• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi,cimrilik,para ve gebeliğim.

K
Kendisine düşseydi kendi üzerine olurdu onlar
Kimseden de icazet alması gerekmezdi
Allahım yarabbim :) kendisine düştü zaten vasiyette de paylaştırılmış yani herşey. Sadece para ortak bi bankada ve üstüne faiz işlediği için vadesi henüz dolmamış veremezlermiş. Para onun babası ortak paylaştırmış

S

Sadece o değil aslında eşimin evi var ama kirada neymiş sözleşmesi bitmemişmiş şuanda geçemezmişiz falan kardeşlerinin daireleri de boşta ama geçirmiyorlar işte eşime karşı hep bir soğuklar çoğu şeyi ondan saklarlar omun mutlu olmasını istemezler sömürürler falan
Aynı benim eşimin ailesi
Biz ce evlenirken zorluk çektik cok
Varlık içinde ogullarına eziyet ettiler
Allaha şükür onlara inat çok çok iyi durumlara geldik
Umarım ayni durum sizin için de gecerli
Olur
Allah yardımcınız olsun

Yorumu yaptım ama daha yasın cok küçükmüş
Ah ya!!!

Evet bu yüxden çektiler ama para onların parası değil eşimin parası eşimin babasından kalan mirası 30bin küsür tl ama eşimin hakkını vermiyorlar vadesi varmış faiz işliyormuş bozamazlarmış para eşimin yani
eşin kendi parasına sahip çıkıp alamıyorsa ailesi ile ilgili değil eşin ile ilgili tereddütlerin olsun o zaman

Hesap kimin üzerine?
Hesap abisinin üzerine parayı babasının hesabından çekip direk dokunulmadan oraya yatırmışlar 3 kardeşler 3ünün evliliği için kullanılıcakmış. Abisi de parayı katlamak için vadeli hesaba yatırmış vadesi de daha bitmemiş.

Evet bu yüxden çektiler ama para onların parası değil eşimin parası eşimin babasından kalan mirası 30bin küsür tl ama eşimin hakkını vermiyorlar vadesi varmış faiz işliyormuş bozamazlarmış para eşimin yani
Mahkeme dava islerine girmeyecekseniz yapacak birsey yok ki?
Nasil bir akil verelim?
Basinizi sokacak bir ev bulun.
Evlenin
Gerisini sonra dusunursunuz artik.
Baska da birsey gelmedi aklima valla

Pardon da benim ailem bana para biriktirmemde yardım etmiş insanlar zaten? Benim ailemin toplu parası olsa çıkarır verir keşke olsa ama kızgın oldukları için yardımda etmiyorlar. Eşimin ailesinin durumu farklı onlarda olupta para vermiyorlar eşimin mirastan kalan parasıyla evini vermiyorlar. Onların kendi şahsi parasını istedşğimiz yok bizim eşim sadece hakkını istiyor. Kız evlatla erkek evlat arasında çok fark var. İyi bi ebeveyn olacağımı düşünüyorum
Hanimefendi ben ailenizin ebeveynliginden bahsettim, sizin ebeveynliginize niye laf edeyim? Yanlis mi yazdim diye baktim ama yanlis da yazmamisim. Okudugunuzu tam olarak anlamadan saldirmayin insanlara. Ayrica iyi o zaman, aileniz iyi ki yardim etmiyor. Sizinki etmiyorsa onlarinki de etmek zorunda degil. Hakkiymis, bilmem neymis, esinizin hakki neticede. Hakkini almak isterse dava acar alir. İstemezse de kendi bilecegi is. Boyle konusmak lazim demek ki.

Mahkeme dava islerine girmeyecekseniz yapacak birsey yok ki?
Nasil bir akil verelim?
Basinizi sokacak bir ev bulun.
Evlenin
Gerisini sonra dusunursunuz artik.
Baska da birsey gelmedi aklima valla
Eşim pek ailesiyle miras tartışmasına girmek istemiyor ama allah büyüktür bakalım

Defalarca istedi vermediler eşimbu durumda ne yapsın kavga edeyim diyor ben izin vermiyorun
bırak etsin başka türlü vermeyecekler belli öyle kuru kuru istemeye kimse kimseye bir şey vermez ya hakkımı verin ya beni silin bir daha mezarıma bile gelmeyin diye çeksin resti bırakın siz üzüleceğinize başkası üzülsün

Hanimefendi ben ailenizin ebeveynliginden bahsettim, sizin ebeveynliginize niye laf edeyim? Yanlis mi yazdim diye baktim ama yanlis da yazmamisim. Okudugunuzu tam olarak anlamadan saldirmayin insanlara. Ayrica iyi o zaman, aileniz iyi ki yardim etmiyor. Sizinki etmiyorsa onlarinki de etmek zorunda degil. Hakkiymis, bilmem neymis, esinizin hakki neticede. Hakkini almak isterse dava acar alir. İstemezse de kendi bilecegi is. Boyle konusmak lazim demek ki.
Sert çıkıştıysam kusura bakmayın. Beni anladığını umuyorun yanlış yazdığımın bende farkındayım. Ama işte para eşimin ailesi cimrilik yapıyor sırf 3-5 kuruş faiz gelsin diye

bırak etsin başka türlü vermeyecekler belli öyle kuru kuru istemeye kimse kimseye bir şey vermez ya hakkımı verin ya beni silin bir daha mezarıma bile gelmeyin diye çeksin resti bırakın siz üzüleceğinize başkası üzülsün
Aynen öyle yazık günah ya ne aileler var şaştım kaldım ben babamın başına böyle bi iş açmasaydım babam her zaman yanımda olurdu ama işte hatanın çoğu bende

Aynen öyle yazık günah ya ne aileler var şaştım kaldım ben babamın başına böyle bi iş açmasaydım babam her zaman yanımda olurdu ama işte hatanın çoğu bende
ben sende hata görmedim istemişsiniz ki olmuş kimse ona yorum yapamaz da böyle olacağını bile bile söylemeseydiniz keşke erken doğum falan derdiniz

Aynı benim eşimin ailesi
Biz ce evlenirken zorluk çektik cok
Varlık içinde ogullarına eziyet ettiler
Allaha şükür onlara inat çok çok iyi durumlara geldik
Umarım ayni durum sizin için de gecerli
Olur
Allah yardımcınız olsun

Yorumu yaptım ama daha yasın cok küçükmüş
Ah ya!!!
Daha kendi ayaklarımın üstünde duramadan evlat sahibi oluyorum sizde haklısınız çok büyük bi cahillik yaptım ailemin değerini şimdi anlıyorun allah yardımcım olsun

Daha kendi ayaklarımın üstünde duramadan evlat sahibi oluyorum sizde haklısınız çok büyük bi cahillik yaptım ailemin değerini şimdi anlıyorun allah yardımcım olsun
Olan olmus artık yapacak birsey yok
Bundan snr dikkatli ol
Kurdugunuz yuva daim olsun insallah

Back
X