eşimin ablası gibi duruyomuşum

ben bunu bir çok yerde gördüm kadınlar daha mı fazla yıpranıyorlar acaba abla değil annesi gibi görünenler var ya da makyaj yanlış saç rengi seçimi bunlara etken olabilir. ve evet eşinin sizden yaşca küçük duruyor ama koyu saçlı olduğunuz fotoda değil ilk fotoda bence sarı tonları kullanmayın kahve tonlarında kalsın saçlarınız

ne güzelmişsin sen öyle
Hürrem i andırdın
bence de değil belki tavırlarından demişlerdir olgun davranıyorsan çok:)

Son düzenleyen: Moderatör:
erkekler trasli olunca daha genc gorunurler ya da bana oyle gelir :)
siz daha olgun gorunuyorsunuz ama yas olarak buyuk degik

canım yalan söylemek istemem 20yaşındaymışsın ama biraz daha büyük duruyorsun saçının rengi modeli yüzünden eşinde minyon kesinlikle koyu saç kullanmalısın o fotoğrafta idealsin ve saçında çok düz biraz daha hareketli dinamik bir kesim olmalı ve daha spor tarz giyinmelisin giyim tarzını bilemiyorum sadece fikir açısından belirtiyorum yakışan bir çiftsiniz 2nizde güzel yüzlüsünüz muhtemelen bunu söyleyenler kıskançlıktan söylüyordur ben mesela öyle olduğunu düşünsem bile söylemem kırmamak için söylüyorsa bi düşün derim o insanın tavırlarını analiz et

Bizede kardes gibi duruyorsunuz diyorlar di aman millet bos konusmayi cok sever
Masallah cok yakismissiniz
Sari sacin verdigi bir azizlik var o yuzden demis olabilirler daha kumral veya ombre tarzi kullanirsan farkli durursun
Cekemeyen insanda durter lafiyla takilma

yok daha neler. canım tam eşit görünüyorsunuz. takma onları eşin yakışıklı olduğu için kıskanıyorlar seni :))

Canim saclarini koyu renk kullan sana daha cok yakismis
Ayrica oyle ablalik bir durumda yok takilma millete bi lafa bak bi de lafi soyleyene

o soyleyenler b.k yemis.cok guzel kadinsin valla.buyuk falanda durmuyosun.hem yasca buyuk olsan ve buyuk dursanda kime ne ?ne gerizakali bi milletiz ya.ben esimden 3yas buyugum.esim yasindan kucuk gosteriyo bide.bende yapi olarak iriyim baya yas farki var gibi duruyo.ama biz birbirimizi cok seviyoruz :)

Esiniz ufak duruyor bence ve sacinizi koyu renk yapin diger arkadaslara katiliyorum :)

Gayet güzel yakisiyorsunuz. Esiniz daha kucuk gösteriyor yasini, ama ablasi gibi falan durmuyorsunuz. Ben de koyu saci daha cok yakistirdim:) kahkul genelde 3-4 yas kucuk gösteriyor. Baskalari dediği için değil de, kendiniz de oyle dusunuyorsaniz koyu sac + kahkul derim ben

Ben eşimden Zaten 1 yaş büyüğüm hele bide şimdi hamileyim bayağı kiloda alınca iyice teyzemsi oldum Biri bişey derse ; hep erkeklermi çıtır takılcak birazda biz bayanlar çıtır alalım diyorum bende dalga geçiyorum hep birşeyler diyecek densizler çıkar hiç birini kafaya takma sende dalganı geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…