- 28 Eylül 2015
- 5.424
- 15.286
- 248
- Konu Sahibi birseysorupgidicem
-
Son 1 ay içinde eşimin ailesini kahvaltıya davet ettim. 2-3 kere falan çağırdım hatta ama bu sürede 2 kere eltime gitmişler banada sürekli bir bahane buluyorlar gibi geldi. Eşimde annemin ağrıları varmış alt kata bile inemiyormuş gelemeyecekler demişti bende inanmıştım meğer ikimiz aynı hafta çağırmışız ilk onlar söylediği için eltime gitmeyi tercih ettiler. Daha sonra kayınvalidem beni aradığında davet ettim şehirdışından oğlum geldi bırakmak olmaz o da gelmez gelemeyiz dedi. Hayır meraklısı olduğumdan değil ama kendi ailemi çağırdım geldiler eşimin gözünde ayrı gayrı olmasın kendi ailesini ağırlıyo benimkileri çağırmıyor demesin diye 2-3 kere çağırdım ama gelmediler. Abisi geldi gelemeyiz dedikten sonra tekrar eltime bebek görmeye falan gitmişler ama sorsan çok hasta çok halsiz. Şimdi de eşim biz gidelim görelim hasta annem diyor bende asla gitmeyeceğimi gelmek isterlersede kabul etmeyeceğimi söyledim. Bu yüzden de eşim bana saçmalıyorsun abartıyorsun ben evlatlık görevimi yerine getireceğim diyor. Bende benim olmadığım yerde seninde işin yok diyorum aramızda huzursuzluk oldu şu an sıkıntı yok gibi ama ben çok bozuldum yani. Hamileyim birde o kadar ağırlamak istedim hoş sohbet edelim istedim hep bir bahane. Şimdi ben haksız mıyım abartıyor muyum? Bu arada eltimin arkasından demediğini bırakmadılar zamanında bebek olduktan sonra her şey unutuldu nedense
Çünkü dolduruşa getirmeye çalışıyorlar nişanda da kız göstermeye çalıştıklarından beri hiç güvenemiyorum. Bebeğimiz olacak olmasa bu kadar takmazdım kendi bilir deyip geçiyordum ama şimdi ailem bozulacak korkusu sarıyorEşinizin annesini görmesine engel olma hakkını nereden alıyorsunuz? Yapışık mısınız, sizin olmadığınız yerde o da olmuyor?
Kendiniz girmek istemiyorsanız gitmeyin.
Ya bi insan evli oğluna nasıl kız gösterir Allahaşkına? Siz bunu nerden duydunuz ? Şahit mi oldunuz? Nasıl bir konuşma geçti bu konuda bilemiyorum ama çok sizi çok şüpheci,eşini kontrol altına almak isteyen, olayları haklı yönü olsa bile abartan biri olarak gördüm.Size gelmezlerse gelmesinler,oh canınıza minnet,hazırlık yapıp hizmet etmezsiniz.Eşiniz de diyemez ,bak annemleri çağırmadın vs.Kendinize durduk yere sorunlar çıkarmayın.Çünkü dolduruşa getirmeye çalışıyorlar nişanda da kız göstermeye çalıştıklarından beri hiç güvenemiyorum. Bebeğimiz olacak olmasa bu kadar takmazdım kendi bilir deyip geçiyordum ama şimdi ailem bozulacak korkusu sarıyor
Hamile karısından niye ayırmaya çalışsın, ruh hastası mı bu insanlar?Çünkü dolduruşa getirmeye çalışıyorlar nişanda da kız göstermeye çalıştıklarından beri hiç güvenemiyorum. Bebeğimiz olacak olmasa bu kadar takmazdım kendi bilir deyip geçiyordum ama şimdi ailem bozulacak korkusu sarıyor
Tamam da eşiniz dolacak biriyse ve güven duymuyorsanız,sizin yanınızda da yaparlar.Tek başına gittiği zamanda karınızı aldınız değiştiniz diye kocamı doldurmaya çalışıyor. Kayınpederim akraba nişanına gittik kız gösterip elbisesi yaşından büyük olmuş şöyle böyle diye milletin kızını gösterip fikir soruyor hiç tek gitmesine içim el vermiyor bu olaylardan önce zaten karışmıyordum sen git gör diyordum kendimde gidiyordum ama nedense tek gidince aklına gireceklermiş gibi geliyor. Düşük riskim varkende karını getirme kendin gel falan diyordu. İnce düşünmeyi hak ettiklerini düşünmüyorum artık
Kimseye kızmayın o zaman sorun eşiniz .Hayır ama onlarada bir şey demiyor. Ailemle zamanında görüşmediğim için çok ezip ağlattılar o zaman bile ses etmedi hasta ne dediğini bilmiyor sen takma deyip geçti ama öyle olmuyor işte
Ee tamam o zaman eşiniz arasın davet etsin, ben kaç kere çağırdım gelmiyorlar bir de sen davet et deyin.Hiç fikrim yok normalde beni çok sevdiğini söylerdi ama bilemiyorum bir saygısızlıkta yapmadım
Kendisi de davet etti hasta bacağı ağrıyo demişler çağırdığımız gün eltime gitmiş ama. Biliyor hatta kendisi söylüyor dün şuradalardı öteki günde gittiler gibisinden ama sessiz kalıyor. Benim ailem aynını yapsa ayıp ettiler ben bir şey demiyorum daha gibi konuşur ama kendi ailesine toz kondurmuyorEe tamam o zaman eşiniz arasın davet etsin, ben kaç kere çağırdım gelmiyorlar bir de sen davet et deyin.
Eşiniz bilmiyor mu size gelmeyip kapı kapı gezdiklerini?
Bebek haberini verene kadar çok aksilerdi şimdi bilemiyorum ama çokta normal sayılmazlar. Çok düşkünler benim eşime ama yapılacak ne varsa diğer kardeşe yapıyorlar. Laftada benim eşim biricik. Balayına gittiğimizde bile günde 3-4 kere arıyorlardı gece bile 12 -12 buçuk demeden arıyorlardı artık eşimin abileri falan napıyosunuz siz diye kızınca biraz biraz düzeldilerHamile karısından niye ayırmaya çalışsın, ruh hastası mı bu insanlar?
Eş ailesi gerekçe sunmuşlar ama tatmin olmamışsınız doğrudur yalandır bilemem. Ama siz kesinlikle eşinize ailenle görüşemezsin diyemezsiniz ne olursa olsun anne babası kardeşleri yani. Kendinizi onun yerine koyun haklı haksız her ne sebeple olursa size böyle bişey diretse ne yaparsınız? Adamlarla evliyiz diye de yani bu kadar da olmaz bence. Bana eşim dese ağırıma gider yani ne münasebet ya Allah aşkına bir silkelenin kendinize gelin kurban olayım. vallahi bazen burda açılan konuları okuyorum diyorum biz Türk kadınları vallahi kolay değilizSon 1 ay içinde eşimin ailesini kahvaltıya davet ettim. 2-3 kere falan çağırdım hatta ama bu sürede 2 kere eltime gitmişler banada sürekli bir bahane buluyorlar gibi geldi. Eşimde annemin ağrıları varmış alt kata bile inemiyormuş gelemeyecekler demişti bende inanmıştım meğer ikimiz aynı hafta çağırmışız ilk onlar söylediği için eltime gitmeyi tercih ettiler. Daha sonra kayınvalidem beni aradığında davet ettim şehirdışından oğlum geldi bırakmak olmaz o da gelmez gelemeyiz dedi. Hayır meraklısı olduğumdan değil ama kendi ailemi çağırdım geldiler eşimin gözünde ayrı gayrı olmasın kendi ailesini ağırlıyo benimkileri çağırmıyor demesin diye 2-3 kere çağırdım ama gelmediler. Abisi geldi gelemeyiz dedikten sonra tekrar eltime bebek görmeye falan gitmişler ama sorsan çok hasta çok halsiz. Şimdi de eşim biz gidelim görelim hasta annem diyor bende asla gitmeyeceğimi gelmek isterlersede kabul etmeyeceğimi söyledim. Bu yüzden de eşim bana saçmalıyorsun abartıyorsun ben evlatlık görevimi yerine getireceğim diyor. Bende benim olmadığım yerde seninde işin yok diyorum aramızda huzursuzluk oldu şu an sıkıntı yok gibi ama ben çok bozuldum yani. Hamileyim birde o kadar ağırlamak istedim hoş sohbet edelim istedim hep bir bahane. Şimdi ben haksız mıyım abartıyor muyum? Bu arada eltimin arkasından demediğini bırakmadılar zamanında bebek olduktan sonra her şey unutuldu nedense
Eşimi masadan kaldırıp yanına çağırdı kulağına bir şeyler söyledi. Eşim geri yanıma gelince ne söyledi diye sordum. Saçmalıyor gene şu kızı gösterdi bana soruyor diye anlattı. Ben gelmelerini isterdim çünkü hep kalabalık bir ailem olsun gidelim gelelim görüşelim gibi bir aile hayal ettim. Bi tane kardeşim var onlar kalabalık ve hoşuma gidiyor hizmet etmekten hazırlık yapmaktan da hiç gocunmadım aksine benim çok hoşuma gidiyor ama nedense ben onların hoşuna gitmiyormuşum gibi hissetmeye başladım. Eşim demez ama sürekli gidelim gitmek zorundayız deyince sinirlerim bozuluyor onlar seni çok görmek istese kaç defa çağırdım gelirlerdi dedim sesini çıkaramadı. Diğer eltime gitmeyi gelmeyi bilirken işi düşüyor ilaç alıncak para lazım hemen benim eşim aranıyor nedense bu durumda artık rahatsız etmeye başladı beniYa bi insan evli oğluna nasıl kız gösterir Allahaşkına? Siz bunu nerden duydunuz ? Şahit mi oldunuz? Nasıl bir konuşma geçti bu konuda bilemiyorum ama çok sizi çok şüpheci,eşini kontrol altına almak isteyen, olayları haklı yönü olsa bile abartan biri olarak gördüm.Size gelmezlerse gelmesinler,oh canınıza minnet,hazırlık yapıp hizmet etmezsiniz.Eşiniz de diyemez ,bak annemleri çağırmadın vs.Kendinize durduk yere sorunlar çıkarmayın.
Eş ailesi gerekçe sunmuşlar ama tatmin olmamışsınız doğrudur yalandır bilemem. Ama siz kesinlikle eşinize ailenle görüşemezsin diyemezsiniz ne olursa olsun anne babası kardeşleri yani. Kendinizi onun yerine koyun haklı haksız her ne sebeple olursa size böyle bişey diretse ne yaparsınız? Adamlarla evliyiz diye de yani bu kadar da olmaz bence. Bana eşim dese ağırıma gider yani ne münasebet ya Allah aşkına bir silkelenin kendinize gelin kurban olayım. vallahi bazen burda açılan konuları okuyorum diyorum biz Türk kadınları vallahi kolay değiliz
benim olmadığım yerde işin yok mu ? evlilik cüzdanıyla tasmamı verdiler size ? sen gştmezsen gitme çağırmazsan çağırma bırak kocan gitsin gelsin ne bu ya.Son 1 ay içinde eşimin ailesini kahvaltıya davet ettim. 2-3 kere falan çağırdım hatta ama bu sürede 2 kere eltime gitmişler banada sürekli bir bahane buluyorlar gibi geldi. Eşimde annemin ağrıları varmış alt kata bile inemiyormuş gelemeyecekler demişti bende inanmıştım meğer ikimiz aynı hafta çağırmışız ilk onlar söylediği için eltime gitmeyi tercih ettiler. Daha sonra kayınvalidem beni aradığında davet ettim şehirdışından oğlum geldi bırakmak olmaz o da gelmez gelemeyiz dedi. Hayır meraklısı olduğumdan değil ama kendi ailemi çağırdım geldiler eşimin gözünde ayrı gayrı olmasın kendi ailesini ağırlıyo benimkileri çağırmıyor demesin diye 2-3 kere çağırdım ama gelmediler. Abisi geldi gelemeyiz dedikten sonra tekrar eltime bebek görmeye falan gitmişler ama sorsan çok hasta çok halsiz. Şimdi de eşim biz gidelim görelim hasta annem diyor bende asla gitmeyeceğimi gelmek isterlersede kabul etmeyeceğimi söyledim. Bu yüzden de eşim bana saçmalıyorsun abartıyorsun ben evlatlık görevimi yerine getireceğim diyor. Bende benim olmadığım yerde seninde işin yok diyorum aramızda huzursuzluk oldu şu an sıkıntı yok gibi ama ben çok bozuldum yani. Hamileyim birde o kadar ağırlamak istedim hoş sohbet edelim istedim hep bir bahane. Şimdi ben haksız mıyım abartıyor muyum? Bu arada eltimin arkasından demediğini bırakmadılar zamanında bebek olduktan sonra her şey unutuldu nedense
Vardır onlarında kendilerine göre kırgınlıkları. İnsanız farkında değilsinizdir, size göre kırılacak bi neden değildir, vs vs ama yine söylüyorum kurduğunuz cümle çok çok yanlış karışamazsınız eşinizin ailesi ile görüşmesine. Siz gitmezsiniz, zorla da götüremez ama ailenle görüşme demek bilmiyorum ya…Hayır gerekçe sunmuyorlar yalan söylediler ya da eşim yalan söylüyor bilmiyorum Davetime karşılık gelmediler biz gittik görmeye. O gün kendi ağızlarıyla söylediler diğeri önce çağırdı ona gittik diye. Eşime neden bana yalan söyledin diyorum ben yalan söylemedim onlar bana böyle söylediler diyor. Durduk yere bir tepki vermiyorum ki normalde kendim hadi gidelim çağıralım derdim hamilelik öncesi her ay kendim çağırırdım 2 haftada bir muhakkak giderdik ziyarete ama son zamanlarda iyice garip davranır oldular
Evet abartıyorsunuz ; hem kendin görüşmeyip hem de eşini görüştürmeyecek nasıl bir sorun var.Bu kadar kolay mı Allah aşkına.Önce diğerleri çağırmış, sonra fırsat olmadı belki.İki sefer çağırdım, gelmediler, sildim.Ohhh ne güzel dünya.Ondan sonra işte evliliğin ruhuna fatiha okuyorsunuz ağlayarak.Son 1 ay içinde eşimin ailesini kahvaltıya davet ettim. 2-3 kere falan çağırdım hatta ama bu sürede 2 kere eltime gitmişler banada sürekli bir bahane buluyorlar gibi geldi. Eşimde annemin ağrıları varmış alt kata bile inemiyormuş gelemeyecekler demişti bende inanmıştım meğer ikimiz aynı hafta çağırmışız ilk onlar söylediği için eltime gitmeyi tercih ettiler. Daha sonra kayınvalidem beni aradığında davet ettim şehirdışından oğlum geldi bırakmak olmaz o da gelmez gelemeyiz dedi. Hayır meraklısı olduğumdan değil ama kendi ailemi çağırdım geldiler eşimin gözünde ayrı gayrı olmasın kendi ailesini ağırlıyo benimkileri çağırmıyor demesin diye 2-3 kere çağırdım ama gelmediler. Abisi geldi gelemeyiz dedikten sonra tekrar eltime bebek görmeye falan gitmişler ama sorsan çok hasta çok halsiz. Şimdi de eşim biz gidelim görelim hasta annem diyor bende asla gitmeyeceğimi gelmek isterlersede kabul etmeyeceğimi söyledim. Bu yüzden de eşim bana saçmalıyorsun abartıyorsun ben evlatlık görevimi yerine getireceğim diyor. Bende benim olmadığım yerde seninde işin yok diyorum aramızda huzursuzluk oldu şu an sıkıntı yok gibi ama ben çok bozuldum yani. Hamileyim birde o kadar ağırlamak istedim hoş sohbet edelim istedim hep bir bahane. Şimdi ben haksız mıyım abartıyor muyum? Bu arada eltimin arkasından demediğini bırakmadılar zamanında bebek olduktan sonra her şey unutuldu nedense
benim olmadığım yerde işin yok mu ? evlilik cüzdanıyla tasmamı verdiler size ? sen gştmezsen gitme çağırmazsan çağırma bırak kocan gitsin gelsin ne bu ya.
benim olmadığım yerde işin yok mu ? evlilik cüzdanıyla tasmamı verdiler size ? sen gştmezsen gitme çağırmazsan çağırma bırak kocan gitsin gelsin ne bu ya.
2 kere ben 1 kere eşim çağırdı hepsinde bahane bulurken eltime gidebildiler problem bana gelince nedense müsait olmamaları. Ama işleri düşüncede nedense kaynımı değil benim eşimi arıyorlar. Normalde zaten karışmıyordum ama küçük küçük bir sürü sorun olunca birikiyor işteEvet abartıyorsunuz ; hem kendin görüşmeyip hem de eşini görüştürmeyecek nasıl bir sorun var.Bu kadar kolay mı Allah aşkına.Önce diğerleri çağırmış, sonra fırsat olmadı belki.İki sefer çağırdım, gelmediler, sildim.Ohhh ne güzel dünya.Ondan sonra işte evliliğin ruhuna fatiha okuyorsunuz ağlayarak.
Aranizdaki sorun ne olursa olsun eşinizin gitmesine engel olmayın.Son 1 ay içinde eşimin ailesini kahvaltıya davet ettim. 2-3 kere falan çağırdım hatta ama bu sürede 2 kere eltime gitmişler banada sürekli bir bahane buluyorlar gibi geldi. Eşimde annemin ağrıları varmış alt kata bile inemiyormuş gelemeyecekler demişti bende inanmıştım meğer ikimiz aynı hafta çağırmışız ilk onlar söylediği için eltime gitmeyi tercih ettiler. Daha sonra kayınvalidem beni aradığında davet ettim şehirdışından oğlum geldi bırakmak olmaz o da gelmez gelemeyiz dedi. Hayır meraklısı olduğumdan değil ama kendi ailemi çağırdım geldiler eşimin gözünde ayrı gayrı olmasın kendi ailesini ağırlıyo benimkileri çağırmıyor demesin diye 2-3 kere çağırdım ama gelmediler. Abisi geldi gelemeyiz dedikten sonra tekrar eltime bebek görmeye falan gitmişler ama sorsan çok hasta çok halsiz. Şimdi de eşim biz gidelim görelim hasta annem diyor bende asla gitmeyeceğimi gelmek isterlersede kabul etmeyeceğimi söyledim. Bu yüzden de eşim bana saçmalıyorsun abartıyorsun ben evlatlık görevimi yerine getireceğim diyor. Bende benim olmadığım yerde seninde işin yok diyorum aramızda huzursuzluk oldu şu an sıkıntı yok gibi ama ben çok bozuldum yani. Hamileyim birde o kadar ağırlamak istedim hoş sohbet edelim istedim hep bir bahane. Şimdi ben haksız mıyım abartıyor muyum? Bu arada eltimin arkasından demediğini bırakmadılar zamanında bebek olduktan sonra her şey unutuldu nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?