Eşimin 10 kişilik akrabasını evimde yatılı ağırlama

Tek suçlu eşiniz sınır çizmesini bilmeyen, gereksiz şovlara kalkışan kişi o. Az yesinde uşak tutsun kendine . Erkekelerin kendi ailelerine karşı kedi olması insanı çileden çıkarıyor

Ev sizin babanızın evi olsaydı eğer bunu yapmayacaklar mıydı sizce? Hiçbir farkı olmazdı kendi evleri diye yapmıyorlar bunu.
Umarım o tarihe kadar işe başlarsınız o halde. Kendileri kahvaltı hazırlayabilir. Alışverişi yapar bırakırsınız.
Bu dayıdan maddi bir beklenti var mı? Ondan mı bu kadar hürmet acaba?

Tam bir aile dayısı. Adam Almanya dan gelebiliyor ama ev ayarlamayı beceremiyor. Zaten ev tutmaya niyetleri yoktu, yem atmış sizin sazan eşiniz atlamış.

Eşiniz kabul ettikten sonra biz ne yapalım. Bebek ve siz hasta olduk size bulaşmasın diye annenizin evine gidin. Evde siz olsanız da olmasanız da ev dağılacak. Bari hizmet etmemiş olursunuz. Eşiniz böyle oldukça hayat tarzınız değişmeyecek. Allah sabır versin. 15 aylık bebekle nasıl çalışacaksınız? Kim bakacak. Ama mutlaka çalışın inşallah. Bu adamla ömür geçmez.

Ayrılık gibi bir niyetiniz yoksa ağırlamaya uğraşmayacaksınız. Elbet kalkıp yıkayacaklar bulaşıkları, sofralarını kuracaklar. Beraber yapacaksınız her şeyi. Hele işiniz olur da başlarsanız sizsiz mecbur yapacaklar. İnşallah çok uzun kalmazlar diyeceğim ama genelde uzun kalıyor gurbetçiler.

Boyle birsey basima gelse cocugu da alir annemlere giderim net.. esimde bunu bilir, benim buyuk bir kavga cikaracagimi okadar iyi bilir ki benden onay almadan boyle seylere kalkismaz. En basindan cok mu sessiz kaldiniz acaba adam sizi yok sayarak kafasina gore karar aliyor, hareket ediyor. Yani keske o kavgayi edince cocugu alip gitseydiniz de ciddiyetinizi anlasaydi yada k.validenize ben cocukla misafir agirlayamam hepsi sizde kalsin diye net birsekilde cevap verseydiniz. Isteyen küssun umrumda olmaz.
En kotu baktiniz geldiler surat yapin, cocugum durmuyor diye odanizdan cikmayin. Milletin icinde esinize yataklar su odada oradan getirirsin ben cocugu uyutucam deyip gidin yatin. Sabah kahvalti vakti misafirlere hersey dolapta oradan alip hazirlamaya baslayin deyin. Azcik gururlari varsa zaten utanir erkenden kacarlar yada en azindan isleri onlara yaptirmis olursunuz.

Kendi eviniz olsaydı da aynı şeyi yaşayacaktınız.
O misafirler gelecek evinize, burdan dönmez bu.
Tam terk etmelik zaman aslında.
İnşallah ise başlarsınız, iş olmazsa da başka iş çıkarın kendinize, olmadı hasta olun.
Gerçekten eşiniz uğraşsın yatak yapmakla, yemek yapmakla.

Eskide kaldı artık bunlar adam zaten ev bakın demiş, sen onları gizliden ara veya wp tan msj at bence benimde 3 aile misafirim var 3 adet air bnb tuttuk onlar ödedi hatta 1 tane bnb 5 gün 13 bine tuttuk sende wp tan sizin eve yakın bakabilirsin linki dayıya iletebilirsin onlar anlayışla karşılar eminim .

Yerden göğe kadar haklısınız.Sakın geri adım atmayın.Hiç kimsenin sizi bu şekilde yok saymaya hakkı yok.Ev kayın ailenizin olabilir ama siz yaşıyorsunuz sonuçta.

sadece bu konu özelinde bir yorum olmayacak. sürekli olarak "al çocuğu git, vur kapıyı annene git" diyorsunuz da bu akrabalar günler boyunca yiyip içip etrafı toplasa ne değişecek? donlarını silkip gittikten sonra nevresim, yatak, yorgan gibi ayrıntılarla yine eve dönünce kadın uğraşmayacak mı? bütün mesele hizmet edilmesi ya da ev işlerinin yapılması da değil üstelik.

Başka konuda yazdığım mesaj, neredeyse her konuya uyuyor

Burada birçok kadın alttan alta evliliği tavsiye ediyor ama sitede gördüğüm evlilik kadınlara vurulmuş pranga. Her şeyi eşi sorarak yaptığın, evinde huzurla oturamadığın bir kurum. Kadinlar evlenerek lendi zindanlarını yaratıyor.

Gurbetçi beleşçiliği çok rahatsız edici. İnsanların evlerinde bir hafta 10kişi kalınmaz. Artık her şehirde günlük kiralık evler var 1 hafta tutsunlar kalsınlar bu ne böyle ya.
Eşiniz de size hiç saygı duymuyor insan eşine sormadan böyle bir davette bulunmamalı. Yarım ağız dersin siz yerleşin sığmayan olursa bizde de bir iki kişi kalabilir gibi. Her şeyin gayet yolu var isteyene.

Akraba bahane, senin koca büyük sorun seni saymıyor fikirlerini önemsemiyor. Zaman ayırmayan adam dayısı gelince ev kuşuna döndü bak. Çocuğu al annene git kendisi baksın bir hafta. Olmayacak bu adamdan bacım maalesef...

Gelenler de çok düşüncesiz bir uçak dolusu insan arasından inecekler hastalık tasiya tasiya bebeğe... 2+1 bebekli eve ne misafirligi ya of

kkda calisan, aldığını komple kocasina verem kadinlar da benzer muameleyi görüyor hep konu aciliyor
tabii ki kadin kendi ayaklari ustunde dursun ama o konuyla bu konunun cok alakasi yok. kendini ezdiren okusa da ezdiriyor. ya da evin tüm yükünü yemek temizlik sirtlanan kocasindan cok kazansa da ondan gec gelse de yine tek basina sirtlaniyor. "kocam bana yardim eder, gecen ay süpürge acti mesela" diyorlar

Eşiniz madem ben hallederim işe de gitmem gerekirse diyor bebeğinizi alın annenize gidin.Baksın misafirlerine.Öyle adamı böyle rezil etmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…