eşimin ablası gibi duruyomuşum

saçlarınız sarı tonları olduğu için öyle demişlerdir koyu tonda yap kestane ve siyah gibi bu sefer eşiniz sizin abiniz gibi gözükür :) sarı tonda saçlar kadınları olduğundan daha olgun gösterir...

Siz yaşlı göstemiyorsunuz da eşiniz çok çocuksu bunun geçmesini beklemekten başka çare yokk

Siz yaşlı göstemiyorsunuz da eşiniz çok çocuksu bunun geçmesini beklemekten başka çare yokk
ve saç modeli tam ergenlerin sacından
benim 5 yasındaki oglumun sac modeli ayrıca
kesinlikle adamın saclarını kestırsın o zaman gorsunler derım

Eğer eşinizle aranız iyiyse size saygısı, sevgisi varsa dış görünüşün çokta büyük bi önemi yok .
Çevredeki insanlar sürekli bıdı bıdı konuşur engelleyemeyiz .
Bana da neler diyenler oldu yaşım 24 ama çoğu kişi üniversite öğrencisi veya 18-19 falandır yaşın senin diyorlar hiç unutmam birisi sen 40 a yakınsındır demişti baya gülüp , eğlenmiştim
Ben insanları asla takmam çünkü kendimden dış görünüşümden çok memnunum =))

Sen çok güzelsin eşin de yakışıklı, gayet güzel duruyorsunuz, çok da yakışuyorsunuz. Kime ne ayol? Yengem abimden 3 yaş büyük. Of ne yakışıyolar, nasıl da iyi anlaşıyolar anlatamam!! Sefanız olsun. Bakma sen millete. Desinler de nazar değmesin!!

seb bu fotoları çok güzelsin dememiz içinmi koydun bakiiim haa :))) fıstık gibisin valla bayıldım sana.eşinin yüzü biraz bebeksi ama seninde yüzün büyükmişsün gibi durmuyor.böyle yorum lar sanki bana kıskançlık gibi geliyor bir şey bulalaımda şu güzelin moralinin bozalım demişler bunu bulmuşlar.ama senin güzelliğin bastırmış kocişini.:))

bence kardeşin gibi durmuyor. takma insanların ne dedigini. mutlu musun ona bak. bu arada koyu renk saç daha çok yakışıyor

Adamın saçları kes biraz da kilo aldir. ondan kaynaklanıyor.
Sen çok güzelsin ama. Kiskananlar uyduruyor bu lafları.

kıskançlık ya bu insanlar niye böyle fesat ve pislik olmaz zorunda

Ben fotograflara bakinca evet sizin esinizden daha büyük gösterdiginizi düsündüm. Esiniz genc duruyor. Siz de daha dogal seyler deneyerek genc gözükebilirsiniz. Dogal sac rengi daha dogal kas alimi ve de daha spor giyimi tercih ederseniz daha az dikkat ceker bu durum diye düsünüyorum. Yüz hatlariniz olgun göstermeye müsait.

Bence çok yakışmışsınız, Allah Mesud etsin... Açık renk saç beni de daha olgun gösteriyor, olduğunca koyu renk yapmaya çalışın.

Benim yengemde dayimdan hep buyuk gostermistir ama zaten yengem dayimdan 10 yas buyuk. Fakat hala evliler mutlular boyları kadar coluk cocuklari var.

Siz seker bir bayana benziyorsunuz fakat esiniz gercekten 18 gosteriyor en fazla. Saniyorum minyon tipli. Siz ise yuz hatlariniz sebebiyle daha olgun gosteriyorsunuz. Sac renginizi koyultun demis bircok uye, buna katiliyorum. Ama yapacak cok fazla birsey yok gibi kocaniz kucuk gosteriyor. Soylenenlere kulak tikayacaksiniz..

Cok guzelsiniz ama ozellikle acik renk sacli resimlerde 20 yasindan buyuk duruyorsunuz, saclarinizi koyu kullanin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…