Esimin ablalariyla gorussemmi

Ikierkekannesi20142018

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
69
36
3
33
Selam kizlar ben 9 yillik evliyim 2 cocugum var esimin annesi biz evlenmeden babasida buyuk oglum 2 yasindayken vefat etti allah rahmet eylesin ikisinede. 1 abisi 3 ablasi var hepsiyle zaten cok sik olmasada bayramlarda arada caya yemege falan gidip gelerek gorusuyoduk biri zaten baska sehirde onunla baya oldu konusmuyoruz. Soyleki ikinci dogumu yaptigimda oncesinde arada bi sorun olmamasina ramen ayni sehirde olan ablasi hastaneye saatler sonra geldi sonra eve gelmedi birisi koyde hastaneye gelemedi eve geldi ona lafim yok abisi gelmeyi gec aramadi bile suan oglum 1 bucul yasinda daha abisi gornedi bile neyse yakin zamanda kaynimin oglu bi hastalik gecirdi hastanede falan yatti ben onu aradim gecmis olsun diye eltimi aramadim cunku ben onu oglumun mevludune cagirdim ona bile gelmedi neyse esim askere gitti yine beni aramak sormak yok askerden gelince bayramda esimin bi akrabasini ziyarete gittik ve icerde ablasinin oldugunu gorduk ben iceri girmek istemedim esimde istemedi o ablasiyla benim aramda dogumdan sonra telde ufak bi tartisma gecmisti bana kardesimle bizim aramizi bozuyosun demeye getirdi velhasil kelam bu insanlara biz 2 seneye yakin gorusmuyoruz dugunde bayramda butun gorumceler eltiyi yanlarina alip oturuyolar ama bana ve benim.cocuklarimin yuzune bakan yok neyse 2 gun once esim ablamlarla bisekilde denk gelicez konusucaz boyle olmaz falan demeye basladi senin butun ailen yaninda annen baban teyzen dayin hepsine gidip geliyoruz benim kimsem yok dedi cok uzuldum aksam dedim ablanlarla nasil barismayi dusunuyosun napicaz ben gidelim.ayaklarina barisalim demiyorum illaki biyerde denk gelicez ozaman konusuruz diyo ama 2 senedir konusup gorusme yok denk gelsek yine karsilikli ilk adimi birbirimizden beklicez sizce ben esimin hatrina ablalarini falan eve davet etsemmi cunku gercektem kimsesi yok veya daveti onlardan mi beklesem cok kararsizim

öyle güzel bir süpriz yapsan, ne kadar mutlu olur eşin:)

Bi merhaba diyebilirsiniz karşılaşınca.
Özel bir gayrete gerek yok.Kin gütmeye de gerek yok.Eşiniz de haklı tabii.Görmek ister.

Yani şimdi eşin bunu düşünemiyor da, çok mattah aile bağı olsa aralarında iki sene uzatmalardi..
Sen karışma, isterse kendisi gorussun.
Benim çocuğumu görmeye tenezzül etmeyecek insanı kardeş hesabına koymazdim ben şahsen.
Eşin nasıl isterse o şekil gorussun, hiç ara bulma çabasına girme derim ben.
Emin ol, hiçbir şekilde iyi olan sen olmayacaksın çünkü..

Zaten aile baglarinin hic olmadiginin esimde farkinda gorusmek istemedigini kendiside soyluyodu ama 3 gun once bi arkadasi cok genc vefat etti cok etkilendi sanirim.ondan 3 gunluk dunya diye dusunuyo arkadasinin cenazesinden sonra zatem ablamlarla goruselum demeye basladi

Bende mutlu olur diye dusunuyorum davet edeyim insanligimi yapayim he gelmezler ozaman o onlarin insanligi olur ama abisi ve yengesiyle kesinlikle gorusmek istemedigimi soyledim bilmiyorum onlarida davet etsemmi
ölümlü dünya inan bana küs kalmaya değmez...hem barışınca seninde, eşininde omuzlarından yük kalkmış gibi olacaksınız...malesfki aile atılmaz ve satılmaz...çok kötü bir ailen olsaydı senin, ne yapıcaktın? eşinin onları idare etmesini
isteyecektin senin hatrına değilmi...

Tabiki ben esime hak veriyorum ve onun durumuna cok cok uzuluyorum ana baba yom kardeslerinden hayir yok ama ona yapilan haksizliga aslinda benim tepkim gorumceler kayin beni sevmis sevmemis umrumda degil ama yani kendi kardesleri ki bu abisine ve ayni sehirde yasayan ablasina maddi olarakta cok destek oldu esim ama kardeslerinin cocugu oldugunda gelmemek aramamak askere gittiginde kardeslerinden emanet kalan karisini ve cocuklarini aramamakta insanliga sigarmi beni sevmesinler ona lafim yok bende onlara bayilmiyorum ama kardeslerine yaptiklari haksizligi yediremiyorum

Sakın arabuluculuk yapma
Burada eşini kendi annesiyle zorla barıştırmış bir üye vardı
O kadın yüzünden boşanmışlar

Görünce merhaba derim ama ben ayaklarına gitmem deyin eşinize
Ayrıca çok iyi kardeş olsalardı kendileri gelseydi

ben gorusmemek icin bir sebep gormedim,
zaten samimi degilsiniz, bir yerde karsilasinca naber nasilsin muhabbeti yapmak zor olmasa gerek,

ama tabi ozel bir cabaya da gerek yok.

Arada kin tutacak bir mesele yok, eşiniz anne ve babasını kaybetmiş sadece kardeşler kalmış, özlemesi, görüşmeyi talep etmesi çok normal. Karşı tarafın tavrına ve yaşananlara göre değişse de, karakterim gereği hep yapıcı, toparlayıcı olan tarafımdır. Ben iyiniyetli adımımı atarım karşılığını alamıyorsam, sonra ki tavırlarımda daha net ve kararlı olurum. Acabalarım kalmaz içimde.
Şöyle düşünün,
Görüşmezseniz, eşiniz ileride sizi suçlayabilir, yaşlarınız ilerlediğinde gurur yapıp gereksiz yere akrabalık bağlarınızı kopardığınızı düşünüp üzülebilirsiniz. Yaşlarınız nedir bilmiyorum ama insan yaş aldıkça, dünyaya insanlara bakış açısı değişiyor.
Eğer evinize davet etmek gibi bir büyüklük yaparsanız eşiniz çok mutlu olur, bu yapıcı tavrınıza karşı bile iyi niyet göremezseniz içiniz bu anlamda daha rahat eder, eşiniz sizin çabaladığınızı ama onlarda kardeşlik bağının olmadığını düşünür, ilişkilerin devamında daha kararlı davranır. Size söyleyecek sözü kalmaz.

Bence kardeş ayrımı yapmadan hepsini davet edin, gelmezlerse onların ayıbı olacak, ama davet etmemeniz sizin ayıbınız olur.

Aynen öyle 3 günlük dünya, sonradan pişman olacağım bir şeyi yapmaktansa iyiniyetli davranıp kıymeti bilinmemiş olmayı tercih ederim. Vicdan muhasebesi ile başbaşa kalmak ve ileride eşin tarafından bir şeylerin sebebi olarak gösterilmek daha çok yorar sizi emin olun.
Baktınız beklediğiniz tepkiyi alamadınız, o zaman eşinize onun hatırı için yaptığınızı ama karşılığını alamadığınızı sorunun sizde değil karşı tarafta olduğunu ispatlamış olursunuz.

Her zaman muhattap olmuyorsunuz zaten bence eşinizi mutlu edin çağırın büyüklük sizde kalsın kötülükten ne kazanırız iki günlük dünyada en fazla takmaz tınlamazsınız o kadar onlar kötü davranış sergilersede onların küçüklüğü olsun

Bazi aileler böyle. Benim esimin ailesi de böyle genel olarak ama bayramda düğünde görüşünce sohbet muhabbet ederiz.

Yapacak bir şey yok herkesten incelik beklemeyin .
Mesela görümce hastaneye gelmiş tamam bi de eve gelsin diye beklentiye girmeyin sonucunda siz üzülüyorsunuz .

Bayramlarda da siz soğuk duruyorsanız o yüzden konuşma sohbet etme olayı olmayabilir.
Sizde biraz adım atin iletişim kurun .
Ama eve çağırmaya gerek var mı bilemedim ?

Valla bacım bunlar insan olsaydı sen doğum yaptığında, eşin askere gittiğinde arar sorarlardı. Bence aradaki soğukluğu çok kurcalama ve dertsiz başına da dert alma.

Ya, insan yeğenlerini de mi özlemez, onlara değer vermez. Hiç kendini değersizleştirme bence.. Boş ver..

Iste gorunce merhaba demek bana tuhaf geliyo hani sen 2 senedir konusma gorunce yuzune bakma ama simdi gorunce merhaba de bisey olmamis gibi konus ne bileyim tuhaf geliyo

Aynen bende oyle dusunuyorum dedim ya hadi beni sevmesinler ama yegenleri kardeslerininde degero yok demekki gozlerinse aslindq esimde biliyo bunu ama bi taraftanda kardes sonucta ne kadar kizsada gorusmek istemesini anliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…