- 12 Haziran 2016
- 838
- 3.235
- 28
- 40
Sinir kırizi gecirecek ve bosanilacak bir sorun goremedim.esinizin hatri icin hurmet etseydiniz el.opseydiniz neden esinizi iki arada birakiyosunuz.esinizle konusun sorunu onunla halletmeye calisin bu sekilde surmesi halinde bu evlilige son vereceginizi soyleyin..
Hoş şeyler yaşanmamış ama avm de sinir krizi geçirmenize sebep bir şey göremedim.Siz küçüksünüz kalkıp el öpseydiniz keşke. Koz vermişsiniz resmen ellerine. Eşinize de günah arada kalıyor adam ne yapsın.Mesafe koyarsınız hatır için görüşürsünüz kara kaşlarına kara gözlerine değil ki eşinizin hatırı için.
Ailesi yüzünden değil.Seni saydıramayan,koruyamayan,ezmelerine engel olamayan,sahip çıkamayan kocan yüzünden.6 yıl emek verdim 6 koca yıl bütün emeklerimin ailesi yüzünden silinip gitmesini hazmedemiyorum eşim bikaçgün ailenin yanında kal dedi ve beni getirdi arayıp sormuyor bile ben bu kadar şeyden sonra bunları haketmedim.
Teyzesinin yazligina gittiginizde teyzesi size durup dururkenmi sen benim gelinimden betersin dedi ve hakaret etti.Bence tek tarafli anlatiyorsunuz.evet yazdiklarinizi okurken ne bicim insan bunlar diye sasiriyor insan ama sanki birde karsi tarafi dinlenlemek lazim hisside uyandiriyor bende.
Sizi haksız buldugum tek nokta barışmaya gidiyorsaniz kv ve kp in de ellerini opecektiniz.
Onlar zaten yaptıklarının yanlış olduğunu kabul etmezler, sadece barışma ve idareten devam etme olacaktı.
Eğer bir adım attiysaniz devamını da getirseymissiniz keşke
He ben olsam hiç barismazdim.
Ne geregi var bu kadar hakaretten ve saygisizliktan sonra tekrar yüz göz olmanın? Ama madem bir karar veriyorsunuz Eşinizin yerinde olsam arkasında durmanizi ve gereklerini yapmanızı beklerdim
Ayrıca AVM de bulusmak nedir lise çocukları gibi? Neden evlerine gitmediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?