- 14 Ekim 2018
- 114
- 43
- 13
- 34
- Konu Sahibi inciliboncuklu
-
Oğlunun kumar borcunu kapatması neden sizin bu kadar zorunuza gitti anlamadım ben,evlâdı sonuçta onun kumar borcunu ödedi diye sizede getirip 100 bin vermelerini beklemiyordunuz herhalde[/
Öyle bir borç olmadığı ortaya çıktı ama yine de para verdiler
Yardımcı olmak için değil bebeği görmeye gelecekler yardımcı olmaya annem gelecekDogumdan sonra size yardımcı olmak için mi gelecekler. Pek anlasamiyorsaniz sıkıntı olabilir gibi sizin açınızdan. Eşiniz her ne kadar onlara kızsa da ailesi sonuçta atamaz. Ve siz aşırı tepki gösterirseniz muhtemelen ailesinden yana tavır alabilir
Öyle bir borç olmadığı ortaya çıktı ama yine de verdilerOğlunun kumar borcunu kapatması neden sizin bu kadar zorunuza gitti anlamadım ben,evlâdı sonuçta onun kumar borcunu ödedi diye sizede getirip 100 bin vermelerini beklemiyordunuz herhalde
Ama bakın yazdım öyle bir borç gerçekte olmadığı ortaya çıktı ona rağmen verdilerAdamın kumar oynaması savunulacak bir sey değil elbette ama ailesi napsaydı bana ne oynamasaydın mı deseydi.Kumarı oynayan sizin eşiniz olsaydı borcunu kapatan kv ve kp e aa lütfen kaynıma haksızlık mı olur diyecektiniz. Bu konuyu gecelim o yuzden. Ama baska anlasmazlıklarınız zıtlasmada baska nedenler varsa uzak durun ki uzak dursunlar.İstemediğinizi belli edin net olun.
O zaman en azından 40 çıksın öyle gelsinler hatta daha geç gelsinler. 10 gün misafirlik fazla uzun geldi bana yardım amaçlı değilse egerYardımcı olmak için değil bebeği görmeye gelecekler yardımcı olmaya annem gelecek
Keşke öyle olsa ama o zamanda kırk gün bebeği göremeyecek miyiz derler. Birde babası da gelwcekmiş ben lohusaykenO zaman en azından 40 çıksın öyle gelsinler hatta daha geç gelsinler. 10 gün misafirlik fazla uzun geldi bana yardım amaçlı değilse eger
Çok düşüncesizce bi hareket eşinizle konusun bence sonuçta bu insanlar yemek yiyecek cay içecek hizmet bekleyecek misafirliğin zamanı mı. Ben evli değilim bu arada sadece fikrimi söylüyorum. Belki de bu durum normaldir bana anormal geliyordurKeşke öyle olsa ama o zamanda kırk gün bebeği göremeyecek miyiz derler. Birde babası da gelwcekmiş ben lohusayken
Onlar verırken borc var sanıp verdıler ama oyle degıl mı. Bu durumda magdur siz değil kv ve kp oluyorAma bakın yazdım öyle bir borç gerçekte olmadığı ortaya çıktı ona rağmen verdiler
Hayır olmadığını bilerek verdiler. Kayınvalidem yalan söylüyorlar biliyorum ama vereceğiz dediOnlar verırken borc var sanıp verdıler ama oyle degıl mı. Bu durumda magdur siz değil kv ve kp oluyor
O zaman daha iyi ya. Alan razı veren razı.Hayır olmadığını bilerek verdiler. Kayınvalidem yalan söylüyorlar biliyorum ama vereceğiz dedi
Birgün sizin kayınvalideniz de bu kadar büyük haksızlık yaparsa anlarsınız ne demek istediğimieşinin ailesi çocuklarına kumar borcu olmasına gerek yok sırf canları istedi diye bile para verebilir ve bu sizi hiç ilgilendirmez.sizin paranızı mı cebinizden alıp ona veriyorlar?yoo. kendi paralarını isterlerse sokaktan geçen adama verirler.niye yapmak zorunda olmadıkları şeyi kafaya "siz" taktınız ki? oğulları istemiş onlar da vermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?