Esimin ailesi beni evden kovdu

Ilk degil çok sinirli birisi hemen yoktan sinirlenip etrafi kirmaya bana saldirmaya basliyor
off ilk değil yani.
ee samire sen birde bu adam için ölüp ölüp diirildin konularında ya. kıskançlık krizleri yaşadın. bu adam içinmi. seni devamlı döven bu yaratık içinmi.

Bilmiyorum kizim agladi ama vurdumu bilmiyorum suan basim catliyor saglikli dusenemiyorum

O kısmı okumamıştım. Çocuğa kadar gidiyorsa bu şiddet olayı yarın ikisini de öldürebilir Allah korusun. Ben Samire'nin de ruhsal olarak sağlıklı olmadığını düşünüyorum. Ne bileyim bir anne ki anne olmaya da gerek yok çocuğunun dayak yemesini önemsiz bir ayrıntı olarak görüyorsa ciddi ciddi tedavi olması gerekir. Yazık keşke o çocuğu devlet alabilse bunların elinden.

Eşinin bi derse ihtiyacı war. Gt babanın ewine boşanmak istyorm die gözünü korkut. Pişman olmazsa bida gtme o ewe.
Yaşlarınız kaç. Bide neden ayrı ewde kalmıyosun.,ew üstne ew olmaz. Görümce fln . Çok saçma aynı ewde kalmanız

Oyle dedim ama gozumle gormedim

ama emin.olmadan boyle net olarak soylediyseniz ya ses duydunuz veya cocugunuz soyledi... oyle anladim olmaz ki.
insan kendine yapilani cocugu icin belki sineye ceker ama cocuga yapilani sineye cekmek mumkun degil. ailenizin dagilmasi soz konusu, daha detayli gozlemleyip kararinizi bu dogrultuda vermelisiniz.

Bilmiyorum kizim agladi ama vurdumu bilmiyorum suan basim catliyor saglikli dusenemiyorum
He yani şimdi vurdu vurmadı diye kritik yapıp ona göre mi hareket etmelisin? Buna göre mi gidip kalacaksın?
Ya hu bu adam sana vururken, o kadar olay çıkarken çocuk zaten tıkanana kadar ağlamıştır, sırf bu bile şiddettir. Şu yaşta psikolojik şiddete maruz kalıyor çocuk. Eşinin aile müsveddesi senin dayak yemene aldırmayıp daha ateşe körükle geliyorlar. Hatta az daha uğraşırlarsa doldurup bir dayak daha yemene sebep olabilirler.
Asabi diyorsun yapmayacağını garanti edemiyorsun, daha kaç dayak gerekli senin yol alman için? Hadi diyelim bu defalık kıza vurmadı vurmayacağına emin misin? İlk şiddeti değil diyorsun, saklama kızı da dövmüştür belki. Farkettim laf arasında dedin çocuğu dövdüğünü, söylemek istemedin tepki almamak için. Ama bence o çocuk dayak yiyor.
Hani çocuğu vermezler diyorsun ya, resmi makamlar o dayağı ispatlarlarsa hiçbirinize vermeden çocuğu elinizden alıverirler. O yüzden sorumluluk al, şu erkeklerin kanatları altından çık artık! Evi bile tek başına terk edemiyorsun, 15 yaşında ergenler bile triplere girip ansızın sıvışırken sen nasıl yapamıyorsun? Ya bu adamın ailesi belli ki seni tutmuyor sen de gidip yardım istiyorsun babama götürün diye. Denize düşmüşsün yılana değil balinaya sarılıyorsun direkt. Bir iki gün sular durulsun, sonra eşini işe gönder, önceden hazırladığın bavulu ve kızını al çek kapıyı çık. Bu kadar.

Samire sanırım birazdan, kocamdır döver de sever de deyip konuyu kapatacaksın. Hala olayları tatlıya bağlama derdindesin. Bak o kadar insan kafa patlatıyor senin için. Sen hala dövdü mü bilmiyorum dövmemiş olabilir goygoyu yapıyorsun. Senin derdinin tek çözümü o evden çıkman. En azından bir süre kendini dinleyip kafanı toparlayabilmek için çık o evden. Kocan bir yere kaçmaz merak etme. Kendine acımıyorsan çocuğuna acı. Vallahi günah.

Cnm bence sen kocani birakamiyosun ve bu yapilanlari sineye cekiyosun kendine acimiyosan kizina aci o cocugun psikolojisini dusun kendimden ornek vermem gerekirse bnm ailemde hep kavga etti yeri geldi bende dayak yedim simdi hem ezik kendine guvensiz bi insanim hemde evlilikten korkuyorum kizininda boyle bi insan olmasini istermisin hakkini savunamayan ezik insanlarla konusmaya cekinen simdi gerekeni yapmazsan ileride cok pisman olucaksin

Şiddet affedilenez, boşanma davanı aç. Yazdım yorumumu ama yapacak mısın? Bence hayır. Eşin de bundan emin. Sen nedense bu adama bağımlısın diğer konularından da belli. Boğazına yapışmış hala olayı iyiye bağlamak niyetinde gibisin. Bir insan kendini düşünmüyorsa, buradan ne yazılsa boş. Yapılacak belli, yapacak olan yok.

Edit: Sen bir de bu adamı(!) mı kıskanıyordun yahu Samire?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…