gözler lens mi ki? ben anlamadım bile2. Fotodaki saclar ve lensler cok yakismis bence de, daha genc gorunuyorsun. Abla kardes gibi degil, gayet guzel bir ciftsiniz. Milleti takma bu kadar
lens değil canım :) teşekkür ederim :)2. Fotodaki saclar ve lensler cok yakismis bence de, daha genc gorunuyorsun. Abla kardes gibi degil, gayet guzel bir ciftsiniz. Milleti takma bu kadar
değil canım niye öyle düşündü anlamadımgözler lens mi ki? ben anlamadım bile
ben 20 o 22 :) evet canım benzeten oluyo:)Yaşlarınız kaç ? Meryem Uzerli ye çok benziyorsunuz. Sizi kıskandıkları için böyle konuşmuş olabilir çevrenizdeki bazı şahıslar. Hatta Allah bilir kadınlar söylemiştir bunu ?
abartmışlardır eminim :) kaç yaş var aranızda ? :)Ben neden yazamıyorum hah düzelmiş :)
Gayet hoşsun koyu saçda daha çok yakışıyor sanaoda bişeymi bana annesimisin diye soran olmuştu ben zaten eşimden büyüğüm sorun değil
5abartmışlardır eminim :) kaç yaş var aranızda ? :)
bende öyle düşüniyim bundan sonra :))5aman zaten söyleyenin kafa biraz gidikti hiçte umrumda dil zaten almışım çıtırı banane
Sana ablası gibi duruyosun derlerse aman sizinki gibi yaşlı dil kocam diye kıskanıyosunuz dimi pis kıslançlar debende öyle düşüniyim bundan sonra :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?