Eşimin ailesi fikirlerinize ihtiyacım var

Anne baba evlat ayrımı yapmamalı. Sonuçta siz evliyseniz eşinize yapılan haksızlık size de yapılmış demektir ben yapılan yorumlara katılmıyorum tepkinizde haklısınız. Suan kumar borcuna 100bin tl verdilerse bir daha onlara hicbisey vermemeleri gerekir

Evet razılar ama haksızlığa uğrayan biz olduk
Niye haksızlık olsun. Bir vakfa dernege falan da bagıslayabılırlerdi. O parayı siz mi calısıp kazandınız ya da eşiniz mi calısıp kazandı veyahut paranın asıl sahibi öldü de size kalan kısmını verdiler. Kendinizi doldurmayın

Aynı şeyi sizin elinizin ailesi yapsa o zaman da gerçekten böyle mi düşüneceksiniz ? Cevabınız evet ise bravo

Kayınpederinizde gelecekse eğer eşiniz bunu söyleyebilir biraz toparlandiktan sonra gelin diye, eşinizin ailesiyle fazla konuşmasını istememek , onlarla mesafeli olmasını istemek falan çok abartı geldi bana. Size göre haksizlik yapılmış olabilir ama neticede eşinizin anne ve babası değil mi? Tam aksi olsa da eşiniz kendi anne babaniza olan yakınlığınızı kesmenizi beklese hoşunuza gider mi? Biraz empati yapin lütfen..

Seni cok iyi anliyorum ayni benim esimin ailesi... Bize nasil geciniyorsunuz diye sormuyorlar ama hâlâ bizden para bekliyorlar. Evde nisanli kaynim var ondan bir sey istemiyorlar o da calistigi halde param yok ayagina yatip nisanlisina ha bire bilezikler yapiyor. Aylarca aramaz kardesi aradiginda da abi bana kredi cek der. Cunku biz fabrikatoruz. Neyin kafasindalar bilmiyorum ama esimi hem maddi hem manevi cok ayirdilar ve devam ediyorlar. Benim de cok hakkimi yediler haram olsun.

Canım yapacağın tekşey ilahi adaleti beklemek boşver emin ol çoğu insan bu haksızlığı yaşıyor büyük yada küçük oranda hiç dert etme kendine el gibi gör onları ki zoruna gitmesin ben öyle yapıyorum

Aynı şeyi sizin elinizin ailesi yapsa o zaman da gerçekten böyle mi düşüneceksiniz ? Cevabınız evet ise bravo
Umrumda olmaz sağ oldukları ve kazandıkları kendi paraları oldugu sürece özgürler ki bu zamana kadar 1 adet çöplerini görmüş değilim

Vallahi ne desen haklısın 10000 değil bu sonuçta 100000 Yani benim de canım sıkılır o paraya

Tabiki herkes kendi parasını harcamakta özgür. Ama bu özgürlüğün sınırı evlat ayrımı yapılmaması bence.
Ayrım olması için soyle olmalı. Siz ve kaynınız aynı zamanda para istediniz ve onlar kaynınıza mı vermeyi tercih etti. Eger boyleyse ayrımdır.Bu arada kaynınızla aynı evde mi yasıyorlar

Ayrım olması için soyle olmalı. Siz ve kaynınız aynı zamanda para istediniz ve onlar kaynınıza mı vermeyi tercih etti. Eger boyleyse ayrımdır.Bu arada kaynınızla aynı evde mi yasıyorlar
Farklı düşünüyoruz, olabilir. Onlar para istedi diye bizde mi isteyelim yani. Hayır farklı şehirdeler

Biz şunu anlayamıyoruz bir türlü; insanların paralarının, taşınır ya da taşınmaz mal varlıklarının tasarrufu yaşadıkları sürece kendilerine aittir. İster çocuğuna verir, ister bağışlar, ister harcar. Ha allah gecinden versin vefat ederler o zaman miras hakkınız olur, hakkınızı yedirtmezsiniz. Ama bu yazdığınız şey haksızlık değil.

Anne baba kardeş eve gelince misafir olmaz. Sizinkiler de eşinizinkiler de dahil buna. Abimlere gittiğimde yengem beni misafir olarak görse hem kırılırım hem üzülürüm. insanların torunları olacak, tabi ki gelip görecekler. Zaten gereksiz bir kırgınlığınız var eşinizin hatırı için gelmelerine ses çıkarmayın bari.

Senin paranı vermedikleri için sorun etmemen lazım. Kendi paraları kendi tercihleri doğrultusunda harcamışlar kimseye hesap vermek zorunda değiller bence.
Bende eşimin ailesiyle görüşmüyorum , hatta görsem bir kaşık suda boğarım ama eşime de karışmam. Çok hanlıklar yapıldı bana da ama benim eşim de kopamadı onlardan bir türlü, haklisin diyor sadece ama yaptığı baska birsey yok. Bende umursamıyorum, ne bir bardak su veririm ne bir bardak sularını içerim. Sende öyle yap bence kendin mesafeni koy ama eşime karışma, karışınca bu sefer sana cephe alır sen huzursuz olursun.

Ortada bir haksızlık var o bariz belli ama demekki eşin bunu sorun olarak görmüyorki yarım saati süren konuşmalar yapıyor sende dert etme bence

Malesef sıralı ölüm olmuyor çevremize ve haberlere bakarsan. Benim kayinbabam başta olmak üzere eşimin ailesi o kadar zalim ki neler çektim ve hala çekiyorum. Ben evleneli 5 sene oldu. Kayınbabam 67 yaşında benden dinç. Beni zulümleriyle bu genç yaşımda çökerttiler psikolojim alt üst oldu 5 sene boyunca, ama kayinbabamin ölceği yok hala hayatta. Zalim insanlar çok yaşıyor buna çoğu kez şahit oldum. Olan bizim gibi mazlumlara oluyor. Konu sahibi Allah sana sabır versin. Eşinle konuş ailesi size gelmesin, gelseler bile 1 gün durup gitsinler, yoksa bebeginize yapışıp karışıp sizi daha çok sinir hastası ederler benden söylemesi, bebegi tüm gün kucaklayıp sizden hizmet beklerler lohusalıgınız mahvolur

Sizi bu derece rahatsız ediyorsa siz de olmayan borçlar uydurun madem :) Eğer başka bir sorununuz yoksa bu kadar soğumanız fazla bence. Eşiniz durumdan rahatsız değil. O yüzden ailesi hakkında eleştiride bulunmayın ona karşı.

İyi akşamlar doğumunuz yakın inşallah tek avazda kurtulursun. Eşinin ailesi bebek için birseyler yaptılar mı? Buarada bende onların parası harcamaları sizi ilgilendirmez diyen arkadaşlara katılıyorum ama eğer bir oğluna 100 bin verip digerinin çocuğuna birşey yapmazsa kimse kusura bakmasın ha el ha onlar eşimin ailesi olması tavrımı değiştirmez kendi ailem bile olsa görüşmeyi resmilestiririm lafımı esirgemem söylerim ama sizin için de bebek harcaması yapılmış destek olunmuşsa takılmanız gereksiz

konu sahibi gayet haklı, bir cocuguna yuklu para vermek miras kacirma gibi bir şey,, hukukta bile var, benim olmasa bile cocuklarimin hakki var.ana babalar boyle yaparsa, kusura bakmasin ne yasliliginda ilgilenirim ne evimde hizmet ederim, verdikleri ilgilensin.iste bu yuzden evlat ayirmak dogru degil, aile baglarini zedeler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…