Eşimin ailesi bitti komşu başladı...

Anlamaya çalışmak mı?
Tereliye'nin konularını anlamaya çalışmak dalgalı denizde taş sektirmeye çalışmak gibidir, dil bilmeyen bir ilkel bir kabile ile felsefe konuşmaya çalışmak gibidir, yerçekimsiz ortamda uçmadan durmaya çalışmak gibidir :))

Butun konularinizda oturdugunuz eve lanet okuya okuya yikacaksiniz o evi basiniza.

Valla ben küçük bir tencere pişirmek için ayırdım birkaç tanede büyük kemik çok kabaydı onlar o sebepten bizde kaldı gerisini dağıtmaya ayırdım.15 poşet oldu.

En son sizin ramazan ayında ki kaynananızın iftar sofrasını begenmediğinizi okumuştum şimdide et getiren komşuyu ve getirdiği bi avuç ete saydırmışsınız çok tuhafsınız.yazımınız da çok kötü anlamak için on kere okumak gerekiyor inşallah konuşmalarınızda böyle değildir eğer böyleyse karşınızdaki insani 5 dakikada etkisiz hale getirebilirsiniz gözlerim kanadı resmen:))

Kurban eti getirirler bir avuç diye küçümsersin, seni iftara çağırırlar sofra kötüydü der beğenmezsin . Burda bize islam dan ahkam kesiyorsun.
Sen içind e iyi niyet olmayan bir insansın .
Belkide doğrudur herkes melek sen malum kişisindir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…