Esimin ablasının isteği

Pes diyorum! Eşini nasıl kullanacağını çok iyi biliyor. Sende ağla sızla fenalaş o zaman. Bu nedir böyle ablası kocasına ağlasın!

Ya bugune kadar paranın konusunu etmedım ondan bırsey beklemedım

En cok benı kıran da senın bırıkımın cok demesı bana

Ayy keşke benm de böyle akrabam olsa :)benm eşim de annesine kardeşlerine yardım eder ama baba yok başların da iki kardeş üni de mecbur ama senin eşin baya abartmış Allah daha çok versin ama araba almak aşırı geldi gerçi isteyene ne dersin huylu huyundan vazgeçmez canm zekat hayır yapıyormuş gibi görcen

Affınıza sığınarak yazıyorum, hayatımda böyle saf böyle sal.k görmedim.
Kadın eşinin zayıf noktasını bulmuş ağlayarak yapıtırıyo, muhtemelen asalak geçinen enişteyle danışıklı dövüş.

Abim yok, ama abim olsa ona araba için ağlasam kocam kapıya koyar inanın. Elalemin rızkını nasıl alırsın seni açta açıkta mı bıraktım diye.

Çocuğunuzun nasibini yedirmeyin.

Bide paranızı söylemeyin lütfen, dolandırıldım diyin bişey diyin parayı bitti sansın.

Benım arabaya bayılır sanırım daha cok M ıle baslayan marka yani ona vermem benım kcın daha cok kayıp olur satsam golfun sıfırından daha fazla edıyor su anda
Tamam araba dursun ama sen sesini çıkar artık.
Bu konuyu konuşurken bi anda başın falan dönsün sinirlen al eline bi bicak gir odaya kilitle kapısını kendine birşey yapıcan sansın bağır çağır giremesin içeri yeter artık bu zamana kadar sustum bıktım artık de. Eşin bi telefonda ağlamaya golf alıyorsa bu hareketin çok şeyi değiştirebilir. Kullan oyunculuğunu aslı

Senin yerine benim sinirim tepeme çıktı . Ben cingar çıkartırdım çok büyük bir ihtimalle ama tabi sizin maddi durumunuzu aile ilişkilerinizi bilemem.

Magduru sen oyna.
Kocasi yok mi alsin.
Milleti somurceklerine.
Parani ayri biriktir söyleme.
Esinle ortk isler yapin

Paramı evlenırken soylemıstım esım benım bırıkımım yok felan dıyordu o uzulmesın paranın onemı yok benım param onun parası dıye soylemıstım

Bır de gecen bayramda ablası oo senın de aslının da maasınız cok cok ıyı aslının evı de var rahatınız yerınde dıye bır laf etmıstı yanı sanırım onlar bızı cok zengın goruyor

parazit gibi yaşayan insanlara ne desem bilemiyorum ama belliki eşiniz çok iyi bir insan, kıymetini bilin.

Senin yerine benim sinirim tepeme çıktı . Ben cingar çıkartırdım çok büyük bir ihtimalle ama tabi sizin maddi durumunuzu aile ilişkilerinizi bilemem.

Canım ıste ben de senelerdir calısıyorum annemleykem kurus harcamazdım yanı kendı ıhtıyaclarım seyahetlerım dısında hep bırıktırdım eve harcamazdım. Ama yanı nerdeyse 16-17 yıldır calısıyorum dusun o yuzden bırıkımımı yaptım yanı hıc dert etmedım o yuzden parayı. Benım aılemde hep tam tersı benım annem hep bana vermeye calısır hala paran var mı cuzdanın da cekemedıysen vereyım der her gun yanına ugradıgımda

Yahu çok zenginde olabilirsin kime ne?
Yıllarca alın terinle birikim yap, babadan bir ev kalsın, elin evli kocası başında kadını kalksın sömürsün.

Kadın ne gülüyodur şimdi iki ağladım hemen yaptırıyorum diye.

Acayip sinir oldum yahu, golf nedir golf gayet zengin arabası şuanda.
Yerinde olsam çok eski model bi clio aldırırım illa alacaksa, ki onu bile zor görür ben olsam gerçi.

Abla bir de marka veriyor golf istiyormus ayagimi yerden kesecek birsey desin bari:) bu iş esinizde bitiyor maalesef gercekleri gormesi ve kendi ailesinin gelecegine yatirim yapmasi lazim.

Tamam araba istemiş ama niye golf? İkinci el 25-30 bin liraya da arabalar var.

Ve gerçekten eşinizin size cevabı, afedersiniz ama insanı salak yerine koymak gibi. Sen de değiştir, en güzeline layıksın, birikimin çok.

Şimdi burada dolduruşa gelip eşinizle tartışmayın; fakat evlilikte olmaması gereken bir durum olduğunu mutlaka konuşun.

Maaşlarınızı ortak bir hedef belirleyerek biriktirin, beraber. Bu çocuk olur, emeklilik olur, herhangi bir nesne, eşya, ev vb.

Eğer araba zorunluysa da onlar kredi çeksin ve siz kredilerine destek olun. Bu şekilde bir orta yol bulunsun.

Evinizin kuralları olsun. Bu kuralları açık açık belirtin. Ekonomik açıdan.

Ayrıca böyle emrivaki yapılması da hoş değil. Gelip danışsa belki siz de çözümcül öneri sunacaksınız.

Eşiniz evliliği tam oturtamamış kafasında bence.

Katiliyorum .
Para bitti sanmali.

Katiliyorum canim.
Asla kavga etme.
Ama uzgun kirgin bir ses tonuyla soyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…