Pes diyorum! Eşini nasıl kullanacağını çok iyi biliyor. Sende ağla sızla fenalaş o zaman. Bu nedir böyle ablası kocasına ağlasın!
Eşinize abi desem bana da fiat 500 cult alabilir mi? :)Inan sormadım sessız kaldım cok uUldum ıcten ama esım ıkıncı ele karsı biri normalde yani hep araba sofır alınmalı 100 bın kmr kadsr kullanılmalı der
Affınıza sığınarak yazıyorum, hayatımda böyle saf böyle sal.k görmedim.Ben de dedım aa golf mu ıstıyor ne alaka gıbısınden yanı arabaysa ıhtıyacı daha uygun bırsey olabılır dıye dusundum bana dıyor kı senın arabandan mı alsak acababen arabamı evlenmeden once almıstım
Tamam araba dursun ama sen sesini çıkar artık.Benım arabaya bayılır sanırım daha cok M ıle baslayan marka yani ona vermem benım kcın daha cok kayıp olur satsam golfun sıfırından daha fazla edıyor su anda
Millet isini ayila bayila yaptiriyor iste :)Bir de isterken fenalasiyor.
Gorumceye helal olsum valla
Kızlar hepınıze merhaba,
Daha once esımın tum aıle ve akrabalarına verdıgı paralar konusundan bahsetmıstım.
Kendisinin bu yuzden hic birikimi yok ve maası cok ıyı duzeyde. Benım maasım ondan biraz fazla benım bırıkımım var ve benim annemın evınde oturuyoruz.
Dun baska bır olay oldu, ablası evli 2 cocugu var ve ablasının evının yarı parasını da esım vermıs bundan 5-6 yıl once biz tanısmadan daha once ve cocuklara herseylerını o karsılar. Dun dedıgı ablası araba ıstıyormus ve bana dedı kı senden gızlı yapmak ıstemedım ama ben ablama araba alıyorum, sakınce nerden cıktı dedım ablası aramıs aglamıs arabasız bır yere gıdıp gelemıyorlus cocuklarla, senelerdir hayalı hep Bir golf unun olmasıymış aglamıs telefonda aglarken fenalasmıs esım de cok uzulmus, o da abla sen uzulme ben sana alıcam dıye soz vermıs.
Ve ben de dedım ki sakınce yıne, yanı dedım benım arabamın da degısmesı lazım ama hanı ben o ıse hıc gırısmeyelım sımdı dedım bana sen ıstersen arabanı degıstır askım cok guzel olur sana yakısır en guzelı, nasıl olsa senın cok bırıkımın var dedi
Sımdı lutfen bana objektıf bır yorum yapın kızlar.
Not: esım boyle biri hic kıyamıyor yuregı cok yufka, devamlı aılesı tum akrabaları ondan bırseyler ıstıyor ve o da yapıyor bahsetmıstım daha oncekı konumda da.
Affınıza sığınarak yazıyorum, hayatımda böyle saf böyle sal.k görmedim.
Kadın eşinin zayıf noktasını bulmuş ağlayarak yapıtırıyo, muhtemelen asalak geçinen enişteyle danışıklı dövüş.
Abim yok, ama abim olsa ona araba için ağlasam kocam kapıya koyar inanın. Elalemin rızkını nasıl alırsın seni açta açıkta mı bıraktım diye.
Çocuğunuzun nasibini yedirmeyin.
Bide paranızı söylemeyin lütfen, dolandırıldım diyin bişey diyin parayı bitti sansın.
Senin yerine benim sinirim tepeme çıktı . Ben cingar çıkartırdım çok büyük bir ihtimalle ama tabi sizin maddi durumunuzu aile ilişkilerinizi bilemem.
Yahu çok zenginde olabilirsin kime ne?Paramı evlenırken soylemıstım esım benım bırıkımım yok felan dıyordu o uzulmesın paranın onemı yok benım param onun parası dıye soylemıstım
Bır de gecen bayramda ablası oo senın de aslının da maasınız cok cok ıyı aslının evı de var rahatınız yerınde dıye bır laf etmıstı yanı sanırım onlar bızı cok zengın goruyor
Esı var ama ıkısı de memur esım de onların parası yok araba almaya ne yapsınlar ablam da genc heves esmıs hayalıymıs dedi.
Inanır mosın canım aynı seyı soyledım bu ıs var bugun ama belkı yarın olmaz ne yapacaksın dedım olsun baska ıste calısırım hıc gocunmam ben dıyor
Affınıza sığınarak yazıyorum, hayatımda böyle saf böyle sal.k görmedim.
Kadın eşinin zayıf noktasını bulmuş ağlayarak yapıtırıyo, muhtemelen asalak geçinen enişteyle danışıklı dövüş.
Abim yok, ama abim olsa ona araba için ağlasam kocam kapıya koyar inanın. Elalemin rızkını nasıl alırsın seni açta açıkta mı bıraktım diye.
Çocuğunuzun nasibini yedirmeyin.
Bide paranızı söylemeyin lütfen, dolandırıldım diyin bişey diyin parayı bitti sansın.
Katiliyorum canim.Tamam araba istemiş ama niye golf? İkinci el 25-30 bin liraya da arabalar var.
Ve gerçekten eşinizin size cevabı, afedersiniz ama insanı salak yerine koymak gibi. Sen de değiştir, en güzeline layıksın, birikimin çok.
Şimdi burada dolduruşa gelip eşinizle tartışmayın; fakat evlilikte olmaması gereken bir durum olduğunu mutlaka konuşun.
Maaşlarınızı ortak bir hedef belirleyerek biriktirin, beraber. Bu çocuk olur, emeklilik olur, herhangi bir nesne, eşya, ev vb.
Eğer araba zorunluysa da onlar kredi çeksin ve siz kredilerine destek olun. Bu şekilde bir orta yol bulunsun.
Evinizin kuralları olsun. Bu kuralları açık açık belirtin. Ekonomik açıdan.
Ayrıca böyle emrivaki yapılması da hoş değil. Gelip danışsa belki siz de çözümcül öneri sunacaksınız.
Eşiniz evliliği tam oturtamamış kafasında bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?