Eşimin ablası diye ağzımı açamıyorum...

ver cevabını yani

ben hizmetçiniz miyim de

bunu yapamıyorsan da eşine söyle temizlikçi tutsun bir dahaki bayramdan önce

Sen de cevabını güzelce ver. Eşin neden öyle dedin derse,ablan şaka seviyor ya, ben de şaka yaptım dersin.

Oha.. benim anneme oyle diyecek inan oturdugim yerden o eve ucakrak gider sacini basini yolardim

Once sen gel benim evimin camlarini sil derdim. Yemin ediyorum demedigimi birakmazdim cok pis cirkef olurdum. Aileme uzanacak dili koparirim. Pisman ederim dedigine diyecegine

Pislik kadin.

Yok kizlar esi versede agzinin cevabini ceyz vermedigi surece o yapar yapacagini test edip onaylanmis benim tarafimdan benim gorumcemin tekide boyle hayati bana laf sokmakla gecmistir her defasinda esim uyarir kizar ama esim yokken o bulurdu sokacak birseyler en son ben patladim simdi uzak duruyor boylelerine sen direk vereceksin cevabi o dilden anlar dengesiz insanlar yaa ceyz bende herkese cevap veren bir insandim bu kadina gelince dilim damagim tutuluyordu buda bunu firsat bilip yalanlar bile atiyordu en son sen kimsinkiii benim isim gucum yok esimle seni cekistireyim hergun senden bahsedeyim bu kadar onemli sahis degilsin benim hayatimda sendeki yerin esimin ablasisin baska ozelligin yok benim hayatimda boburlenme birseyde zannetme kendini dedim o oldu

Az yesin de temizlikçi tutsun. Annenizle ilgili kısım beni delirtti. Hadsiz terbiyesiz.
Ay başlarım eşimden de ablasından da. Lütfen cevabını verin, Bi kere söylerseniz rahatlarsınız, gerisi de gelir.
Lütfen cevabını verin Bi kere deneyin. Kendinizi buna odaklayın ilk olayda yapıştırın. Gerisi gelir.

onun ağzının payını size laf taşıyan kocanız verecek , eski konundanda biliyorum , yoksa bu insanlarla daha çok uğraşırsın hayatım.

Benim görümcem de 2 tane diğeri hiç böyle değil,ufağı fena. Aynı şehirde olsak çok daha kötüleri olurdu belki de. Allah yardımcımız olsun

amin amin. ben artık çok takmıyorum. anlık bozulma oluyor sonra hiç takmıyorum. bu yaştan sonra onları düzeltemeyiz. cevabı yapıştırsak anlayacaklar da diyemem yapıları belli.

Ne olmuş eşinin ablasiysa yani sadrazamin sol t... dan düşmedi ya bu kadın tövbe tövbe.
Hamile bir kadına yaptığı psikolojik baskıya bak saygısızlık da cabası.
Kesinlikle altta kalma yoksa lohusa krizleri yakındır.

Bir kaç sene önce bu görümcem kızımın elleri için "Ne büyük elleri var" dedi,kendi kızının eliyle yanyana tuttu filan. Sonra kime çekmiş bu kız yahu diyip benim elime baktı. "Aaa aynı annesinin elleri" dedi gülerek. Ben de "Bizim ellerimiz Allah vergisi. Mesela senin cici göbişin gibi sonradan olma değil"dedim. Ama pişman oldum çünkü tüm sülaleye ceyz bana laf soktu diye anlatmış hatta 1-2 akrabaları sen böyle bir şey dedinmi diye gelip sordular güldüler filan. Yani kadın değil ben rezil oldum

İşte problemin burada.
O hiç kimseyi, hiç bir şeyi düşünmeden annene bile dil uzatabilirken,
Sen aman rezil oldum, aman eşimin ablası diye kasılıyorsun.

Hiçte rezil olmamışsın. Önce çocuğuna sonra annene laf etmiş. Dikkat et de sıra namusuna vs gelmesin.

Ama tatlim onu boyle boyle pusturursun inan bana sulalesindede gariplik var onun dedigini hice sayipda senin lafima takmislar allah askina desene sadece gorumcende degil hepsinde bi anormallik var hee

ayy sen niye rezil olacan o rezil olmuş ona gülmüşler sen çok güzel lafı sokmuşsun.

Kimsenin evini temizlemeye mecbur değilsiniz hamile olmasanız bile. Gelsin kızı yapsın. Aramak zorunda da değilsiniz.

Ama tatlim onu boyle boyle pusturursun inan bana sulalesindede gariplik var onun dedigini hice sayipda senin lafima takmislar allah askina desene sadece gorumcende degil hepsinde bi anormallik var hee
Sülalede de anormallik var,nasıl şıp diye anladın :)

Çok merak ettim böyle bir kadına karşı sizi laf sokmaktan alıkoyan unsur nedir?
Bana kalkıp "annen bizimkileri de silsin" diyecek
"Senin anan geldimi ki benim anam gelsin" derdim yada Allah Muhammed aşkı için gerçekten ona öyle şeyler söylerdim ki bir daha karşıma çıkamazdı.
Ne koca ne görümce kimse umurumda olmazdı.
Konuyu okurken tipik görümce diye okurken o Annen diye başlayan cümleden sonra sinirlerim tavan yaptı adres ver gidip o görümce bozuntusunun ağzının payını vereyim.
Sana tavsiyem LAFIN ALASINI SOK hiçte çekinme.

Eşimin ablası diye diye çok tepeye çıkarmışsın sen bunu C CeYz kusura bakma da baştan ipleri sıkı tutacaktın. Ver ağzının payını kalmasın içinde.

Yo bence hiç rezil olmadın. Eğer bu dedikodu benim kulağıma gelse yürü beee ceyz derdim.

O kendi göbüşünü rezil etmiş

C CeYz saygı hakedene gösterilir, eşinizin ablası diye dengesiz saygısız birine susmanız doğru değil, gereken cevabı vermezseniz, olmadık zamanda çok basit bir konuda patlarsınız ve herkes sizi haksız bulur temelini bilmeden.

Kaldı ki eşim var arada diyorsunuz, eşiniz sizin için ablasına sus dur diyebiliyor mu hayır. O zaman bu fedakarlık niye?

oyle bir laf sokarım ki aklı hayalı durur

Off bu ne sabır taş olsa çatlar iyi ki yeriniz de değilim annesi babası neyse de ablası kim ya densiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…