- 1 Haziran 2015
- 4.500
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Ilk degil çok sinirli birisi hemen yoktan sinirlenip etrafi kirmaya bana saldirmaya basliyorsamire bu dayak ilk miydi. daha önce kızını ve seni dövdümü bu pislik
Evet herkesle kayinlar elti kp gorumcede vardi herkes uzerime geldi zaten gidecem durmuyacam burdahakkaten cok uzuldum cnim(
ayni apartmanda mi oturuyorsunuz kp ile ?
off ilk değil yani.Ilk degil çok sinirli birisi hemen yoktan sinirlenip etrafi kirmaya bana saldirmaya basliyor
Bilmiyorum kizim agladi ama vurdumu bilmiyorum suan basim catliyor saglikli dusenemiyorumAdam bir de çocuğu dövmüş ya!Bilmem farkına mısın konu sahibi, kızın dayak yiyor bu yaşta? Huuu sesim geliyor mu oraya?
Babası tarafından şiddete uğruyor, bu çocuk nasıl yetişir, ne hale gelir hiç aklın basmıyor mu? Daha sen kocanın aklı başına gelsin diye 2-3 gün gidip, burun sürtme triplerindesin. Yazıklar olsun.Daha yok babam götürsün yok kayınpederim götürsün diye işin mızmızlanma kısmındasın, üzerine konu açıp şu ifadedeki gibi amaçsızca sallanıp duruyorsun. Sahi sen ne yapıyorsun? Kocaman kadınsın, şu durumda napacağını cidden buradakilere mi soruyorsun? Cidden mi?
Sen dayak yiyorsun ki bu boşanma sebebi, hadi klasik bahane çocuk için katlanıyorsun diyelim. E çocuk da dayak yiyor? Şimdi neyin bahanesi canım, el alem ne der nasıl?
O kısmı okumamıştım. Çocuğa kadar gidiyorsa bu şiddet olayı yarın ikisini de öldürebilir Allah korusun. Ben Samire'nin de ruhsal olarak sağlıklı olmadığını düşünüyorum. Ne bileyim bir anne ki anne olmaya da gerek yok çocuğunun dayak yemesini önemsiz bir ayrıntı olarak görüyorsa ciddi ciddi tedavi olması gerekir. Yazık keşke o çocuğu devlet alabilse bunların elinden.hep yanlış şeylere takıldığı o kadar belliki. hem dediğin gibi,hemde bak konuyu açmış çocuğunun yediği dayaktan bahsetmiyor. sonraki sayfalarda olayı anlatırken öylesine yazmış. kızıda dövdü diye.. onun için şiddet bu kadar önemli değil demekki,sadece kovulmasına takmış
Oyleymis malesefoff ilk değil yani.
ee samire sen birde bu adam için ölüp ölüp diirildin konularında ya. kıskançlık krizleri yaşadın. bu adam içinmi. seni devamlı döven bu yaratık içinmi.
yazdın ya dövdü diyeBilmiyorum kizim agladi ama vurdumu bilmiyorum suan basim catliyor saglikli dusenemiyorum
Onlar eskide kalmıştı artik yapmiyacagina soz vermistio kadar konu açtın. o kadar çok. bir konunda bu dayak olayından bahsetmedin sen
Oyle dedim ama gozumle gormedimyazdın ya dövdü diye
git sor çocuğuna seni dövdümü diyeOyle dedim ama gozumle gormedim
şiddet eskide kalmaz. o ara durur ve görüldüğü gibi yine olurOnlar eskide kalmıştı artik yapmiyacagina soz vermisti
Bir yasinda kizimgit sor çocuğuna seni dövdümü diye
Oyle dedim ama gozumle gormedim
offff.Bir yasinda kizim
He yani şimdi vurdu vurmadı diye kritik yapıp ona göre mi hareket etmelisin? Buna göre mi gidip kalacaksın?Bilmiyorum kizim agladi ama vurdumu bilmiyorum suan basim catliyor saglikli dusenemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?