- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Ben tatlı dille çok konuştum ama eşim kör bundan çok sıkıldım...Konu yine döndü dolandı evin dış cephesine geldi yani,
Yapsalarda sende kurtulsan,bizde...
Biraz sakin olsan biraz tatlı dilli her istedigin olacak gibi.
Kim bana bulaşırsa ona.Ayy çok rahatsızımm dedim şöyle bir bizim siteye bakem . Senın konuları görmüyordum . Bir boşluktaydım . İyi geldinbanabenigeriver .. komşudan sonra sıra kime gelcek acaba diye düşünüyorum şuan ..
Eşinle degil eşinin ailesi olsun komşu olsun azıcık diş sıkıp insanları idare etsen olacak.Ben tatlı dille çok konuştum ama eşim kör bundan çok sıkıldım...
O zaman korktum şimdi .Kim bana bulaşırsa ona.
Komşuyu neden idare edeyim ya hem dengesizin teki evi ilk görmeye geldiğimde eşimin talip olduğu bir kızdan bahsetmişti bu derece dengesiz diğer komşular gayet uyumlu güsel insanlar onlarla bir derdim yok olamazEşinle degil eşinin ailesi olsun komşu olsun azıcık diş sıkıp insanları idare etsen olacak.
Kaynananın kankası olmasa eminim başka düşünürdün.Komşuyu neden idare edeyim ya hem dengesizin teki evi ilk görmeye geldiğimde eşimin talip olduğu bir kızdan bahsetmişti bu derece dengesiz diğer komşular gayet uyumlu güsel insanlar onlarla bir derdim yok olamaz
Hayır dengesiz olmasa başka düşünürdüm.Ben üstümü değiştirirken odaya girmeye çalışıp görümcemin yanında giyindiğini söyleyende o mesela.Eşimde sevmez onu bana samimi olma bile demişti şimdi herkes melek ben şeytan oldum.Kaynananın kankası olmasa eminim başka düşünürdün.
Benim Türkçem iyi, ben de anlamadım.Türkçem bizuk biliyorum, ama ben pek birsey anlamadim acikcasi
İzin yok canım yaptıramazsın sağol yaptırmış kadar oldun.Sizin dış cepheyi ben yaptıracağım karar verdim ama okurken hiç birşey anlamadım bi cephe meselesini anlayabildim
Al benden de o kadar. Konuya "eşimden çok söz hakkı var" diye girmiş paragrafın en sonunda ne kastettiğini anlayabildim. Bin bir tane anlatım bozukluğu var.Benim Türkçem iyi, ben de anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?