• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin ailesi beni istemiyor ?

kusuura kalam yanlislik yapmis olabilirim cunku bugun yeni girdim canim o yuzden olabilr?

canım esının aılesı senı neden ıstemıyor ?

konuya ıcerık gırseydın keske tatlım .

ya esimle cok sorunlarim var iste onun ailesi benim ailemle kavga etiler iste o sira esim isteydi yani simdi anlatiyoruz kim suclu
kim hakli ama dinllemiyor bile tabiki ailesine inaniyor o yuzden cok dertleniyiorum canim cok sikin her gun beni sucluyor esim
ne yapacagimi sasirdim artik

ya cok depresyondayim kizlar cildiricam vallahi oyle kotuyum ki
anlatamam ya cok fena oluyorum hergun aglliyorum

evet severek evlendik evet bi kizim var 9 aylik ondan iste cok uzatiyorum bu iliskiyi yoksa
coktan bitiyordu ama iste kizimi babasiz buyutmek istemiyorum ama hep haksizlik ediyorlar bana

ya yemin ederim ki allah sahidimdir inan ki esimle cok iyi geciniyorduk taaa ki
kizim olmayincaya kadar kizim oldugunda sanki yerle gok bir oldu

evet severek evlendik evet bi kizim var 9 aylik ondan iste cok uzatiyorum bu iliskiyi yoksa
coktan bitiyordu ama iste kizimi babasiz buyutmek istemiyorum ama hep haksizlik ediyorlar bana

Cocuk için neden acele ettin ki daha evliliğin oturmamış Yasin daha 20:26:

ya oyle haklisin ama esimi oyle cok seviyordum ki hata kacarak evlendim
ya iste acemilik oldu 18 yasindaydim simdi yasim 20 ama simdi ki aklim olsaydi
asla su anakadar yapmazdim

evet istemiyordu ama hep ben israr etim canim hep yani simdi
ne olursa kotu vey aiyi hep ben suclu oluyorum

ya oyle haklisin ama esimi oyle cok seviyordum ki hata kacarak evlendim
ya iste acemilik oldu 18 yasindaydim simdi yasim 20 ama simdi ki aklim olsaydi
asla su anakadar yapmazdim

ALLAH BAGİSLASİN nasibi varmış demekti :)Peki ailesi neden istemiyor seni sebep nedir ?

sebepler cok ya uf nerden anlatacagimi bilemiyorum ya sana ismdi ozel msj gondersem olmazmi ?

egzona konuna ıcerık gırmelısın .sımdı acmıs oldugun konuyu yanı ılk yorumun/mesajının sagda alt kosesın de ,mesaj duzenleme panelı var .orayı tıkla

ve derdını o mesajına aktar.kaydet .ıcerık gırmezsen eger konun kapatılır

canim sana msj yoladim bakalim msj gelicekmi geldiyse soyle olurmu

Back
X