Eşimin ailesi bitti komşu başladı...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Sorunum malesef ki alt komşu...Gıcığım kadına çünkü eşimden çok söz hakkı var bu sebeple görüşmüyorum sanki eşim kiracı o evinde oturuyor böyle diyeyim siz anlayın aynı zamanda kaynanamın kankası...Bugün eşim kurban etini getirdi çocukları dışardan gördüler büyük kalın poşette bugünlerde et götürülür heralde bunu herkes anlayabilecek kapasitede diye düşünüyorum.Çok geçmedi on dakika ya oldu ya olmadı kapı nasıl çalıyor ama böyle birşey olamaz zil ayrı pencereye vurmak ayrı neymiş bir avuç kurban eti içinmiş bütün yaygara.O an müsait değildik eşim bir sinirle açtı kapıyı kapıyı açar açmazda şirin babaya dönüştü şeker verdi kurban etini aldı falan dedim ver o eti biz kestik kesmeyene versinler verdi geldi.Yok komşuymuş falan bir tas çorbasını görmedim.Yeni kesip vermişlermiş falan bu kadının kocasının maaşı asgari ücretlinin üç katı ve ev alıp iyi paraya kiraya vermiş alt katta ucuza oturan biri sadece güldüm bunu deyince.Dedim benim komşularım var görüyorsun ondan başka herkesle iyiyim çok şükür o eksik kalsın yok bir gıcık kaptığıma daha yaklaşmıyormuşum falan en sonunda tepem attı.Dedim o kadının sözü senden önde kör müsün evi ısınmıyormuş dış cephesini yaptırmış bize hala iki senedir izin çıkmadı.Evi yıkıp döküyor tamirat işi bitmiyor hiç eşim duvara çivi çakmaya korkar kim o ya dedim sen kimsin?O kiracı biz bu evde bedavadan oturuyoruz dedi söylediği söze bakar mısınız...Bu evde oturmayı seçende o ısrarla ben istesemde çıkmayanda nefret ettim iyice şu evden.Kaynanamlarada ne zaman gitsem evin bir tarafını yalıtım yapıyorlar sanırım birden yapmama sebepleri bizim gözümüze batmasın diye artık Allaha havale ettim ama kaynanam çocuğunuz olsun derse diyeceğim sözü çok iyi biliyorum.Son sözüm şu ki aklı olan aile evinde oturmaz sakın ama sakın böyle bir hataya düşmeyin...

Eşinle degil eşinin ailesi olsun komşu olsun azıcık diş sıkıp insanları idare etsen olacak.
Komşuyu neden idare edeyim ya hem dengesizin teki evi ilk görmeye geldiğimde eşimin talip olduğu bir kızdan bahsetmişti bu derece dengesiz diğer komşular gayet uyumlu güsel insanlar onlarla bir derdim yok olamaz

Komşuyu neden idare edeyim ya hem dengesizin teki evi ilk görmeye geldiğimde eşimin talip olduğu bir kızdan bahsetmişti bu derece dengesiz diğer komşular gayet uyumlu güsel insanlar onlarla bir derdim yok olamaz
Kaynananın kankası olmasa eminim başka düşünürdün.

Kaynananın kankası olmasa eminim başka düşünürdün.
Hayır dengesiz olmasa başka düşünürdüm.Ben üstümü değiştirirken odaya girmeye çalışıp görümcemin yanında giyindiğini söyleyende o mesela.Eşimde sevmez onu bana samimi olma bile demişti şimdi herkes melek ben şeytan oldum.

Benim Türkçem iyi, ben de anlamadım.
Al benden de o kadar. Konuya "eşimden çok söz hakkı var" diye girmiş paragrafın en sonunda ne kastettiğini anlayabildim. Bin bir tane anlatım bozukluğu var.
banabenigeriver bu işleri bırak da kitap okumaya başla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…