Eşimin ablası diye ağzımı açamıyorum...

Önce eşinize söyleyin eğer hala ne var bunda diye geçiştirirse, kendi işinizi kendiniz görün.

Eşinize şikayet edin demiyorum da duyduğunda ne diyor eşiniz? Yani boşver şakadır mı diyor veya gidip sil anamın camlarını mı diyor? Veya kayınvalideniz bu konuda niye gelmiyorsun niye çalışmıyorsun gibi şeyler diyor mu? Diğer eltinize de böyle çıkışıyor mu üstelik o hamile de değil sanırım.Annen gelsin bizimkini de silsin diyince "annem hizmetçi mi abla" diyivermeniz bence saygısızlık değil.Söylediğim gibi şikayeti önermiyorum ama ben olsam eşime sorardım sence nasıl cevap vermeliyim diye

Cam silme mevzusuna bir şey diyemem haksız yani o halde sizden onu beklemesi ama ne olursa olsun ne kadar zamanda bir gelirse gelsin gelene bir hoş geldin demek gerekir bu eşinizin ablası diye değil tüm akraba için geçerli. Sonuçta kayınvalidenizi aramışsınız o da oradaymış bir telefona isteyip hoş geldin nasılsın demek zor olmamalı. Ben olsam ben de kırılırdım mesela geçen sefer alamadım yemeğe falan demişsiniz bir akşam bile ayırmamışsınız bu sefer ya bana da beklerim gel diyebilirdiniz yani bekler insan çağırsın. Kardeşinin evi gelmek isteyebilir. Bu seferde çağırmaya niyetiniz yok gibi ama.

Sen de onun gıbı gevsek ve yuzsuz ol. Senın edebınden anlamaz o sevıyedekı bırı.

Sımdı sana bak ne dıyecegım.. Herseyı herkesı bır yana bırak bebegıne odaklan. Bosverrrrr gorumcenı eltını
Yesinler birbirlerini

Kızlar kesinlikle haklısınız,cevap yazan herkes haklı ama destek göremiyorum;eşim ablam şaka yapmış diyip üste çıkıyor. Hatta az önce annemle konuşurken bu olayı anlattım,bana ne dedi biliyor musunuz,"Kızım sen hamilesin diye alınganlık yapmışsın, o şaka yapıyor tanımıyomusun, ben kalkıp onun annesinin camını mı sileceğim öyle bir şeyi gerçek anlamda der mi hiç onların muhabbetleri öyle,he de geç"dedi.

Çok iyi anlıyorum, çok iyi olduğum görümcelerim ve kv ile düşman gibiyiz şimdi, haklı olduğumu bildiği halde eşim onlara tek kelime etmedi, son günlerde artık aradaki soğukluğa son ver bile dedi! Tabi ben dır dır la burnundan getirdim, herkes yaptığı hata için özür dileyecek önce, sende onlarla konuşma yapacaksın dedim yanaşmadı, bende sen bilirsin dedim ve onlarla konuşmamaya devam ediyorum, zorlayamaz beni asla

Eşim ablam şakalaşıyor seninle diyor,kayınvalidem hiç evimi temizle demedi bana,kendi yapıyor, zaten kendi evime zor yetişiyorum gidip başkasının evini temizleyemem. Onlar asıl eltime sinir olmuştur hem onlara yakın,hem çalışmıyor hem de her fırsatta bana dedikodusunu yapıyorlar.Yüzüne de söylüyor mu eltimin bilmiyorum,içinde tutmaz o kesin söylüyordur

Annen gelip, bizim camlarıda silsin derse, annem senin hizmetçin mi agzını topla, yoksa ben toplarım derdim.

neden veremiyorsunuz agzinin payini siz alttan almaya devam edin yakinda tepenize cikar haberiniz olmaz ne olmus yani esinizin ablasiysa susmak mi gerekiyor.

Bide hiç anlamam sokağa bakan camları bile insan hayatından daha çok önemlidir ki bu kadar kolay kalp kırıyorlar.

Geline cam sildirme fantazisi (!)

Anneniz sizin uzulmenizi istememiş belli ki yoksa bana art niyetli gibi geldi.

Asla benim annemin adını ağzına bu üslup la alamaz şaka bile olsa.

Eşimin ablası değil isterse babası gelsin anneme oyle bir laf konuşsun ağzına tukurürüm

Dana gibi gezecegine gelsin kendi silsin annesinin camlarını. ..Ay Yarabbim ne uyuz insanlar var ya..

Hanımefendi eşinizin ablası olabilir ama kimse size böyle davranamaz müsaade etmeyin eşinize de anlatın mesafeli olun.Aynı sertlikte cevap verin

Anneniz bile alınmadıysa bilemedim tabi. Ama bu konu olmaz başka bir konu olur nacizane tavsiyem kişisel tepkinizi koymak için eşinizin ya da başka birinin desteği gerekli değil. Eşinizin desteğini ise hayatınızda ihtiyaç duyduğunuz anlarda/alanlarda hissedemiyorsanız bu da bence bir problem.

Canım kavga edecek bile olsam bir fırsatını bulup eşime söylerim.. yavaş yavaş başlarım anlatmaya. . Ablana hosgeldin diye aradım cam siliyomuş siz silmiyorsunuz diye dedi. Ben sanki hizmetçi miyim diyecektim ama senin hatrına sustum konuyu değiştirdim. Ben hamileyim annem bana acıdı o sildi dedim o da gelsin bizim camları da silsin dedi derim. Ablan herkesi annenin hizmetçisi sanıyor galiba derdim. Bir daha da bana yok ablamı aramadın yok çağırmadın deme derim. Verdiği tepkiye göre konuşmasına bile fırsat vermeden duşa girerdim.

Eee boşuna dememis büyükler gorumce gorumce gormiyim omrumce diye :) bende de var bi baş belası. Ota boka kadismayi cok cok sever. Abla ya surekli bi ben bilirim havalari Senin ki gene 2 3 ayda bir geliyor benimki her gün başımda. Hayır bende gorumce adayıyim ama asla böyle bir gorumce olmak istemem.

Bir an bu konuyu ben mi actim dedim. Ayni modelden bende de maaaaaaaaalesef var!
Kirildigin seyleri, karsi tarafin kabaliklarini guzelce dusunup yaz. Ve unutmamak icin ordan takip ederek icinden gelen her seyi yuzyuze gelip soyle. Bak herkes kendini melek zannediyor bir de hamileymişsin, cok sinirlendim valla.
Kavgadan anlayacaklarsa oyle olsun. Hic de umursama, hicbir sey olmasa da en azindan sen icini dokup rahatlarsin. Kendi icine atana kadar soyle lafini, onlar duşunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…