eşimin ablası gibi duruyomuşum

bende meryem üzerli,ye benzettim ve siyah saç daha genç gösteriyor kanaatindeyim bende boşverin milleti siz mutluysanız sorun yok

istersen annesi gibi dur kime ne Allahaşkına bu insanların sacma sapan yorumlarından gına geldi ayrıca hiç de büyük durmuyorsun tatlım.

Açık renk saçlar kadını büyük gösterir doğal tonlara dönmelisin çünkü esin küçük görünüyo

bnce koyu saca geri dönmelisin canim..daha genc göstermiş seni..

Bence büyük göstermenin sebebi saç rengi. Koyu renk saç kesinlikle çok daha küçük göstermiş.

Sacinizin rengi koyu olan foto daha genc gosteriyo cnm ama boylede cok tatli ciftsiniz elalemi bosver

Koyu renk saçı daha çok yakıştırdım ben size ve çok yakısıyorsunuz maşallah

Bence gayet yakışmışsınız.eşiniz biraz küçük duruyor. Sizde meryem uzerliye ne kadar benziyorsunuz.

Tavsiyem biraz kilo vermek ve saçı koyu renge boyatmak

Bu insanlarin dilinin kemigi yok ya aman bosvern gayette yakisan bir ciftsiniz bence kim ne derse desin siz mutlulugunuza bakin

koyu renk saç sana çok daha fazla yakışıyor.. Nacizane tavsiyem ..
Ayrıca hoş bir bayansın ve kıskanıldığını düşünüyorum ..

Son düzenleyen: Moderatör:
cok guzel bır kadınsınız ne dıye elalemın lafını takarsınız anlamam....

Eşin 22 den az,
Sende 22 den büyük duruyosun. (25-26 gibi)
Kilo var sanırım sende bu ondan da kaynaklanabilir.

bende aynı durumdayım. benım eşim bebek yuzlu bana da çok diyorlardı. özellikle kılo alınca: amannn napımmm dedim sonra

Evet ilk fotoda esinden daha büyük gösteriyorsun.. ama ne fark eder ki? Mutluysaniz gerisi bos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…