Eşimin ailesi boşanma noktasına getirdi

Bence bu ilişkiye değil kendine bir şans ver
26 yaşındasın daha
Yeniden mutlu olabilirsin ama eşinle değil üzgünüm..

Eşin seni ezdirmeseydi en basta olaylar bu noktaya gelmezdi. Karakter meselesi galiba bazi erkekler boyle durumlarda sessiz kalabiliyorlar. Biz kadinlarsa hakli haksiz farketmez her durumda arkamizda olsunlar istiyoruz.
Esin ailesi ve senin arandaki dengeyi saglamali ama isi baya bir zor. Allah yardimcisi olsun.
Sana gelince suan cocuk yok cocuk olunca daha da cirkeflesip cocugada karisirlar ve bosanmak istesen bu sefer cocugu vermezler.Bu tip insanlar o yuzden iyi dusun. Hayat senin ve iyisiyle kotusuyle sen biliyorsun yasananlari. Umut gorebiliyorsan devam et ama yok umudum diyorsan ...

Çok üzüldüm az buz diil yaşadıkların kendine yazık etme bırak birileri de seni düşünsun bazen vazgeçmek en ii çözümdur

Bu ne bencillik ya, kendi ailemize gostermedigimiz saygiyi, hurmeti, alakayi esimizin ailesine gosteriyoruz yine de yaranamiyoruz

Ben hakarete ugramadim ama benzeri olay basima geldi. Kv ve kp ile ilgili sikintim vardi bu sikintimi ve rahatsiz edici laflarini dile getirdim onlara ve resmen costular ozellikle kp bana sesini yukselterek konusmaya basladi. Orada esim koptu zaten ve ciddi manada agizlarinin payini verdi. Sonra noldu? kv sarilip ozur dilemeye calisti, kp sen sevdiysen bizde severiz onu demeye basladi filan buna ragmen esim aylarca gorusmedi.
Demem o ki herseye esin izin veriyor ve esin duzelmedikce butun bu saygisizliklari gormeye devam edeceksin. Ona gore kararini ver.

Bir şans daha verirsen. O eve köle olarak dönersin.
Her gün kaynananla kayınbaba kahrıda ayrı bi mesele olucak.

Bence devam etmemelisin , devam etsen de bu söylenen sözler sürekli beynini yoracak çocuğun yokmuş hiç uğraşmaya değmez ayrıca esin arkanda duramıyor niye benim karima laf söylüyorsunuz demiyor

Esiniz kotu niyetli degil ama sorunlarla bas etmede yetersiz,evlilige alisamamis ama bundaki en buyuk etmen ailesi bence..
Soyle dusunun ki,esinin ailesi size yaptigi baskiyi esinize de yapiyor aslinda. Nasil davranicagini,ne yapacagini sasirmis durumda. Caresiz hissediyor ve bence esinize destek olun,bol bol konusun ve iletisim halinde cozmeye calisin sorunlarinizi. Bosanmak kolayi,cocuk da yok,gencsiniz de.. ama 2. Evliliginiz nasil olacak bilemeyiz ki. Aldatsa ve ondan da ayrilsaniz(esiniz aldatmis olsaydi 1 dk durmayin derdim) napacaksiniz. O yuzden esinizde konusun devamli..

Ailelere danismak konusunda da,izin almakla gonlunu almak arasinda cok fark var ama ayni isi gorur diye dusunuyorm. Yine ne yapacaksaniz yapin ama gonlunu alarak,ikna ederek yapin.
Veeee araniza mesafe koyun,cok sik gelip gitmeyin,gidip gelmeler tatli tatli olsn.. umarim duzelir durumunuz

Bir sen varsin. Bir kv birde kp... koca yok zaten. Koca olmayan aileyi ne yapacaksın?
26 yasindaisn herseye bastan baslamak icin ideal yas...
Arkana bile bakma.
Bana oyle yapacaklar, esim beni zorkayacak yuzune bakmam.

evet ailesinin ona da baskı yaptığının farkındayım ancak bu baskıdan kurtulması için onu defalarca teşvik ettim araba konusunda olduğu gibi ancak o ben artık ayrı bir bireyim diye ailesinin karşısına çıkmak yerine sürekli herşey ailesinin istediği gibi oluyormuşcasına davranmayı tercih etti.Ailesini olduğu gibi kabul etmemi söylerken beni olduğum gibi kabul etmedi ve ailesine monte etmeye çalıştı sürekli buluşmaya da tamamen baskılardan kurtulmak için istemeyerek gittim olaylar bu hale geldi belki bazılarına göre ayağa kalkmak yerine kayınpederime buyurun oturun konusalım demem yanlış olabilir ama onun bana avm ortasında birsürü insanın içinde el kol hareketleriyle bana hakaretler etme hakkı vermez kendi ailemde babamdan hiç böyle bişey görmedim sorunlarımızı konusarak hallederiz ve bana yapılan bu saygısızlığı kaldıramıyorum

Eşin durumun vehametini anlayana kadar sen kendinden geçeceksin sonra iyi günleriniz gelse bile artık Mutlu olamıycaksın çıkmıyor insanın aklından bu yapılanlar ailen arkandaysa ben bu evliliğe devam etmezdim

Eşin durumun vehametini anlayana kadar sen kendinden geçeceksin sonra iyi günleriniz gelse bile artık Mutlu olamıycaksın çıkmıyor insanın aklından bu yapılanlar ailen arkandaysa ben bu evliliğe devam etmezdim

Ailem arkamda Allaha şükür canım ailem durumun başında farkındaydılar ancak sevdiğim için ne ses çıkardılar ne de yapılanlara karşı saygıda kusur ettiler babam istiyorsan bavulunu al gel diyor onlar gibi bi ailem olduğu için çok şanslıyım

Sizde ailenizin kıymetlisisinizbunu unutmayın bu yaşta ilaçlarla teskin olmaya çalışmak adil mi
Sizi rahat bırakmazlar, hayatınızdan çıkmazlar ama huzur da vermezler
İyi düşünün karar verin geleceğiniz böylemi hayal ediyorsunuz

Eşin değişip aile olduğunun bilincine kaç yılda farkeder sen ozamana kadar sabredebilirmisin bi günde değişmiyor kimse yani zor. Ailenin arkanda olması ne güzel aileni karıştırmadan sen al kararı insan severek kurduğu yuvayı bırakmak istemiyor ama yuvada iki kişi anlaşınca oluyor tek kişinin çabasıyla zor

bukadar olan seyden sonra yenıden nasıl evlılıge devam edebılıceksın kı?

Ailenizi ve sizi ezmeye çalışmışlar resmen.
Arkanıza bile bakmayın,ne bu adamdan koca olur ne de ailesinden size aile.
Terbiyesizlikte boyut atlamış bunlar

yahu gencliğinin baharındasın yazık değilmi sana bırak dön ailene kanser eder onlar adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…