eşimin ablası gibi duruyomuşum

Ben çok beğendim sizi ya maşallah :)
Ama siyah saçı daha çok yakıştırdım size. O resimde daha çıtı pıtı durmuşsunuz. Eşinizle de çok yakışıyorsunuz. Allah nazarlardan saklasın. Kulak vermeyin kem gözlere

Ne gereksiz patavatsiz insanlar varya. Bizim milletimiz bayilir böyle burnunu hersey sokmaya .

Evet büyük duruyorsunuz. Amaan önemli olan mutlulugunuz benim yengem de kuzenimle aynı yaşta olmasına rağmen 10 yaş büyük duruyor ve yüzude güzel değil en azından sen güzelsin

Gayet hossunuz guzel bi hatunsun :) laf soyleyenlere de citir bi kocam var de hava at :)

Ablası gibi değil de Meryem uzerli gibi geldin. Yani diziden gidince seni yerine koysalardı okadar reyting kaybetmezdi.

Ayrıca ortak özellik yüzünüzün hatları çok belirgin bu büyük görünmeye neden oluyor. İleriki yaşlarda denge sağlanır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz yaşınızdan büyük eşiniz de oldukça küçük gösteriyor ama bundan kime ne ve onların düşündüğünden size ne. Mutluysanız gerisi hikaye. Ayrıca koyu renk saç her zaman daha genç gösterir bilginize.

Esinizden büyük duruyorsunuz evet ama bu neyi değiştirir ki, evlisiniz sonuçta, mutluluk dilemek düşer bize.

Ben Meryem uzerliden çok kırgın çiçeklerde yetimhanede ki kıza daha çok benzettim .

Koyu renk saç daha çok yakışmış. Ama açık renk saç fotoda farklı gösteriyo insanı gerçeğini bilemiycem.

Büyük durmuyosun eşinden ama Yaşından büyük duruyosun.

Milleti boşver aa öyle mi de eşini öp.

Çok güzelsiniz. Maşallah çok da yakışmışsınız. Hiç de büyük durmuyorsunuz.

Insanlarin isi bu onlar hep kusur bulurlar.Allah mesut etsin cok da yakistirdim sizi.Hayir istersen annesi gibi durursun adam seni seviyo mu seviyo millete ne ki.

ilk fotoda meryem uzerlıye benzettım :=)
ablası gibi demeyelım de eşin biraz çocuksu duruyor.
aman boşver kım ne derse desın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…