eşimin ablası gibi duruyomuşum

canim koyu saç daha cok yakişmis ve daha kucuk gosterir saçin. hicte abla gibi durmuyosun

bende eşimin yanında kısa ve fodul muşum diyen de dayısının kızı :) kendisi 1.80 boyunda 45 kilo ya

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk resmi görünce meryem uzerli sandım çok benziyorsun acayip hayranıyım

Büyük durmuyosun da sen doğallığını bozduğundan bi defa gözler lens kullanan biri olarak anlamamam mümkün değil onu çıkar.çok güzelsiniz ayrıca ben çok beğendim sizi

Saç sarı renk olunca ister istemez olgun gösteriyor insan. Bence koyu renk saç çok yakışmış ve hiçte abla kardeş gibi durmuyorsunuz

valla fotolara bakinca aman sacmalamayin ne kdr guzelsiniz dememiz icin mi acildi bu konu diye dusundum :) iltifat mi duymak istedi caniniz :) hossunuz masallah ne diyim

el herşeyi der tatlım boşver he de geç hiçte öyle değilsiniz ayrıca koyu saç yakışmış sana sarıdan daha çok

Amaan onu bana da diyorlar erkek arkadaşım çok uzun ben de 160 hiç takmıyorum bile valla
ben başta takıyordum baktım kasıtlı yapıyor işte f. seni görmeden mi aldı kapılardan geçemiyor f. bembeyaz sen karasın vs. artık takmıyorum

Konuya yorum yapmıştım ama uykum vardı tam yazamadım. Bence siz çok güzel bir kadınınız. Yüz hatlarınız, gözleriniz harika. Makyajlı halinizi düşünemiyorum bile. :) Eşiniz çocuksu, ama hiç öyle abla kardeş gibi durmuyorsunuz. Ayrıca eşinizen büyük olsanız bile kime ne ? İnsanlar çekemeyince işte mutlaka bir kusur arıyorlar. Takmayın kafanıza. Hı hı evet çıtır kocayı kaptım deyin ya hu.

Size gercek düsüncemi söyleyeyim siz çok güzelsiniz maaşallah ama esiniz yasindan kucuk duruyor ve sizde yasinizdan buyuk
... bence saclarinizi siyah yapin ikinci resimdeki gbi... mesela orda aynisiniz ama.dger resimlerde siz cok buyuk duruyosunuz gercekden ablasi gbi ama kilo.verin ve sacinizi boyatin bence

Son düzenleyen: Moderatör:
bende eşimden 9 ay büyüğüm hiç sorun etmiyoruz eşim büyük duruyor çünkü

bende eşimden 9 ay büyüğüm hiç sorun etmiyoruz eşim büyük duruyor çünkü
Benimde esim benden 7 yas buyukk. Herkes abim saniyorr benimde hosuma gidiyor esim cok kiymetimi bilir hatta arkadaslarida oglum bize akil vereydin bizde kucuk biriyle evlenseydik gittik yasitimizla evlendik kartlastilar diyorlarmis

eşim 1.85 boyunda 98 kilo bense 1.58 boyunda 80 kiloyum dogum ilaçlar

Canım boşver, kilo verirsin. Benim arkadaşım 87 kiloyu şu an 60'a düştü. Benim de boyum 160 erkek arkadaşım 185. Boyla olmuyor bu işler shakiranın boyu 1.55 kocasının 190 ama nasıl yakışıyorlar. :)
Bende çok zayıfım işte kilo almaya çalışıyorum almak daha zor biliyor musun. Hiç takma kafana ver sende ağzının payını. İnsanlar bu cureti nasıl buluyorlar anlamıyorum ya. Kıskançlık, fesatlık insanlıktan çıkarıyor bazılarını.

Aynen kıskançlık tan eşime sarilmalar işte nasıl yakismi diye sormalar esim bi iki kere tersledi şimdi de bana sardi neyse ki başka şehir deyiz ayda yilda bi görüyoruz kendisi de 1.60 boy 70 kilo

Saçınız koyuyken çok daha güzel ve denk duruyorsunuz. Ama bakır rengiyken maalesef ablası gibi durmuşsunuz. Hep koyu tonları tercih edin, göz renginize de çok yakışmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…