- 3 Haziran 2011
- 2.539
- 5.187
- 358
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
Isteyerek mi hamile kaldınız bu evliliğe? Eleştiri mahiyetinde değil meraktan soruyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu arada biz yapıyoruz eşim uyuz oluyoÖyle biri olmadıklarını biliyorum. Gıcıklığına yapacaklar, eşiniz halinizi anlasın diye. Zira tek suç onda.
Bavulunu topla git daha da gelme yeter artık senin yüzünden bebeğimi kendimi riske atamam bu durumlar geçene kadar ananın evinde kal evde bişey biterse ararım kapıya bırakır gidersin deNe diyim eşime bir şey söyleyin onu söyliyim artık ne konuşacağımı şaşırdım aynı şeyleri söyleyip duruyorum.durum çok vahim virüs çok bulaşıcı zorla bulaşcak sana da senden de bana dedim çıkma artık ne olursa olsun dedim.bana tamam diyor aradiklarinda geliyorum diyor ne diyim ben
Bu kafadaki insanlar gitsin istiyorum artık ya insanı evinde rahat bırakmayan haberler bas bas bağırdığı halde insanı zorla evinden çıkaranlar ne halleri varsa görsünler artık canımdan bezdim eşimden evliliğimden filan geçtim durmadan bahaneyle iç içe olmak dertleri özellikle can sıkıntısından bize sarmış annesiKonuya yorumum yok. Ama eşiniz ağır grip geçirmiş (corona olma ihtimali yüksek) ve risk grubundaki anne baba anneanenin olduğu eve giriyor. Anneanne ateşli (muhtemelen eşinizden enfekte olmuş) hastaneye karantinaya gönderilmiyor. Bu insanlar virüs taşıyıcısı olma ihtimalleri çok yüksek olmasına rağmen elini kolunu sallaya sallaya geziyor. Aşısı ilacı neyim acilen bulunmazsa bizim ülkenin yarısı göçecek bu gidişle.
Eşinin aklı yokmu gitmesin az sesini çıkarsın onlar cahil eşin bin katı cahilBu kafadaki insanlar gitsin istiyorum artık ya insanı evinde rahat bırakmayan haberler bas bas bağırdığı halde insanı zorla evinden çıkaranlar ne halleri varsa görsünler artık canımdan bezdim eşimden evliliğimden filan geçtim durmadan bahaneyle iç içe olmak dertleri özellikle can sıkıntısından bize sarmış annesi
Hayır gerçekten isteyerek olmadı fazla yorum yapmak ta istemiyorum oldu artık ama.babam yok annem 10 yaşında kardeşimle kalıyor daha fazla dayanılmaz olursa gidip annemle yaşarım çocuğumu seve seve kabul ederIsteyerek mi hamile kaldınız bu evliliğe? Eleştiri mahiyetinde değil meraktan soruyorum
Bu kafadaki insanlar gitsin istiyorum artık ya insanı evinde rahat bırakmayan haberler bas bas bağırdığı halde insanı zorla evinden çıkaranlar ne halleri varsa görsünler artık canımdan bezdim eşimden evliliğimden filan geçtim durmadan bahaneyle iç içe olmak dertleri özellikle can sıkıntısından bize sarmış annesi
Anladım. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah. Sizin için dua edeceğimHayır gerçekten isteyerek olmadı fazla yorum yapmak ta istemiyorum oldu artık ama.babam yok annem 10 yaşında kardeşimle kalıyor daha fazla dayanılmaz olursa gidip annemle yaşarım çocuğumu seve seve kabul eder
Eşim hayır demeyi öğrenemediKimse kimseyi zorla evinden çıkartamaz, geçelim bunları. Problemli olan virüs taşıyıcısı olma ihtimali yüksek olduğu halde toplum sağlığını düşünmeyen eşiniz.
Daha iki gün önce hamile bir kadın bebeğini doğurup coronadan öldü, ardından da bebeği. Gerçekten hiç haber falan izlemiyor musunuz? Hayır demeyi öğrenmek falan bunlar hep bahane. Karşınızda sizi de bebeğinizi de toplumu da düşünmeyen, hiçe sayan bir adam var. Sizin de çok umursadığınızı düşünmüyorum açıkçası. Zira derdiniz kayınvalide şu an virüstü enfekte olmaktı falan değil.Eşim hayır demeyi öğrenemedi
Bunu uygulayın derimBen olsam anneme babama kardeşlerime söylerim her gün arayıp kocamı darlasınlar diye. Aynılarını benimkilere de yaptırırım.
Hayır günahımı alıyorsunuz.o hamile haberlerinden kaç tane okudum ve eşime söyledim haber dışında bi şey izlemiyorum zaten bu aralar.çok ama çok endişeli pimpirikli oldum bu virusten sonra gelmek isteyen oldu kibarca geri çevirdim bakkala bile yollamak istemiyorum eşimiDaha iki gün önce hamile bir kadın bebeğini doğurup coronadan öldü, ardından da bebeği. Gerçekten hiç haber falan izlemiyor musunuz? Hayır demeyi öğrenmek falan bunlar hep bahane. Karşınızda sizi de bebeğinizi de toplumu da düşünmeyen, hiçe sayan bir adam var. Sizin de çok umursadığınızı düşünmüyorum açıkçası. Zira derdiniz kayınvalide şu an virüstü enfekte olmaktı falan değil.
Bugün bu şekilde konuşucam.bu son evden çıkışı olsun artık sinirlerim kaldırmıyor bugünlerde zırt pırt evden çıkmasınıBenimki bı ara sürekli her cumartesi arkadaşlarıyla çıkar olmuştu. Çıkmasına bişey dediğim yok ama ben de calisiyodum onla vakit gecirebilecegim bı cumartesi akşamları vardı. Bı akşam oturuyoruz gene telefon geldi dedi ki ben gidiyorum benim şalterler atti. Eğer dedim gidersen sana yemin olsun, şu anahtarı kitler kapıya takar bırakırım, gider yatar uyurum. Gecenin 3unde yürüye yürüye ananın evine gidersin uyumaya dedim. İkna etmeye çalıştı tabi ama bağırış cagiris akşamın o saatinde ayağa kaldırdım apartmanı. Sonra da azalttı sıklığını zaten, gidicegi zamanları da önceden haber vermeye başladı. Sizin işinizi de bı cinnet çözer gibi geliyo kaybedicek neyiniz var ki, boşanmayı zaten göze almışsınız
Beterin beteri varmış reis geçmiş olsun Allah yardım etsinBenim kaynana da virüsün olduğuna inanmıyor ona ne yapcaz sinir krizi geçiyorum
Öyle hiç bişeye inanmaz geçen dışardan gelince elini yıka burnunu yıka dedim öyle bişey yok benim akrabalarımda virüsmü varda etcem ben diyoBu da başka bir model ayyy Allah sabır versin ikinize de ya.Yalniz sendeki model cahilliğin kitabını yazacak cinsten bunun ötesi yok nirvana
Taksimde beyoğlunda markete git raf raf dolaş içine çek havasını deyiversene biBenim kaynana da virüsün olduğuna inanmıyor ona ne yapcaz sinir krizi geçiyorum