Esimin ablalariyla gorussemmi

Bayramlarda falan kesinlikle soguk durmadim hatta kac defa evime davet ettim biz gittik falan ama iste gorumcenin bana araya girenler olmasa biz kardesimle anlasicaz demesi bende ipleri kopardi hani bugune kadar cok ilgili anlayisli bi abla olur ben arasini bozarim tamam ama dugunumuzde dugun gunu kardesinin damatlik gomlegini bile utulememis insan bunlar kuafore gitmedej once ben utuledim yani nekadar umursamaz olduklarini siz dusunun

Istr cagirmak istiyorum ama soylede bi durum var bu insanlar benim ailemle aralarinda hic bisey gecmemesine ramen bizim tartismamizdan sonra benim ailemden herkese tavir aldilar annemi teyzemi yolda gorup kafalarini cevirdiler simdi ben onlari davet etsem esim.memnun olcak evet ama bu seferde annem didikliyecek beni bole bole yaptilar sen bide onlari cagirdun bilmem ne die kafami buda kurcaliyo acikcasi

Brn

Çok istiyorlarsa ve kardeşlerini mutlu etmek istiyorlarsa onlar davet etsin.Ya da müsait bir gün gelmek istiyoruz desinler.
Beni arayip sormayan,cocuklarimi tanimayan,aileme yüz ceviren insanlari neden özel olarak davet edeyim ? O kadar da iyi niyetli bakamayacagim.Simdiye kadar olanlar iyi niyetinizden olmamiş mi zaten.

Annenize selam vermiyorlar diye eşiniz kardeşlerini mi silecek? Ne alaka? Ya da evinize gelen insanlar, annenizin onay verdiği insanlar mı olacak? Bunu derse annenize "sen görüşme zaten, ama eşimin kardeşleri" dersiniz.

Aynı durumu sizin kardeşiniz ve kayınvalideniz yaşasa, siz kardeşinizi mi sileceksiniz?

Diyorum ya belkide iyiniyetinizi haketmiyorlar, ama siz bunu denemeden göremezsiniz. Birbirinizi hayatınızdan çıkaracak büyük problemler yok arada. Soğukluk girmiş sadece.

Hmm o zaman siz haklisiniz bu durumda.
Eşiniz kendisi gidip görüşebilir çok istiyorsa o halde.
Ben olsam evime davet etmezdim.

Evet haklısınız peki annenizin haberi olmama şansı var mı yada haberi olsa bile siz çağırmamış gibi onlar haber göndermişler bişey diyemedim gibisinden söyleseniz olmaz mı

Evet haklısınız peki annenizin haberi olmama şansı var mı yada haberi olsa bile siz çağırmamış gibi onlar haber göndermişler bişey diyemedim gibisinden söyleseniz olmaz mı
Haberi olmama sansi yok hergun gorusuyoruz yani hemde saklamakn istemem ama sey yapabilirim hani onlar aradilar musaitseniz kahve icmeye gelicez diye bizde geri ceviremedik diyebilirim

Haberi olmama sansi yok hergun gorusuyoruz yani hemde saklamakn istemem ama sey yapabilirim hani onlar aradilar musaitseniz kahve icmeye gelicez diye bizde geri ceviremedik diyebilirim
Evet o şekilde en güzeli hem annenizi kırmamış olursunuz hemde eşinizi mutlu etmiş olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…