• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin ailesi beni istemiyor ?

hahahahahyt alem bu kız ya sabah sabah güldürdü beni

ama eğer gerçektan böyle bir derdi varsa çok üzülürüm çünkü çok cahil herkes üstüne gider garibim annen baban yok mu senin
ah yawrum :44::44::44:

Yemin ederim gülmekten gözlerimden yaslar geldi.karnim acıdı .gercekmi anlayamadım gerçekse vah yazık cidden ya...çocukmuza,erkekmi,cahilmi anlamadım

Egzona günlerdir forumu karıştırıp durdun. Burası arkadaş bulma amaçlı açılmış bir site değil. Kişiler bu sitede özel maillerini, msnlerini verip kimseyle tanışmaya çalışmazlar. Sanırım forumun amacını yanlış anladın. Bir derdin varsa ona göre konu aç yardımcı olmak isteyen de konuna yazsın. Ama her gördüğün online kişiye ya da sana cevap verene hadi msn nini ver, tanışalım konuşalım vs dersen, burada erkek muamelesi de görürsün sapık muamelesi de. O nedenle bir süre konulara yorum yazma sadece izle ki sitenin kurallarını, nasıl çalıştığını anlayabilesin. Bak hem kendini hem bizleri yoruyorsun..

Back
X