eşimin ablası gibi duruyomuşum

Esin kucuk gosteriyo demiycem zaten daha 22 yasindaymis.

Saclarini koyu dogal bi'renge boyarsan esitlersin durumu. Esin de sakal biraksin tamamdir.

esmerken cok daha guzelmıssınız soylemeden gecemedım

Son düzenleyen: Moderatör:
Maşallah Allah sana bağışlasın kardeşim çok yakışıklı kıskananlar çekemeyenler böyle demiş bence sende fıstık gibisin onlara ne.

çok yakışmışsınız 41 kere maşallah. onlar sizi kıskanmıştır.
sen kimseyi takma canım mutluluklar...

Yüz hatların eşine göre biraz irice, bu nedenle böyle tepki almış olabilirsin. Ama ablası gibi falan da durmuyorsun. Son derece hoş bir bayansın. Etrafında kıskanç insanların sayısı çok galiba. Gül - geç ne deyim! Eşin ne diyor bu söyleyenlere....

Ay valla çok güzelsin maşallah deyim
Sen milllete bakma başka zaman da çocuk gibisin az olgun ol kadınsı deyip dururlar

Bu arada konuyu yanlış anlamisim eşimin ablasina benzetiyorlar diye Allah halla iyide biz nerden bilcez hangisi ablasi hangisi kendisi ikiside benziyo diyorum.

Gidim bi çay koyim en iyisi

çok tatlısınız maşallah ama biraz yaşlar ufak, özellikle eşinin fiziken de olgulaşması için bir kaç senesi var erkeklerin yüzleri 25-26dan sonra daha oturuyor, 3-4 sene sonra insanların bu fikri değişir kanımca :) ama sallama kimseyi bence gayet şeker bir çiftsiniz

büyük dursa ne olur ki.. çevreye takılmayın.. sevgi varsa gerisinin hiç bir önemi yok..

Cokta guzel yakisiyorsunuz milletin dedigine kulak asma cekememezlikten yaparlar koyu renk sac super her zaman genc gosteriyor

Sacini koyu renge boyatirsan koyu kahve veya siyah, hic boyle bir laf duymazsin. O karamel ton seni yaşlı ve oldugundan cirkin ve bakimsiz gostermis. Yoksa gayettttt iyisin.

Saçlarını koyu renk yaparsan daha iyi olacaktır bakır rengi yaşını büyütmüş.
Ayrıca milletin ne dediğini de umursama. Ben eşimden bariz küçük görünüyorum yaşca da küçüğüm gel gör ki bazı kendini bilmez kadınlar, bana da laf etmişti. Hı biz ailecek buna baya gülmüştük o ayrı. Sende gül geç.

Canım ya umursama kiyamam ben sana. Sen taktik ca üstüne gelirler çok ta hoş bir kadinsin kıskançlık sadece söylenen sözler. Yap bir kahve kendine keyfine bak mutluluğunuz daim olsun canim

Allah mutlu etsin

Bence saç renginizle alakalı biraz bu durum. Koyu kestane rengine falan boyatsanız daha genç gösterirsiniz ve size de çok yakışır.

Milletin ne niyetle söylediğini bilemezsiniz duymamazlıktan gelin

Sen zaten çok genç gözüküyorsun. Ama eşin ergen gibi duruyor, problem onda. işi müsaade ediyorsa kirli sakal falan bıraksın.

Dedim ben seni nerden tanıyorum Meryem Uzerliye benziyormuşsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…