• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin ailesi beni istemiyor ?

egzona kıme ne yorum yaptın kıme ne cevap verıyorsun gece gece basımı dondurdun yemın ederım:1:

baska bır topıkde sana yapılan yorumların cevabını burada cevaplayıp yorumluyorsun ,sonra bu topık de sana

kımse bırsey dememıs ama sen bırılerıne ofkelenıp saydırıyorsun

bu gıdısle ozel mesaj ıcın sayını bıle dondurmadan ban yıyeceksın benden soylemesı .

elımızden geldıgınce sana yardımcı olmaya calısıyoruz ama ,sen ısrarla konuna ıcerık gırmek yerıne

burada bırılerıne saydırıp yada msn ıstıyorsun .ılgınc bır uyesın gercekten

Son düzenleme:
ya bence erkek supheleri olanlar erkek bence vallahi oysa
ben neden sizin gibi soylemedim cunku ben kadinim nasil ispat ederim ki o zaman soyleyin?

Canım ispat etmene gerek yok, herkes gibi kurallara uygun davran yeter. Bak bütün forumların en başında forumda uyulması gereken kurallar diye bir bölüm var onu oku gerçekten kuralları bilmediğin için böyle davranıyorsan. Mesela bir üyeye özel başlık açamazsın, bir üyeye hakaret edemezsin.Başkalarının konularına alakasız yorumlar yapmaman gerekir vs. vs. Aynı şekilde bir derdim var bölümüne eğer bir problemin varsa daha fazla insanın fikrini alabilmek için düzgünce tek bir konuda açarsın sorununu ki farklı insanların fikrini alabilesin. Sen inatla herkesle özelden konuşmaya çalışınca şüpheleniyor insanlar bu kadar özel ne söyleyecek ki diye. Sonuçta nickin var kimse senin gerçekte kim olduğunu bilemiyor derdini rahatça paylaşabiliyorsun forumun işlevi bu zaten.

Ayrıca bir bayana yakışmayacak kadar kaba davranıyorsun ki bu da şüphe uyandırıyor. Gerçekten yardım almak, diğer üyelerle paylaşım yapmaksa amacın gidip forum kurallarını oku bence biran önce.

umarim siz erkek degilsiniz salak seyler ya siz gercekten erkesiniz vallahi olmasaydiniz
boyle konusmazdiniz bence

Canım ispat etmene gerek yok, herkes gibi kurallara uygun davran yeter. Bak bütün forumların en başında forumda uyulması gereken kurallar diye bir bölüm var onu oku gerçekten kuralları bilmediğin için böyle davranıyorsan. Mesela bir üyeye özel başlık açamazsın, bir üyeye hakaret edemezsin.Başkalarının konularına alakasız yorumlar yapmaman gerekir vs. vs. Aynı şekilde bir derdim var bölümüne eğer bir problemin varsa daha fazla insanın fikrini alabilmek için düzgünce tek bir konuda açarsın sorununu ki farklı insanların fikrini alabilesin. Sen inatla herkesle özelden konuşmaya çalışınca şüpheleniyor insanlar bu kadar özel ne söyleyecek ki diye. Sonuçta nickin var kimse senin gerçekte kim olduğunu bilemiyor derdini rahatça paylaşabiliyorsun forumun işlevi bu zaten.

Ayrıca bir bayana yakışmayacak kadar kaba davranıyorsun ki bu da şüphe uyandırıyor. Gerçekten yardım almak, diğer üyelerle paylaşım yapmaksa amacın gidip forum kurallarını oku bence biran önce.

canım bırsey anlatamaya calısıp da yıpratma kendını bence .cunku senın anlatmak ıstedıklerını anlamayacaktır .cunku onun derdı forum kuralları degıl

onun derdı arkadas edınmek .bosver bence ugrasma .

kac yıldır bu forumdayım ıkı kısının dısın da kımsenın msnı yoktur bende :27:

Sorma ya yaptıklarını söyleyince de sinirleniyor üstüne, valla dönüp dönüp tekrar okudum çok mu kırıcı bişey yazmışım diye ''sevimli'' bile demişim içindeki canavarı ortaya çıkardı bi anda :9::9:

egzona ekle beni

çokbeklersin_hadiordanbesende@hotmail.com

:D :D

Back
X