- 2 Mart 2017
- 1.283
- 2.488
- 133
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Helal olsun mıllet anlamış demekkiBenim Türkçem iyi, ben de anlamadım.
Sizin eşiniz işsiz üç.kuruş tazminatı var nasıl kurban kestiniz acaba? insanlar verebilir et ne var çocuklar gidip kadına mı dedi hemen yani kurban kesmişler diye durumunuz iyi değil belli yani iyilik yapmış.kadın yaranamamış..
Siz kaynana yaptıracak diye yalıtımı bekleyin milletin evine laf söyleyin durumunuz yok ki onu da yaptırmaya o yüzden bir çivi bile çakamıyorsunuz daha önce dediniz onlar yaptıracaktı yalıtımı diye öyle oturun işsiz sen çalışma kocan çalışmasınnyaptırana da laf söyleyin kaynananla ne ilgisi var? sizi düşünüp et verende kabahat yüzüne bakılacak haliniz yok!!
Kadın size et vermekten başka ne günah işlemiş acaba tereliye sultan hazretleriKim bana bulaşırsa ona.
Okudum ne diyor yaa derken tereliye imiş. İyi bayramlarSorunum malesef ki alt komşu...Gıcığım kadına çünkü eşimden çok söz hakkı var bu sebeple görüşmüyorum sanki eşim kiracı o evinde oturuyor böyle diyeyim siz anlayın aynı zamanda kaynanamın kankası...Bugün eşim kurban etini getirdi çocukları dışardan gördüler büyük kalın poşette bugünlerde et götürülür heralde bunu herkes anlayabilecek kapasitede diye düşünüyorum.Çok geçmedi on dakika ya oldu ya olmadı kapı nasıl çalıyor ama böyle birşey olamaz zil ayrı pencereye vurmak ayrı neymiş bir avuç kurban eti içinmiş bütün yaygara.O an müsait değildik eşim bir sinirle açtı kapıyı kapıyı açar açmazda şirin babaya dönüştü şeker verdi kurban etini aldı falan dedim ver o eti biz kestik kesmeyene versinler verdi geldi.Yok komşuymuş falan bir tas çorbasını görmedim.Yeni kesip vermişlermiş falan bu kadının kocasının maaşı asgari ücretlinin üç katı ve ev alıp iyi paraya kiraya vermiş alt katta ucuza oturan biri sadece güldüm bunu deyince.Dedim benim komşularım var görüyorsun ondan başka herkesle iyiyim çok şükür o eksik kalsın yok bir gıcık kaptığıma daha yaklaşmıyormuşum falan en sonunda tepem attı.Dedim o kadının sözü senden önde kör müsün evi ısınmıyormuş dış cephesini yaptırmış bize hala iki senedir izin çıkmadı.Evi yıkıp döküyor tamirat işi bitmiyor hiç eşim duvara çivi çakmaya korkar kim o ya dedim sen kimsin?O kiracı biz bu evde bedavadan oturuyoruz dedi söylediği söze bakar mısınız...Bu evde oturmayı seçende o ısrarla ben istesemde çıkmayanda nefret ettim iyice şu evden.Kaynanamlarada ne zaman gitsem evin bir tarafını yalıtım yapıyorlar sanırım birden yapmama sebepleri bizim gözümüze batmasın diye artık Allaha havale ettim ama kaynanam çocuğunuz olsun derse diyeceğim sözü çok iyi biliyorum.Son sözüm şu ki aklı olan aile evinde oturmaz sakın ama sakın böyle bir hataya düşmeyin...
Şimdi bi komşu var , kaynananın kankası , konu sahibide sevmiyor .. kurbandan pay getirmiş bunlara , halbuki bunlarda kurban kesmiş , vay efendim nasıl bize et getirirler ile başlayıp , dış cephenin yapılmaması ile devam eden bir konuHerkes anlamis bi ben mi anlamadim konudan hicbi sey
Ben anladım kadın buna kurban eti getirmiş olay buHerkes anlamis bi ben mi anlamadim konudan hicbi sey
Şöyle ki, alt komşu tereliye'ye et getirmiş. O da geri çevirmiş sanırım anladığım kadarıyla veya anlamadığım kadarıyla?? Çünkü komşu teyze kaynananın kankasıymış. Komşu teyzenin bir dediği iki olmazmışmışmış. Onun evinde yalıtım varmış tereliye'nin evinde yokmuş. Aman nasıl olurmuş. Komşu teyze bir şeytanmış.Herkes anlamis bi ben mi anlamadim konudan hicbi sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?