• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin ailesi beni istemiyor ?

ya sana ne salak sey ben kiminle konustugumun seninle ne ilgisi
var canin kavgami istiyor

oldu tmm atarim unutmam
ama baksana su geri zekaliya ya benimle alay ediyor sinir etiiii

tweety_yteewt ya neyse ben kaciyorum artik aklim alak bulak oldu uykum da geldi cok yorgunum zaten hadi canim optum
iyi gunler sana

ya sana ne salak sey ben kiminle konustugumun seninle ne ilgisi
var canin kavgami istiyor

Israrla buradan cevaplamaya devam ediyoruz sanırım. 1.si sen burada birileriyle konuşmuyorsun bir platformda paylaşım yapıyorsun doğal olarak yazdıkların herkese açık, herkes de uygun bir dille istediği yorumu yapabilir sana. Eğer kimse görmesin istiyorsan yazdıklarını geyik bölümünde takılırsın ya da başkalarının açtığı konulara yorum yaparsın 100 mesajı doldurup daha sonra özelden konuşursun istediğinle istediğin gibi. 2. Terbiyeni takınmaya, forum kurallarına uygun şekilde davranmaya başlamazsan o 100 mesaj hakkını doldurmadan ban yersin. Ne konuşabileceğin biri kalır ne msnini isteyeceğin.

ya oyle bende senden supheliyim ama sana soylemedim bile ama neyse arkadaslik edende kabahat kusura bakam
bidaha seninle asla konusmam acaba zanedenlermi erkek dimi

ya bence erkek supheleri olanlar erkek bence vallahi oysa
ben neden sizin gibi soylemedim cunku ben kadinim nasil ispat ederim ki o zaman soyleyin?

ya bence erkek supheleri olanlar erkek bence vallahi oysa
ben neden sizin gibi soylemedim cunku ben kadinim nasil ispat ederim ki o zaman soyleyin?

Şüphe çekiyorsun çünkü derdin varken herkese msn vs diyorsun yok özel msj filan derdin varsa buraya yaz

Back
X