benim umurumda değil. Bunu düşünüp kendimi yoramam. Eşim, başkasının lafıyla dolacak kadar geri zekalı ise sorun ailesinde değil eşimdedir zaten. Bir kez yaşadık bu durumu. Ailemin yanına gitmiş biraz uzun kalmıştım. Baktım adam kaynana dilinden konuşuyor telefonda. "aaa hayırdır canım kadın mı oldun görmeyeli? Bayağı balkon teyzesi moduna girmişsin. Adam olmayı başarırsan tekrar konuşalım. Yoksa beni arama buradayken" deyip yerin dibine sokmuştum kendisini. Dün yine bir mevzuda annesinin ağzıyla yorum yapınca, yine aynı tepkiyi verdim. "dedikoducu teyze ağzıyla konuşma bana. Adam ol." dedim. Geri adım attı. Bu tür durumlarda mühim olan eşin yaklaşımı. Diğerleri ne düşünür, ne yapar pek mühim değil. Beni dolduran kaynana, görümce milleti değil, gaza gelen eşler sinirlendiriyor.
 
Aile ve kardesler arasindaki bu hastalikli duygularin arasina dusmussunuz keske imkan olsa da evlilik gibi radikal bir karari alirken karsimizdaki insanla ilgili tum detaylara ulasabilsek. Cogu kez romantik davraniyoruz. Bu saatten sonra yapabileceginiz az iletisim tepkisel olmaktan kacinmak. Basarilar
 

Siz sıcakkanlı olsanız da karşıdaki değil ve bunu açıkça söylüyor

Zorlamaya gerek yok arkadaş vs olunmaz

İnsan yakın oturunca yani sık görüşünce alışır vs de zaten başka şehirdeymiş selam selam asgari hal hatır yeterli
 
Yorumunuz için teşekkürler eşimi çokseviyorum ve çok mutluyuz bu durumlar birkaç gün can sıkmaktan ibarettir gözümde.. tekrar teşekkürler
 
Bende aynı kanı dayım bayramlrda haftalık durumlarında ya da görmek için gittiğimde durumu yönetebilmek lazım sadece o dönemler benim için zor geçiyor yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler
 
Yorumunuz için teşekkürler eşimi çokseviyorum ve çok mutluyuz bu durumlar birkaç gün can sıkmaktan ibarettir gözümde.. tekrar teşekkürler

Dilerim hep boyle olur canim pek takmazsin sulusepken yagmur gibi gecer gider. Hep mutlu olursunuz ins.
Coluk cocuk oluyor dugun, bayram, hastalik, olum, maddi manevi ihtiyaclar bir sekilde hayatin bir bolumunde gorumceler, kv, kp vs yogun iliskiler icerisine giriliyor. Catismaya dayali iliskiler yavas yavas tuketiyor cevresinde ne varsa...
Politik olmak ve guclu durmak krizi yonetebilmek huner istiyor.
 
Ne güzel dikekler bunlar :) teşekkür ederim arkadaşım sevgi herşeyi aşar önemli olan hayatta gerçekten seveceğin birini bulmak ben bu konuda kendimi çok şanslı hissediyorum ... sevmeyi de sevilmeyi de bilmek çok güzel Allah herkese her iki duyguyu da tattırsın
 
Eşimi yanlız göndermeli miyim konu başlığın
senin de illa gitmene gerek yok bu arada
çocuk değil ya neden dolsun, dolacak adam telefonda uzaktan da dolar
 
eşiniz sizi severek isteyerek evlenmedi mi? kardeşi ona ne derse desin sevdiği insanın arkasında durmalı. şimdi yalnız gitmesin yarın yalnız gitmesin ama elbet bir gün yalnız gidecek. zaten kardeşinin lafıyla dolan biriyse sizde ona göre davranırsınız
 
Canım zaten esın gitsede gitmesede bi yolunu bulup telefonlarda dolduruyorlardır merak etme. Bırak gıtsın daha ıyı en azından sen yuzlerını gormemıs olursun.
 
Tabi ki gidecek gitmeli ama benimle mi yalnız mı gitmeli onu soruyorum ?
Dolduruşa gelen insan her türlü gelir
Bizde memlekete gittigimizde eşimden bir saat ayrılıp dısarı cıksam geldigimde eşimin bana bakışlarının degiştigini hissediyorum(kötü anlamda)
 
Canım zaten esın gitsede gitmesede bi yolunu bulup telefonlarda dolduruyorlardır merak etme. Bırak gıtsın daha ıyı en azından sen yuzlerını gormemıs olursun.
Ay vallahi öyle doğru söylüyorsun bende onunla konuşup “hayatım sen de git istersen ben gelince de gideriz “ dedim umarım bi sıkıntı yaşamayız yorumun için teşekkür ederimmmm :)
 
Dolduruşa gelen insan her türlü gelir
Bizde memlekete gittigimizde eşimden bir saat ayrılıp dısarı cıksam geldigimde eşimin bana bakışlarının degiştigini hissediyorum(kötü anlamda)
Haklısınız yapıyorsa herşekilde yapacak yersiz bir düşünceye kapıldığını Fark ettim
 
Ay vallahi öyle doğru söylüyorsun bende onunla konuşup “hayatım sen de git istersen ben gelince de gideriz “ dedim umarım bi sıkıntı yaşamayız yorumun için teşekkür ederimmmm :)
Kız eşimin ailesınden cok cektığım için tüm kaçıs yollarını ezberledım artık ben de :) Kendım gezmeye gideceğim zaman sen bugun annene gıt hayatım diyorum boylece aradan cıkarmıs oluyorum :)
 
Bence gitsin görüşünüşe göre adınızı bile anmazlar o evde :))
 
Kız eşimin ailesınden cok cektığım için tüm kaçıs yollarını ezberledım artık ben de :) Kendım gezmeye gideceğim zaman sen bugun annene gıt hayatım diyorum boylece aradan cıkarmıs oluyorum :)
Hahah :) benim de eşiminde ailesi uzak ben 4 aydın görmedim görümcemi eskiden arardım ama 4 aydık aramıyorum çünkü nişanlılık evlilik dahil beni bir kere bire aramadılar saf gibi hep ben arıyorum büyük kaza geçirdim bacaklarım komple yandı düğünden 2 gün baş parmağım kesildi tendonlarım koptu o zaman bile geçmiş olsun diyen olmadı ama bi sorun var mı yok hiçbir zaman yüzyüze tartışmadık. Ben saygımı kaybetmedim eşimle ve ailesiyle hiçbir zaman tartışmadık,
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…