- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi Ecolina1995
Kulturu o zaar![]()
belli belli,
tabi ki biz herkesin kulturune saygi duyuyoruz, hatta maasallah kizimiza

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kulturu o zaar![]()
Siln lan benim üyeliğimi buradan terbiyesşz insanlarAlıntı yapan elleriniz dert görmesin, konuyu silmiş.
Konu sahibi, eşinizden yana sıkıntı yoksa siz de sıkıntı çıkarıp haklı iken haksız konuma düşmeyin. Bırakın ailesi ile de o uğraşsın. Siz ellerseniz kıymetli olurlar bu durumda.
Kesinlikle görgü meselesiIki türlü insan vardır Iyi ve kötü.. kökeni memleketi vs diye kısıtlamak yanlış,
Eşimle hemşeriyiz ilçeler bile aynı ama dağlar kadar fark var ailelerimizin arasında görgü meselesi bazı seyler
Aynen aynen bende alıntı sayesinde okudumAlıntı yapan elleriniz dert görmesin, konuyu silmiş.
Konu sahibi, eşinizden yana sıkıntı yoksa siz de sıkıntı çıkarıp haklı iken haksız konuma düşmeyin. Bırakın ailesi ile de o uğraşsın. Siz ellerseniz kıymetli olurlar bu durumda.
bu kadar diklenmeyle yakında gidersinizDeminden beri benim paylaştığım konuya hakaret ediyo sen onun avukatımısın
Terbiyesiz?? Soryy??Siln lan benim üyeliğimi buradan terbiyesşz insanlar
Pc başında değilim. Da bağlacı ayrı yazılır.PC başından çok bilmişlik taslamakta ne
Hayırdır, noldu?Siln lan benim üyeliğimi buradan terbiyesşz insanlar
Heee yavhePc başında değilim. Da bağlacı ayrı yazılır.
Alintilayalim da sileme bariSiktir
Ohhh konu da silindiyse o zaman bize güle güle yavrum güle güle diye şarkı söylemek düşerHdhhdbsjsj
sus be dedi bu mesaja ya![]()
Aynen öyle güle güleeeeOhhh konu da silindiyse o zaman bize güle güle yavrum güle güle diye şarkı söylemek düşer![]()
bir sürü cevap yazmıştım pişman oldum
Alintilayalim da sileme bari
olsun amme hizmeti olarak gormeye calis![]()
bu ne perhız bu ne lahana tursusu sımdıBu seni ilgilendirmez o benim kültürüm kültürüme laf etme