Aynen bende tam onu düşünüyordumvalla fotolara bakinca aman sacmalamayin ne kdr guzelsiniz dememiz icin mi acildi bu konu diye dusundum :) iltifat mi duymak istedi caniniz :) hossunuz masallah ne diyim
bende eşimin yanında kısa ve fodul muşum diyen de dayısının kızı :) kendisi 1.80 boyunda 45 kilo ya
ben başta takıyordum baktım kasıtlı yapıyor işte f. seni görmeden mi aldı kapılardan geçemiyor f. bembeyaz sen karasın vs. artık takmıyorumAmaan onu bana da diyorlar erkek arkadaşım çok uzun ben de 160 hiç takmıyorum bile valla
eşim 1.85 boyunda 98 kilo bense 1.58 boyunda 80 kiloyum dogum ilaçlarAmaan onu bana da diyorlar erkek arkadaşım çok uzun ben de 160 hiç takmıyorum bile valla
bende eşimden 9 ay büyüğüm hiç sorun etmiyoruz eşim büyük duruyor çünküKonuya yorum yapmıştım ama uykum vardı tam yazamadım. Bence siz çok güzel bir kadınınız. Yüz hatlarınız, gözleriniz harika. Makyajlı halinizi düşünemiyorum bile. :) Eşiniz çocuksu, ama hiç öyle abla kardeş gibi durmuyorsunuz. Ayrıca eşinizen büyük olsanız bile kime ne ? İnsanlar çekemeyince işte mutlaka bir kusur arıyorlar. Takmayın kafanıza. Hı hı evet çıtır kocayı kaptım deyin ya hu.
Benimde esim benden 7 yas buyukk. Herkes abim saniyorr benimde hosuma gidiyor esim cok kiymetimi bilirbende eşimden 9 ay büyüğüm hiç sorun etmiyoruz eşim büyük duruyor çünkü
eşim 1.85 boyunda 98 kilo bense 1.58 boyunda 80 kiloyum dogum ilaçlar
Aynen kıskançlık tan eşime sarilmalar işte nasıl yakismi diye sormalar esim bi iki kere tersledi şimdi de bana sardi neyse ki başka şehir deyiz ayda yilda bi görüyoruz kendisi de 1.60 boy 70 kiloCanım boşver, kilo verirsin. Benim arkadaşım 87 kiloyu şu an 60'a düştü. Benim de boyum 160 erkek arkadaşım 185. Boyla olmuyor bu işler shakiranın boyu 1.55 kocasının 190 ama nasıl yakışıyorlar. :)
Bende çok zayıfım işte kilo almaya çalışıyorum almak daha zor biliyor musun. Hiç takma kafana ver sende ağzının payını. İnsanlar bu cureti nasıl buluyorlar anlamıyorum ya. Kıskançlık, fesatlık insanlıktan çıkarıyor bazılarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?