eşimin ablası gibi duruyomuşum

Evet sen biraz büyük duruyorsun. Eşinin de yaşı itibariyle henüz tipi oturmamış o yüzden çocuksu bir yüzü var.
Senin yaşını bilmeden tahmin edecek olsaydım 23-24 falan derdim.

Ama bu kafaya takılacak bir şey değil. Herkes minyon olacak diye bir şey yok. Siz mutlu olun yeter.

İmkanım olsaydı sana 36 yaşında olduğunu söyleyen ama gerçekte torun torba sahibi sanacağın birinin resmini göstermek isterdim. Hala baktıkça şaşırıyorum.

Aynen saç rengi konusuna katılıyorum.
Koyu renkler bu sorunu ortadan kaldırır.

Senin gözlerin yeter kız maşallah çok güzelsin :)

Çok güzel bir kızsın. Esin yaşından oldukça küçük görünüyor, sebep o. Bunu kim söylediyse gereksiz konuşmuş ve ayıp etmis

Sen yasli göstermiyorsun sadece durusun bakislarin cok olgun kendinden emin bakislar, esininkisi ise daha cocuksu bakislar bide su var esin kendi yasindan kücük gösteriyor sorun o yani diyelim esiniz 20 yasinda ama 17 gibi gösteriyor ama siz yasiniz gibi gösteriyorsunuz yani 20.

sacını koyu renge boyatmalısın cok yakısmıs sana abla diyecek kadarda büyük göstermysn ayrıca

Bence de esin 22 yaşına gore cocuksu duruyor. O yuzden sen yaşlı gibi duruyorsun yaninda. Sacını_giyimini duzeltsin, zayıf da duruyor. Universite ogrencileri gibi daha cok. Sen onun yaninda daha olgunsun. Yaşla ilgisi yok,duruş bu.
Sen havali olsan,suslu püslü olsan gene sana laf ederler.
Sen eşine gore daha guzel ve havalısın, hep o kocanin yuzunden geliyor bunlar basina

Allah ayirmasin buarada birbirinizden,mutlulugunuz daim olsun. Elalemi takma.
Abuk sabuk laf sokanlara da, Yaşlılık degil de olgunluk diyelim biz ona de!

Buarada ben de esimden 5ay buyugum ama sanki o benden 3_5 yas buyuk gibi duruyor. 28 yasindayiz diyorum hadi canimm eşinde mi ? Diyorlar!
O da olgun bir insandir, yasitlarimiza gore agırdir, konusmalari da oyle, boyu da uzundur,tip olarak da fittir, saclari da seyrek.. ben de ordan kurtariyorum

Son düzenleme:
Dürüst olmak gerekirse yaşınızın 20 olduğunu okuyunca çok şaşırdım çünkü gerçekten büyük gözüküyosunuz ama eşinizde 22 den küçük duruyor böylece arada belirgin bir fark oluşmuş..ama kimene? Amma şekilci bir milletiz azıcıkta karakterle,beyinle,kültürle ilgilensek ya..ehh insan kendinde olmayan şeylerle ilgilenemiyor neticede

bence öyle değil

ama sanki kardeş gibi benzemişsiniz mavi gözlü olan fotoda

büyük falan görünmüyorsunuz ama tip olarak benzer olmuşsunuz

Gayet uyumlu görünüyorsunuz

Evet daha büyük duruyorsunuz, ama koyu renk saçla halledilir. Zaten açık renkler kadınların çoğunu daha büyük gösterir. Eşiniz de küçük, tam oturmamış hatları, 3-5 seneye o da hallolur. Açık renkten kaçının.

Cok guzelsiniz masallah. Sadece acik ten biraz soluk gosterir insani kendimden biliyorum. O yuzden hafif allik kullanabilirsiniz. Onu da isterseniz yapin yani cok kafaya taktiysaniz yoksa boyle cok guzelsiniz.

Hiç te büyük durmuyorsun bu ne sacmalik. Cok ta güzelsin canım benim bosver milleti umursama

çok yakışmışsınız Allah mutlulugunuzu bozmasın.
hiç ablası gibi durmuyorsun.
yalnız şöyle bir şey var saçların sarıyken yaşın siyah saçlı halinden biraz büyük gözüküyor

sizi teselli etmek için söylemiyorum, biraz büyük dursaydınız söylerdim. ama hayır, gayet yaşıtsınız. hatta eşiniz şükretsin beyaz tenli renkli gözlü güzel bir hanımla evlenmiş.

büyük durduğunuzu söyleyen tiplerin de fesatlık yaptığını düşünüyorum.

eşin biraz küçük gösteriyor minyon tipli
sarışın halin hürrem sultana benziyor.siyah saçlı haline bayıldım cok yakısmıs masallah cok da guzelsiniz.kesinlikle saclarını siyaha boyat ve orda yüzün biraz daha ince.kısaca biraz zayıflama artı siyah saç dengeler sizi:)

Meryem uzerli ye ne kadar çok benziyorsunuz kendisinin çok büyük hayranıyımdır bebce çok yakışıyorsunuz Allah mutluluğunuzu bozmasın

Maşallah çok güzelsiniz çok da yakışıyorsunuz hiç milletin lafını kafanıza takmayın herkes her istediğini kafasına göre konuşuyor malum. Bu arada bence ikinci fotoğraftaki haliniz size daha çok yakışmış. Mutluluklar dilerim ayrıca.

Ay hiçte öyle ablası gibi durmuyorsun. Maşallah subhanallah çok yakışıyorsunuz.
Sen milletin dediklerine bakma, herkes herşeyi söylüyor. Ayrıca maşallah bebek gibisin.
Boşver salla gitsin ya boş konuşuyorlar belli.
Sen mutlu olmana bak.

Eşin küçük gösteriyor. Sari saçlı haliniz biraz büyük gösteriyor. koyu renk çok yakışmış. Çok yakisiyosunuz.mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…