- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 29
- Konu Sahibi EvluBayan000
Ben mahvoldum perişan haldeyim. Sonunda evliligim bitiyor . Konumu yıllardır biliyorsunuz evlendigimiz günden beri eşimin ailesi kendilerini kaf dağında gördüler ben büyük şehirden geri kafalı bı aileye geldim. Ha kendilerine gelince gayet açık görüşlü ama gelinlerine gelince esir hayatı yaşatmak istediler bende kırmadan hem onların dediği olsun hem benim dediğim olsun dedim. Eşim bana değer verdiği için eşimi silmeye kalktılar eşim beni silicek oldu. Görümcel3rimi memmun edemedigim için eşimin ailesi eşimi doldurdu benim üzerime geldi daha neler neler bunun gibi bir çok neden eşimle kavga yapmama sebebi oldu sen neden beni ezdiriyorsun? Gibi. Daha sonra kendi aramazdada yiprandik aileler araya girmediği sürece çok güzel anlasiyorduk şuan son 4 aydır kendi aramizdada kavga yapmaya başlamıştık. En son kısaca anlatayım eşim ailenin yanına git kafa dinle dedi bende sende gelsene dedim çünkü aileme gelmek istemiyor gelse bile babasından korkuyor benim ailemle görüsmesini istemiyor. Neyse bende gel ddm vırın gırın etti bende sinirlendim sizinde dugununuz olcak bende en mutlu gününde gelmeyim ozaman seni yalnız birwkiyim dedim. Neyse işten geldi. Birde ailesi için para için tartisiyorduk sürekli biseylerden borç cikartip eşimi sömüruyorlwrdi bende dayanamayip eşimle tartisiyordum ödersen beni kaybedersin dedim. Eşim İstanbul'a gideceğim akşam. Bosanalim bu iş bitsin benim ailme saygın yok dedi ne saygisizligimi gördün dedim ben 1 senedir annesinin elini öpmüyormusum. Hoşgeldin der yüzünü öperim gayette güler yüzlü karsilarim. Onların adeti gir çık el öperler. Bende bu lafına sinirlendim ben gidiyorum dedim nereye dedi aileme gidicemya dedim aldı beni otaga bu iş bitsin diyerek tamamen bıraktı. Ben şuan ailemin yanindayim 1 haftadır arayıp sormuyor bugün annem aradi aile içi bütün sorunlarimi anlatiyor ben birkaç sefer yemek hazirlamamistim kızınız bana yemek yapmıyor? İş tuttruyor? Bu evden giderim diye tehtit ediyor? Sizin yanınıza gelirken ailemden izin almıyor virt zirt kesin bitsin diyor annemde arkamda durarak konuştu onunlada düzgün konuştu yuvanizi dagitmayin diye ailen neden böyle yapıyor dağıtıyor dedi o da ailemde istemiyor dedi. Daha sonra ben mesaj attım aradım cevap vermiyor. Ailem ufak tefek hatalarda benim de yanlış yaptığımı dusunuyor biz senin arkandayiz ama ilerde daha iyisi çıkmaz çok zorluk çekersin yuva nizi yikmayin sende kendine çeki düzen ver biraz altan al zamanla düzelir diyor. Onlarda mahvoldulwr bende. Eşimi çok seviyorum esimde ailesinin gazıyla beni silerde sevmezde. Şimdi gidersem ilerde daha da sıkınti yasatcaklar kendi ayağıyla geldi biz kovsak bile diye. Onlar da tık yok ne arayan var ne soran eşim 1 haftadır evimize gitmiyor ailesinde yatıyor. Ben yine dönmek istiyorum evimi özlerim eşimi seviyorum onsuz yapamam. Ama bunlarda nasıl vicdan var koskocaman insanlar yuva yıkıyorlar Allah'a havale ediyorum inşallah içlerine bir merhamet doğar yaradan Allah'ım bugün beni tepetaklak eder yarın onları şuan dualarım bu yönde