Eşimin ailesi hakkında ben mi abartıyorum?

haksız bulduğum tek yer., koyu olan kısım ( bu bana göre olanı)
onların evladı gitsin görsün gelsin gitmeyeceksen gitme o ayrı..

evinede bi daha çağırmazsın, sitem ettiklerinde elinde koz var
çağırdım gelmediniz bitti gitti.

bizler hayatı kendimize zından etmeyi seviyoruz...

Eşinizin annesini görmesine engel olma hakkını nereden alıyorsunuz? Yapışık mısınız, sizin olmadığınız yerde o da olmuyor?
Kendiniz girmek istemiyorsanız gitmeyin.
Çünkü dolduruşa getirmeye çalışıyorlar nişanda da kız göstermeye çalıştıklarından beri hiç güvenemiyorum. Bebeğimiz olacak olmasa bu kadar takmazdım kendi bilir deyip geçiyordum ama şimdi ailem bozulacak korkusu sarıyor

Cagirmissiniz gelmemisler tekrar cagirmazsiniz olur biter bebek olunca zaten istemesenizde gelecekler.Esinize benim olmadigim yere gidemezsin diyemezsiniz siz esiyseniz onlarda ailesi ailesiyle görüşmek icin sizden onay alması gerekmiyor bu çok itici bir tavır şahsen bana öyle dense ortalıgı yıkarım sana mı sorucam diye.Aklına giriyorlar falan diye savunma yapıyorsunuz ama etkilenecek diye ailesinden sakınamazsınız o insanı onlar büyüttü.Sizde anne olacaksınız bakış açınızı değistirmezseniz fazla gitmez söyleyeyim.

Ya bi insan evli oğluna nasıl kız gösterir Allahaşkına? Siz bunu nerden duydunuz ? Şahit mi oldunuz? Nasıl bir konuşma geçti bu konuda bilemiyorum ama çok sizi çok şüpheci,eşini kontrol altına almak isteyen, olayları haklı yönü olsa bile abartan biri olarak gördüm.Size gelmezlerse gelmesinler,oh canınıza minnet,hazırlık yapıp hizmet etmezsiniz.Eşiniz de diyemez ,bak annemleri çağırmadın vs.Kendinize durduk yere sorunlar çıkarmayın.

Hamile karısından niye ayırmaya çalışsın, ruh hastası mı bu insanlar?

Tamam da eşiniz dolacak biriyse ve güven duymuyorsanız,sizin yanınızda da yaparlar.
Sorunu eşinizde arayın belki de herşeye izin veren odur ...

Ee tamam o zaman eşiniz arasın davet etsin, ben kaç kere çağırdım gelmiyorlar bir de sen davet et deyin.

Eşiniz bilmiyor mu size gelmeyip kapı kapı gezdiklerini?
Kendisi de davet etti hasta bacağı ağrıyo demişler çağırdığımız gün eltime gitmiş ama. Biliyor hatta kendisi söylüyor dün şuradalardı öteki günde gittiler gibisinden ama sessiz kalıyor. Benim ailem aynını yapsa ayıp ettiler ben bir şey demiyorum daha gibi konuşur ama kendi ailesine toz kondurmuyor

Hamile karısından niye ayırmaya çalışsın, ruh hastası mı bu insanlar?
Bebek haberini verene kadar çok aksilerdi şimdi bilemiyorum ama çokta normal sayılmazlar. Çok düşkünler benim eşime ama yapılacak ne varsa diğer kardeşe yapıyorlar. Laftada benim eşim biricik. Balayına gittiğimizde bile günde 3-4 kere arıyorlardı gece bile 12 -12 buçuk demeden arıyorlardı artık eşimin abileri falan napıyosunuz siz diye kızınca biraz biraz düzeldiler

Eş ailesi gerekçe sunmuşlar ama tatmin olmamışsınız doğrudur yalandır bilemem. Ama siz kesinlikle eşinize ailenle görüşemezsin diyemezsiniz ne olursa olsun anne babası kardeşleri yani. Kendinizi onun yerine koyun haklı haksız her ne sebeple olursa size böyle bişey diretse ne yaparsınız? Adamlarla evliyiz diye de yani bu kadar da olmaz bence. Bana eşim dese ağırıma gider yani ne münasebet ya Allah aşkına bir silkelenin kendinize gelin kurban olayım. vallahi bazen burda açılan konuları okuyorum diyorum biz Türk kadınları vallahi kolay değiliz

Eşimi masadan kaldırıp yanına çağırdı kulağına bir şeyler söyledi. Eşim geri yanıma gelince ne söyledi diye sordum. Saçmalıyor gene şu kızı gösterdi bana soruyor diye anlattı. Ben gelmelerini isterdim çünkü hep kalabalık bir ailem olsun gidelim gelelim görüşelim gibi bir aile hayal ettim. Bi tane kardeşim var onlar kalabalık ve hoşuma gidiyor hizmet etmekten hazırlık yapmaktan da hiç gocunmadım aksine benim çok hoşuma gidiyor ama nedense ben onların hoşuna gitmiyormuşum gibi hissetmeye başladım. Eşim demez ama sürekli gidelim gitmek zorundayız deyince sinirlerim bozuluyor onlar seni çok görmek istese kaç defa çağırdım gelirlerdi dedim sesini çıkaramadı. Diğer eltime gitmeyi gelmeyi bilirken işi düşüyor ilaç alıncak para lazım hemen benim eşim aranıyor nedense bu durumda artık rahatsız etmeye başladı beni

Hayır gerekçe sunmuyorlar yalan söylediler ya da eşim yalan söylüyor bilmiyorum Davetime karşılık gelmediler biz gittik görmeye. O gün kendi ağızlarıyla söylediler diğeri önce çağırdı ona gittik diye. Eşime neden bana yalan söyledin diyorum ben yalan söylemedim onlar bana böyle söylediler diyor. Durduk yere bir tepki vermiyorum ki normalde kendim hadi gidelim çağıralım derdim hamilelik öncesi her ay kendim çağırırdım 2 haftada bir muhakkak giderdik ziyarete ama son zamanlarda iyice garip davranır oldular

benim olmadığım yerde işin yok mu ? evlilik cüzdanıyla tasmamı verdiler size ? sen gştmezsen gitme çağırmazsan çağırma bırak kocan gitsin gelsin ne bu ya.

Vardır onlarında kendilerine göre kırgınlıkları. İnsanız farkında değilsinizdir, size göre kırılacak bi neden değildir, vs vs ama yine söylüyorum kurduğunuz cümle çok çok yanlış karışamazsınız eşinizin ailesi ile görüşmesine. Siz gitmezsiniz, zorla da götüremez ama ailenle görüşme demek bilmiyorum ya…

Evet abartıyorsunuz ; hem kendin görüşmeyip hem de eşini görüştürmeyecek nasıl bir sorun var.Bu kadar kolay mı Allah aşkına.Önce diğerleri çağırmış, sonra fırsat olmadı belki.İki sefer çağırdım, gelmediler, sildim.Ohhh ne güzel dünya.Ondan sonra işte evliliğin ruhuna fatiha okuyorsunuz ağlayarak.

Valla kayinvalidem hep eltiye gitse keşke diyecek binlerce kadın vardır .Konuda paylaşılmayan kayınvalide ilk kez okudum.Artik sevgidenmi elti ile aranızda bir yarismı bilemedim. Hamilesiniz hayırlı olsun öncelikle bence Bosverin kayınvalide için böyle kavga edilirmi binlerce kavga konusu bulunabilir Fikrim bu benim.Ben eşimle niye bize gelmedi diye kavga etmem isteyen gelir isteyen gelmez zaten tuhaflarmış yazmışsınız yorumlara he he deyip geçin onlar sizi küçümsese nolur profmu kayınvalideniz de sizi kucumseyecek milletin giyimine takık eşinizin babası stilistmi kim onlar böyle düşünsenize milyarca insan için zerre önemi yok fikirlerinin .Kendisini önemli sanmak için ezer insan karşısındakini fakat önemli insanlar buna ihtiyaç duymaz . Böyle olun laflarina sağır yüzlerine kör kiskirtmalara dilsiz .Tın deyin tın

benim olmadığım yerde işin yok mu ? evlilik cüzdanıyla tasmamı verdiler size ? sen gştmezsen gitme çağırmazsan çağırma bırak kocan gitsin gelsin ne bu ya.

2 kere ben 1 kere eşim çağırdı hepsinde bahane bulurken eltime gidebildiler problem bana gelince nedense müsait olmamaları. Ama işleri düşüncede nedense kaynımı değil benim eşimi arıyorlar. Normalde zaten karışmıyordum ama küçük küçük bir sürü sorun olunca birikiyor işte

Aranizdaki sorun ne olursa olsun eşinizin gitmesine engel olmayın.

Hamilesiniz hormonlar tavan ....yoksa kayinvalidenin gelmemesine insan kizarmi hiç.. yani bana bahane üretti eltime gitti demissiniz ..demekki sizden pek o sıcaklığı alamamislar samimi olmak iclerinden gelmiyor..olabilir kimse kimseyi sevmek zorunda değil ...ama eşinize sürekli bı şekilde ne yapıp ne yapmayacağını,annesine gidip gitmeyeceğini vs.baskilarsaniz gün gelir olay size döner.. yıpranırsıniz...bence böyle ufak meselelere takılmayın..bu hayatta çok daha ciddi konular var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…