Esiniz kotu niyetli degil ama sorunlarla bas etmede yetersiz,evlilige alisamamis ama bundaki en buyuk etmen ailesi bence..Beni en çok yaralayan eşimin o kadar hakaret işitmem karşısında sessiz kalması eve gittiğimizde o da böyle olmamalıydı diyip ağlamaya başladı ama bilemiyorum eşimin ailesi çok katı bana göre saçma kuralları olan bir aile ben daha serbest ve özgür bir ailede büyüdüğüm için hareketlerine anlam veremiyorum gelin olduğum için sürekli olarak üzerimde baskı kurma çabaları var ben bu durumu kabul etmediğim için de aramız düzelemiyor babası tam anlamıyla biat etmemi istiyor evimle ve herseyle ilgili babası karar verecek araba alacağımız zaman bile babasına sormak istedi ben müsade etmedim ve aldım parasını ben biriktirdim çünkü ama onlarda herşey babaya danışılırmış eşim arabayı bile babasına 6 ay sonra soyledi sanki babasına danışıp almış gibi yaptı bunlar beni çileden çıkarıyor.Yol yakınken dönmek daha mı doğru olur eşimi seviyorum ama seve seve ayrılacağız galiba ailesi yüzünden huzurumuz kalmadı
Esiniz kotu niyetli degil ama sorunlarla bas etmede yetersiz,evlilige alisamamis ama bundaki en buyuk etmen ailesi bence..
Soyle dusunun ki,esinin ailesi size yaptigi baskiyi esinize de yapiyor aslinda. Nasil davranicagini,ne yapacagini sasirmis durumda. Caresiz hissediyor ve bence esinize destek olun,bol bol konusun ve iletisim halinde cozmeye calisin sorunlarinizi. Bosanmak kolayi,cocuk da yok,gencsiniz de.. ama 2. Evliliginiz nasil olacak bilemeyiz ki. Aldatsa ve ondan da ayrilsaniz(esiniz aldatmis olsaydi 1 dk durmayin derdim) napacaksiniz. O yuzden esinizde konusun devamli..
Ailelere danismak konusunda da,izin almakla gonlunu almak arasinda cok fark var ama ayni isi gorur diye dusunuyorm. Yine ne yapacaksaniz yapin ama gonlunu alarak,ikna ederek yapin.
Veeee araniza mesafe koyun,cok sik gelip gitmeyin,gidip gelmeler tatli tatli olsn.. umarim duzelir durumunuz
Eşin durumun vehametini anlayana kadar sen kendinden geçeceksin sonra iyi günleriniz gelse bile artık Mutlu olamıycaksın çıkmıyor insanın aklından bu yapılanlar ailen arkandaysa ben bu evliliğe devam etmezdim
Eşin değişip aile olduğunun bilincine kaç yılda farkeder sen ozamana kadar sabredebilirmisin bi günde değişmiyor kimse yani zor. Ailenin arkanda olması ne güzel aileni karıştırmadan sen al kararı insan severek kurduğu yuvayı bırakmak istemiyor ama yuvada iki kişi anlaşınca oluyor tek kişinin çabasıyla zorAilem arkamda Allaha şükür canım ailem durumun başında farkındaydılar ancak sevdiğim için ne ses çıkardılar ne de yapılanlara karşı saygıda kusur ettiler babam istiyorsan bavulunu al gel diyor onlar gibi bi ailem olduğu için çok şanslıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?