- 24 Temmuz 2015
- 670
- 1.674
- 28
Benimde esim benden 7 yas buyukk. Herkes abim saniyorr benimde hosuma gidiyor esim cok kiymetimi bilirhatta arkadaslarida oglum bize akil vereydin bizde kucuk biriyle evlenseydik gittik yasitimizla evlendik kartlastilar diyorlarmis
uydurmasaydın canım keşke benim o sayfayla bi bağlantım yok biriyle karıştırıyosundur.O cok kisi dediklerin su facebooktaki gelinlerin tatli telasi sayfasindaki tayfa mi yoksa? Bu fotograflari orada paylasmistin
çok yakışıyosunuz benceEki Görüntüle 1666959
1 hafta önce cekinmistik
Seni o sayfada gordugume eminim ama uzatmiyacagim. Ne de olsa fotolarin ve yorumlar hala o sayfada mevcutuydurmasaydın canım keşke benim o sayfayla bi bağlantım yok biriyle karıştırıyosundur.
atsana Allah aşkına nerden çıktın gece gece işte heryerde senin gibi bi çıkıntı mevcutSeni o sayfada gordugume eminim ama uzatmiyacagim. Ne de olsa fotolarin ve yorumlar hala o sayfada mevcut
Seni o sayfada gordugume eminim ama uzatmiyacagim. Ne de olsa fotolarin ve yorumlar hala o sayfada mevcut
o 22 ben 20 canımeşinizde benim eniştem gibi..
sanki liseden kaçmış...
sorun sizde değil onda
o çok küçük gösteriyor
yaşlarınızı bilmiyorum ama...
Aynen orasi oyle erkekler isteEşinin arkadaşları çok terbiyesizmiş. Bir insan hayat arkadaşı hakkında nasıl böyle konuşur . Kendilerini brad pitt gibi yaşlanıyoruz sanıyorlarsa tabi
biri de cikip dememis ki fotodaki kiz turk degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?