- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
- 63
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
Merhaba hanimlar bir sürü konum var eşimin ailesiyle ilgili eşim de onlar da bu kafada oldukları sürece böyle yaşar böyle ölürler benim sıkıntım bitmez.esim iki haftadır evde çok ağır grip geçirdi nerdeyse bütün evde olduğu süre boyunca yattı.güne annesinin dertlerini dinleyerek başladık her gün.onceden beni de defalarca arardı açardım şimdi hiç birini asla açmıyorum aramayı kesti eşimi her gün arar her şeyi devlet meselesi haline getiriyor bi tansiyon hapı bitmek üzere diyelim daha var kendi gitmiyor günler önceden eşime demeye başlıyor. O kadar şikayet ediyor o kadar duygu sömürüsü yapıyor ki ben fenalık geçiriyorum artık evde.her gün canım sıkılıyor deyip duruyor.hayatimda tanıdığım en tembel insan yemekleri kayınpederim yapar kv eli ayağı tutuyor gezmeye geldi mi koşa koşa gider düğünlerde oynar ama evde asla bi iş yapmaz gençliğinden beri öyleymiş eşim çok perişanlık çekmiş.ilk evlendigimde 1 gün bile eşimle yalnız geciremedik her dakika 3 kisiydik ben olanlara ilk gunlerde anlam veremedim böyle evlilik hayal etmemiştim diye eşime söyledim şimdilik annen evinde dursun 3 5 günde bir yine gideriz ama her gün istemiyorum dedim.esim annesinin aklıyla hareket etti.kv her gün arayıp beni çağırdı başta sık sık gittim sabah gitsem akşam gene israrla çağırırdı ayağımı kestim şimdi aylarca gitmediğim oluyor.kendisi 3.gunden yatılı kalmaya başladı bizde hiç sebebi yoktu hastalığı yok yani benim bakmama muhtaç değil eşime sordum yatağı var evi var benim evliliğe evimize sana alismam gerekiyor daha annen neden kalıyor.o da her sey önüne getirilsin hizmet edilsin seviyor dedi.mesafeyi zorla da lsa koydum zamanla.simdi gelemiyor her gün bahaneyle eşimi çağırıyor.afedersiniz kp kabız olmuş ona bile gel babanı hastaneye götür dedi.kp istemedi eşim dün gitmedi.bugun de ananesi ateslenmis çağırdı eşim hasta hasta gitti ambulansı aramış ambulans gelince de hastaneye viruslulerin arasına götürecekler diye gondermemisler eşim boşu boşuna gitti yani yine.artik bu saçma sapan hareketlerine zerre tahammülüm yok eşime karşı bile hiç hevesim isteğim kalmadı boşanmak sık sık aklımdan geçiyor ama çocuğumu babasız büyütmek için yeterli mi bu sebepler bilmiyorum çok darlaniyorum hayatımdan hiç memnun değilim hep kv. Ve eşimin teyzesinin gölgesi evliliğimizin üstünde her gün defalarca arıyorlar eşim 1 kez bile aramadan her gün arayıp çağırıp duruyorlar bıktım bıktım artık