Eşimin ailesi bitti komşu başladı...

Sizin eşiniz işsiz üç.kuruş tazminatı var nasıl kurban kestiniz acaba? insanlar verebilir et ne var çocuklar gidip kadına mı dedi hemen yani kurban kesmişler diye durumunuz iyi değil belli yani iyilik yapmış.kadın yaranamamış..

Siz kaynana yaptıracak diye yalıtımı bekleyin milletin evine laf söyleyin durumunuz yok ki onu da yaptırmaya o yüzden bir çivi bile çakamıyorsunuz daha önce dediniz onlar yaptıracaktı yalıtımı diye öyle oturun işsiz sen çalışma kocan çalışmasınnyaptırana da laf söyleyin kaynananla ne ilgisi var? sizi düşünüp et verende kabahat yüzüne bakılacak haliniz yok!!

Kapıya gelen komşu tabağı , aranızda ne olursa olsun geri çevrilmez.. kaldı ki bu bir bayram , geri de iade edilmez ayıp
Sonra herkes melek ben şeytan oldum ‘ a döner bu iş ...
Her yaptığınız size göre doğru .. hep başkaları kötü ..

Okudum ne diyor yaa derken tereliye imiş. İyi bayramlar

kadının kiracılığını bolca vurgulayıp bi de eşinizden çok söz hakkı olduğunu söylemişsiniz, eşiniz de doğru yanıtı vermiş, evet kadın parasını verip oturuyor tabi ki daha çok söz hakkı olur, istediğini de yapar, siz bedava oturuyorsunuz, parayı veren düdüğü çalar unutmayın bunu,
artık üçün beşin hesabını yapma da çık kiraya senin de söz hakkın olsun, yoksa da sus otur yahu, kayınvaliden iyi kadınmış, benim gelinim beleş oturttuğum evde bu kadar tırıvırı etse çoktan kapıya koymuştum, ne hali varsa görsün diye.

Herkes anlamis bi ben mi anlamadim konudan hicbi sey
Şimdi bi komşu var , kaynananın kankası , konu sahibide sevmiyor .. kurbandan pay getirmiş bunlara , halbuki bunlarda kurban kesmiş , vay efendim nasıl bize et getirirler ile başlayıp , dış cephenin yapılmaması ile devam eden bir konu

Komşu diye et getirmişler bayram günü

Uygunsuzduk vs diyorsun da ne bildin millet senin ne yaptığını

Bayram'da kapı çalması da et gelmesi de olağandır

Konu komşu eş dost ile yenir o et bu nedenle size de getirmiş işte

Kv nin kankası olsa da bu böyledir

Bu arada kurban kesecek mali henüz varsa yalıtımı da yaptırırsınız al malzemeyi yığ kapıya

Herkes anlamis bi ben mi anlamadim konudan hicbi sey
Şöyle ki, alt komşu tereliye'ye et getirmiş. O da geri çevirmiş sanırım anladığım kadarıyla veya anlamadığım kadarıyla?? Çünkü komşu teyze kaynananın kankasıymış. Komşu teyzenin bir dediği iki olmazmışmışmış. Onun evinde yalıtım varmış tereliye'nin evinde yokmuş. Aman nasıl olurmuş. Komşu teyze bir şeytanmış.
Tereliye'nin çekememezliği ve içindeki derin nefret yani konunun özeti.

Ay pes vallahi pes yani..komşu kurbanda et getirmiş teşekkür edip Allah razı olsun diyeceğine şikayet edip kadının arkasından atıp tutuyorsun
Kendin günaha girdin yetmedi bizide dahil edeceksin öyle mi?
Sen insanların iyi niyetlerini göremeyen içi nefretle ve kinle dolu birisin Tereliye..keşke değişebilsen inan mutlu olurdun ama bu şekilde hem kendini hem çevreni mutsuz ediyorsun
Yazık..

Konuyu pek anlamadım ama et aldıysanız da verdiyseniz de önemi yok. Bayram yahu bu, dolaba koyalım diye kurban kesmiyoruz ihtiyacı olanlara dagitalim, konu komşu ile paylaşalım, beraber oturup yiyelim diye kesiyoruz. İhtiyacı olur olmaz fark etmez ,bayramda komşular da birbirine ikram eder normali budur.

Valla esimin dun birsuru gomlegini utuledim,2 pantolonunu,2 sortunu tshortlerini gitmis en sacma.tshortunu ve sacma sapan sortunu giymis memlekete gitmis rezil gibi.bahanesi de e kurban kescez napayim
Ben uyurken gitmis dedim bu ne hal birsuru de alisveris yapti yeni temiz seyler aldi hepsini yikadim ütüledim giymemis eskileri giymis

Eve et getirme dedim,koyun eti yemem,evimde pismez,pisiren olursada sofrada salata varsa yerim annemlere verecekmis et kendi annesinin buzluguna koydu
Su bayram bitsede kurtulsak Allah affetsin ..
Tereliye o komşunda getirmis et kadini davet et bari kahveye ya da sen git bayramlaşmaya bir cikolata pasta falan götür ayıptır madem getirmis sana dogrumu anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…