Eşimin ailesi hakkında ben mi abartıyorum?

Abartiyorsunuz cidden. Cagirmissiniz üzerinizden gitmiş zaten sorumluluk. Siz niye gitmeyesinizki. Gidin. Birdaha da onlar gelelim diyene kadar davet etmeyin. Abartacak bir durum yok. Boşuna evliliğinizde de gerilim olacak. Değmez gercekten

Benim eşimin ailesi de bana gelmeye bayılmıyordu. Ama alakasız zamanlarda gelmeyi seviyorlardı. Atıyorum habersiz akşam sürpriz falan. Çağırırsın bahane bulurlar, alakasız hazırlıksızken gelirler. Sevmem öyle şeyleri.
Eşim seneler sonra yumurtladı. Rahat etmiyorlarmış. (farklı kültürden geliyoruz. Örneğin bize geldiklerinde masada yemek hazırlıyorum onlar yerde yemeye alışık, örneğin onlar masaya bıçak koymuyor ben koyuyorum gibi)
Ben de dedim ki ben oraya gittiğimde kendime özel hizmet beklemeyip uyum sağladıysam karşımdakinden de aynısını beklerim, o evde öyle bu evde böyle paşa gönülleri bilir. Bayramdan bayrama gidiyorum ben de, onlar da senede 1 2 geliyorlar en fazla. Yetiyor.
Böyle bir durum olabilir sizde de.

çağırma. eşinde farkındadır zaten karşına geçip de kendi anneni çağırdın benimkini çağırmadın diyemez.

Evet hem abartıyorsunuz hem de haksızsınız. Şu bakımdan haksızsınız hadi size büyük bir kötülük yapmış olurlar (ki bu anlattıklarınızda büyük bir kötülük da görmüyorum sırf kahvaltiya gelmemişler eltinize gitmişler, falan) ha büyük kötülük yaparlar, ya da kötülük yapmasalar da sizin canınız istemez görüşmezsiniz o sizin bileceğiniz iş. Görüşmek zorunda da değilsiniz ama eşinize asla karışamazsınız. Kendi annesi babası istediği gibi görüşür. Benim olmadığım yerde olamazsın falan ne demek, pardon da siz yokken o oradaydı zaten onların çocuğu ve orası annesinin babasının evi. Yani kusuruma bakmayın ama hiç hakkınız yok eşinize böyle demeye.

Ne güzel bir daha çağırmazsınız işte bu durumda eşiniz de ağzını açıp çağırmadın diyemez, çağırdım gelmediler dersiniz konu kapanır.
Sizin şahsi olarak görüşmeme hakkınız var ama eşinize ailenle görüşmeyeceksin deme hakkınız yok, dünyanın en kötü insanları olsalar da ailesi sonuçta.
Ha yok benim olmadığım yerde eşimin işi yok görüşmeyecekler derseniz ve bu konuda inat ederseniz kısa zamanda siz boşanır el olursunuz ailesi yine ailesi olur,
ya da boşanmazsınız huzursuz mutsuz ve sevgisiz bir evliliğe dönüşür evliliğiniz, iki iki dört yani bu, karar sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…