Önce eşinize söyleyin eğer hala ne var bunda diye geçiştirirse, kendi işinizi kendiniz görün.Sizce eşime mi söyleyeyim ablana söyle bana böyle şakalar yapmasın kaldıramıyorum diye? Yoksa bu olayı yutup bir dahaki laf sokmasında ben de onun gibi şaka mı yapayım?Kavgaya bile varır ozaman belki de. Vallahi beni ne hallere düşürdü bu kadın,beynim durdu.
Çok merak ettim böyle bir kadına karşı sizi laf sokmaktan alıkoyan unsur nedir?
Bana kalkıp "annen bizimkileri de silsin" diyecek
"Senin anan geldimi ki benim anam gelsin" derdim yada Allah Muhammed aşkı için gerçekten ona öyle şeyler söylerdim ki bir daha karşıma çıkamazdı.
Ne koca ne görümce kimse umurumda olmazdı.
Konuyu okurken tipik görümce diye okurken o Annen diye başlayan cümleden sonra sinirlerim tavan yaptı adres ver gidip o görümce bozuntusunun ağzının payını vereyim.
Sana tavsiyem LAFIN ALASINI SOK hiçte çekinme.
Kızlar kesinlikle haklısınız,cevap yazan herkes haklı ama destek göremiyorum;eşim ablam şaka yapmış diyip üste çıkıyor. Hatta az önce annemle konuşurken bu olayı anlattım,bana ne dedi biliyor musunuz,"Kızım sen hamilesin diye alınganlık yapmışsın, o şaka yapıyor tanımıyomusun, ben kalkıp onun annesinin camını mı sileceğim öyle bir şeyi gerçek anlamda der mi hiç onların muhabbetleri öyle,he de geç"dedi.C CeYz saygı hakedene gösterilir, eşinizin ablası diye dengesiz saygısız birine susmanız doğru değil, gereken cevabı vermezseniz, olmadık zamanda çok basit bir konuda patlarsınız ve herkes sizi haksız bulur temelini bilmeden.
Kaldı ki eşim var arada diyorsunuz, eşiniz sizin için ablasına sus dur diyebiliyor mu hayır. O zaman bu fedakarlık niye?
Çok iyi anlıyorum, çok iyi olduğum görümcelerim ve kv ile düşman gibiyiz şimdi, haklı olduğumu bildiği halde eşim onlara tek kelime etmedi, son günlerde artık aradaki soğukluğa son ver bile dedi! Tabi ben dır dır la burnundan getirdim, herkes yaptığı hata için özür dileyecek önce, sende onlarla konuşma yapacaksın dedim yanaşmadı, bende sen bilirsin dedim ve onlarla konuşmamaya devam ediyorum, zorlayamaz beni aslaKızlar kesinlikle haklısınız,cevap yazan herkes haklı ama destek göremiyorum;eşim ablam şaka yapmış diyip üste çıkıyor. Hatta az önce annemle konuşurken bu olayı anlattım,bana ne dedi biliyor musunuz,"Kızım sen hamilesin diye alınganlık yapmışsın, o şaka yapıyor tanımıyomusun, ben kalkıp onun annesinin camını mı sileceğim öyle bir şeyi gerçek anlamda der mi hiç onların muhabbetleri öyle,he de geç"dedi.
Eşim ablam şakalaşıyor seninle diyor,kayınvalidem hiç evimi temizle demedi bana,kendi yapıyor, zaten kendi evime zor yetişiyorum gidip başkasının evini temizleyemem. Onlar asıl eltime sinir olmuştur hem onlara yakın,hem çalışmıyor hem de her fırsatta bana dedikodusunu yapıyorlar.Yüzüne de söylüyor mu eltimin bilmiyorum,içinde tutmaz o kesin söylüyordurEşinize şikayet edin demiyorum da duyduğunda ne diyor eşiniz? Yani boşver şakadır mı diyor veya gidip sil anamın camlarını mı diyor? Veya kayınvalideniz bu konuda niye gelmiyorsun niye çalışmıyorsun gibi şeyler diyor mu? Diğer eltinize de böyle çıkışıyor mu üstelik o hamile de değil sanırım.Annen gelsin bizimkini de silsin diyince "annem hizmetçi mi abla" diyivermeniz bence saygısızlık değil.Söylediğim gibi şikayeti önermiyorum ama ben olsam eşime sorardım sence nasıl cevap vermeliyim diye
neden veremiyorsunuz agzinin payini siz alttan almaya devam edin yakinda tepenize cikar haberiniz olmaz ne olmus yani esinizin ablasiysa susmak mi gerekiyor.Niye böyle bu kadın,nasıl yaklaşacağım bilemiyorum kızlar yaa
Önceden de konu açmıştım buradan bakabilirsiniz okumak isteyen olursa. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/anlam-veremiyorum.923499/
Başka ilde yaşıyor,sık sık gelir uzun uzun kalır annesinde. Buradaki diğer akrabalarda da gider kalır,en son geldiğinde iş,dersane derken davet edememiştim diye bir ton olay olmuştu. Şimdi de eşimi "Ben İstanbul'a geldim CeYz bir arayıp hoşgeldiniz demedi" diye doldurmuş. Biz geçen hafta tatildeydik,en son o zaman konuşmuştuk geleceğini biliyordum. Bu hafta içi de annesiyle konuşurken o da yanındaydı,yani bir daha aramaya gerek duymadım nedir ki bu hoşgeldiniz diye ayrıca aramak,zaten 2-3 ayda bir burada. Bugün aradım,cam siliyormuş. "Senle eltin gelip annemin camlarını silmiyorsunuz,evini temizlemiyorsunuz"la başlayan cümleler... Hamile olduğumu,çalıştığımı bile bile...Bir cevap veremedim ağzım dilim bağlandı. Zaten hamileliğim zor geçiyor,dün sabah tansiyonum düşmüş bayılmışım;gözümü bir açtım bütün şirket başımdaydı.Benim camlarımı bile bana kıyamayıp en son annem silmiş,bunları söyledim işte. "Annen gelsin bizimkileri de silsin" dedi şaka gibi. Tahammül edemiyorum bu kadına artık,eşimin ablası diye o laf soktukça laf sokamıyorum,cevap veremiyorum,bıktım
Helal valla sana bende çok yırtık değilim ama anneme bir yanlış yapılsın asla unutmam damla damla burunlarından getiririm.Bana laf söylese belki susardım ama anneme laf edenin çarkına tükürürüm.
Anneniz sizin uzulmenizi istememiş belli ki yoksa bana art niyetli gibi geldi.Kızlar kesinlikle haklısınız,cevap yazan herkes haklı ama destek göremiyorum;eşim ablam şaka yapmış diyip üste çıkıyor. Hatta az önce annemle konuşurken bu olayı anlattım,bana ne dedi biliyor musunuz,"Kızım sen hamilesin diye alınganlık yapmışsın, o şaka yapıyor tanımıyomusun, ben kalkıp onun annesinin camını mı sileceğim öyle bir şeyi gerçek anlamda der mi hiç onların muhabbetleri öyle,he de geç"dedi.
Kızlar kesinlikle haklısınız,cevap yazan herkes haklı ama destek göremiyorum;eşim ablam şaka yapmış diyip üste çıkıyor. Hatta az önce annemle konuşurken bu olayı anlattım,bana ne dedi biliyor musunuz,"Kızım sen hamilesin diye alınganlık yapmışsın, o şaka yapıyor tanımıyomusun, ben kalkıp onun annesinin camını mı sileceğim öyle bir şeyi gerçek anlamda der mi hiç onların muhabbetleri öyle,he de geç"dedi.
Eee boşuna dememis büyükler gorumce gorumce gormiyim omrumce diye :) bende de var bi baş belası. Ota boka kadismayi cok cok sever. Abla ya surekli bi ben bilirim havalari Senin ki gene 2 3 ayda bir geliyor benimki her gün başımda. Hayır bende gorumce adayıyim ama asla böyle bir gorumce olmak istemem.Niye böyle bu kadın,nasıl yaklaşacağım bilemiyorum kızlar yaa
Önceden de konu açmıştım buradan bakabilirsiniz okumak isteyen olursa. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/anlam-veremiyorum.923499/
Başka ilde yaşıyor,sık sık gelir uzun uzun kalır annesinde. Buradaki diğer akrabalarda da gider kalır,en son geldiğinde iş,dersane derken davet edememiştim diye bir ton olay olmuştu. Şimdi de eşimi "Ben İstanbul'a geldim CeYz bir arayıp hoşgeldiniz demedi" diye doldurmuş. Biz geçen hafta tatildeydik,en son o zaman konuşmuştuk geleceğini biliyordum. Bu hafta içi de annesiyle konuşurken o da yanındaydı,yani bir daha aramaya gerek duymadım nedir ki bu hoşgeldiniz diye ayrıca aramak,zaten 2-3 ayda bir burada. Bugün aradım,cam siliyormuş. "Senle eltin gelip annemin camlarını silmiyorsunuz,evini temizlemiyorsunuz"la başlayan cümleler... Hamile olduğumu,çalıştığımı bile bile...Bir cevap veremedim ağzım dilim bağlandı. Zaten hamileliğim zor geçiyor,dün sabah tansiyonum düşmüş bayılmışım;gözümü bir açtım bütün şirket başımdaydı.Benim camlarımı bile bana kıyamayıp en son annem silmiş,bunları söyledim işte. "Annen gelsin bizimkileri de silsin" dedi şaka gibi. Tahammül edemiyorum bu kadına artık,eşimin ablası diye o laf soktukça laf sokamıyorum,cevap veremiyorum,bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?