merhaba arkadaşlar,
eşimin ailesi başka bir şehirde yaşıyor ve bize birkaç günlüğüne ziyarete geldiler, benim ailem de bizle aynı mahallede oturuyor ama hiç gidelim demediler, ben de durumu eşime söylediğimde davet beklediklerini öğrendim. cidden sizce bizimkilerin davet etmesi gerekir mi arkadaşlar? şahsen bence hiç gerekmez isteyen dünürüm diye gider en azından bir yarım saat uğrar. bu duruma çok üzülüyorum kızlar bir akıl verin lütfen
Once annenlerin size hosgeldiniz demeye gelnesi gerekir. Sonra da bir aksam davet etmeleri gerekirmerhaba arkadaşlar,
eşimin ailesi başka bir şehirde yaşıyor ve bize birkaç günlüğüne ziyarete geldiler, benim ailem de bizle aynı mahallede oturuyor ama hiç gidelim demediler, ben de durumu eşime söylediğimde davet beklediklerini öğrendim. cidden sizce bizimkilerin davet etmesi gerekir mi arkadaşlar? şahsen bence hiç gerekmez isteyen dünürüm diye gider en azından bir yarım saat uğrar. bu duruma çok üzülüyorum kızlar bir akıl verin lütfen
Bence önce sizinkilerin gelip hoşgeldin demesi lazım.merhaba arkadaşlar,
şundan sonra gidelim demelerini beklemen fazla olmuyor mu sence?hayır bizimkiler hoşgeldin demediler zaten araları limoni düğünün ertesi günü gelip laf sokmuşlar annem baya kırgındı sanmıyorum arıcanı...
hayır bizimkiler hoşgeldin demediler zaten araları limoni düğünün ertesi günü gelip laf sokmuşlar annem baya kırgındı sanmıyorum arıcanı...
hayır bizimkiler hoşgeldin demediler zaten araları limoni düğünün ertesi günü gelip laf sokmuşlar annem baya kırgındı sanmıyorum arıcanı...
Ailen hoşgeldine geldi mimerhaba arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?