eşimin ablası gibi duruyomuşum

Ya ne kadar lüzumsuz konuşan insan var bunu diyenler de yakınlarınızsa ayıp bişey öyle bile olsa insan böyle söyler mi yaadirek görüşmeyi kesin o şahıslarla çok sinirlendim!! Gayet güzel bi çiftsiniz maşallah !! Kıskanç insanların söylediklerine aldırış etmeyin

Son düzenleyen: Moderatör:
Beni hep 9 yaş küçük kardeşim sandıkları için, liseli sandıkları için belimdeki boyasız saçlarımı kestirip boyattım. Şimdi yaşımda gösteriyorum çok mutluyum. üniversiteyi 7 yılda bitirdim bana hala lise bitti mi diyorlar. O yüzden eğer eşinden büyük göstermek sana ilerde daha büyük sıkıntı yaşatması için saçını bence de daha doğal tonlara koyulaştırabilirsin. Ama takmam dersen saçların da gayet güzel.

Canim herhalin güzelmişama koyu saçlı halin on numara yada onun altindaki fotodaki halin esinin ablasi gibi durmuon öle dien asil kendine baksin neye benzio

yaşlarınız çok küçük. erkekler karakter olarakda fiziksel olarakda geç olgunlaşıyor. 2-3 seneye yüzü oturur eşinin

Kimseyi umursama bence çok yakışıyorsunuz. Rabbim mesut etsin. Ama çok kafana takıyorsan eşinin kirli sakal bırakmasını isteyebilirsin. Sakal erkekleri her zaman olgun gösterir.

Koyu renk saçla gayet mükemmelsiniz
Açık renk asla kullanmayın zira ablası gibi durmussunuz

Çok güzel bi bayansin bence tatlım bırak onları sen ya boş boş konuşmaktan başka bi b*ka yaramiyolar gözlerin ten rengin çok hoş ve alımlı bi bayansin takma öyle boş insanları bacim

Evet esinizden buyuk gorunuyorsunuz, daha dogrusu esiniz bence kucuk duruyor.
Ne onemi var peki.

yahu benım bır tanıdığım var,adam 77 li kadın 85 li,kadın ıkı çocuk yaptı,85 kılo,adam desen fılınta,adamdan 15 yaş büyük görünüyor,hiçç takmıyor,umursamıyor,gayet mutlu,yahu sen şu guzellıkte neyı takıyosun anlamadım,hayet hoşsunuz eşinizle

Millet alışmış 40ına yaklaşan koca adamların yanında çıtır kizlari gormeye , sizinki tuhaf gelmiştir o yüzden .

Bence ikinizde gençsiniz hiçte ablası gibi durmuyosunuz açık saç pek gitmemiş

Gerçekçi olmak gerekirse eşin birazcık küçük gösteriyor...
Saçlarını koyu renk yap, kaşlarını da kalınlaştır o zaman daha küçük durursun...zaten çok güzelsin maşallah.
Mesela 2. resimde gayet de yaşıt durmuşsunuz...

Açık renk saçla daha büyük duruyorsunuz ve bu saçla meryem üzerliye benzemissiniz, koyu renk saçla kesinlikle daha küçük duruyorsunuz

Koyu sac rengi sizi daha kücük gösteriyor ama normalde de cok bi fark yok, mutluluklar

Daha önce 500 kere yazılmış bende yazayım :) meryem uzerliiii ve de koyu renk saç :) gayet yakışıyorsunuz çokta güzelsin maşallah hiçte takma milleti. Eşin küçük gösteriyor birazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…