Çalişkandir canimda pek akilliya benzemiyor burdan bakilinca. Alinma sakin ama 2 tane memur maasi giren eve birde yardim yapiyor. Valla bence görümcengil zengindir su anda herseyi esin yapiyormuş baksana.Iyı bir maaş canım uluslararası bir şirkette en ust duzey yonetıcılerden biri senelerdir calısıyor cok calıskan cok akıllıdır.
Iyı bir maaş canım uluslararası bir şirkette en ust duzey yonetıcılerden biri senelerdir calısıyor cok calıskan cok akıllıdır.
He illa alcam diyorsa da sen kendi arabanı ablasına ver sana sıfırını alsın.
İnat ederse bu teklifi sun.
Kabul etmezse yalandan sinir krizi geçir.
Ablasının taktiği bu bak kesin tutar.
E tamam işte ne güzel arada mesafe de varmış çekinmene de gerek yok. Mesaj at arayamıyorsan.Aramızda oyle bır ıletısım yok yanı ben arayamam oyle normal zamanda da cok andır konsuur mesajlasırız.
Akilli oldugu kesin.
Kayinvalidesinin evinde bedavaya oturup kendi ailesine yağdirdigina gore bence de bayagi akilli
Sen golf aldırma zaten istediğini aldır.Canım benım araba ablasının ıstedıgı arabadan cok daha ıyı ama tabı km sı oldu artık evlenmeden once almıstım
Çalişkandir canimda pek akilliya benzemiyor burdan bakilinca. Alinma sakin ama 2 tane memur maasi giren eve birde yardim yapiyor. Valla bence görümcengil zengindir su anda herseyi esin yapiyormuş baksana.
İsmini gizleyerek kuryeyle golf topu ve sopası gönder.
Hayaline kavuştuysan bizi rahat bırak de
Sen golf aldırma zaten istediğini aldır.
Ablası çocuklarla gezebileceği bir binek istemiyor mu? E tamam işte idare etsin onla.
Yok o golf’ün vitesi. İstediğini yapabilirAl sana Golf sopası dermiş gibi
Vayyy millet nereye kapak atacagini iyi biliyor. Bu arada en. Düşük memur maasi 2.500 oda en düşük diye biliyorum ben. Valla sen daha sesini çikarmadikça bunlar herseyi eşine yikar demedi deme.Ben bir kere soyle demıstım memurlar ıyı kazanıyor mu gıbısınden o da ya yok ablam soyledı asgarı ucretın bıraz ustuymus demıstı ben de sasırmıstım
Yok o golf’ün vitesi. İstediğini yapabilir
Esı var ama ıkısı de memur esım de onların parası yok araba almaya ne yapsınlar ablam da genc heves esmıs hayalıymıs dedi.Ablasinin eşi yok mu kendisine araba alabilecek ?? Madem esinizin maasi ablasina araba alabilecek kadar iyi siz bu maasi ne yapin edin kendinize fayda saglayabilecek biryere sabitleyin ki baskalarina bu sekilde kalmasin. Ne kadar da iyi olsa esiniz maas ile calisiyor. Birinin yaninda calisiyor kendi isi degil yani, yarin obur gun isler tersine donerse bu araba isteyenler de sirt doner. Siz de birikimsiz kalirsiniz. Esiniz bu kadar yufka yurekliyse sizi kirmayacaktir.
O ablaya diyecek hicbir soz bulamiyorum...
Yok hayatta kendi de eşi de memur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?