Eşimin ailesi herşeyi bize aldırdılar,hiç birşeyi ödemediler

çok haklısın canım benim borcum 2 ay sonra bitecekti en fazla 6 ay daha sürer ama onların benim gözümde saygısı bitti

inşallah canım allah sana hayırlısıyla bir ev verir bizede oturduğumuz evin içinde huzur verir.herşey para değil mal mülk değil sadece yapılan haksızlıklar kandırmalar verilen vaatler ve yapılmaması bunlar yıpratıcı oluyor.kandırmaya gerek yok insanları kimse kimseye güvenerek evlenmeye ama baştan konuşulsa bu sorunlar yaşanmaz asla

Sana açık açık bizim gücümüz yetmiyor kızım, elimizden geleni yapalım ya da yapamadık deselerdi sen de kendini ona göre ayarlardın.

Her ay bir yerden birşeyler çıkması insanı strese sokar. Ödeme gücün olabilir ya da olmayabilir. Önceden bilsen keseni ona göre ayarlarsın.

Ne saçma sapan aileler var yahu. Bir de sağda solda bizim oğlanı evlendirdik, herşeyini aldık derler

Bu insanlar size bir ev vermişler ve düğünde set takmışlar. Sen diyorsun ki bunlar hiçbirşey yapmadı babam yatak odası takımı aldı babam ne iyi adam.Arkadaşım evin fiyatı kaç paraydı yatak odasının fiyatı kaç paraydı?Yatak odasıyla koca ev bir olur mu? Şaka mısın sen ya? Allah insanı nankörle karşılaştırmasın.

aynı şeyi ben de şu sıralar yaşıyorum
2 ay sonra düğünümüz var, benim ailem üzerine düşen herşeyi yapıyo fazlasıyla
nişanlım da çalışıp yapıyo ama herşeyi o ödüyo, sıkıntısını biz çekiyoruz, parası kalmıyo vs
düşünün benim annem bazen damadına kıyamıyo, gizliden harçlık koyuyo cebine
Allah razı olsun nişanlım da anneme çok düşkündür, kıymetini bilir
diğer taraf mı?
hiçbişey yapmıyo...
hiçbişey...

eşinin evlenmeden önce birikimi yokmuymuş biz aldık derken benim mesala eşim parabiriktirmiş herşeyi ondan aldık kimse bize bişi almadı erkek tarafından sonuçda alanda oglu

canim bence kafaya takma hic degmiyor...bendede ayni sey oldu banada bir bilezik bile takmadilar..sen esinle mutlu olmaya bak..en azindan ilerde sana sunu aldik bunu yaptik diyemezler...sakin ha söyleme bana birsey yapmadiniz diye sonra kötü olan sen olursun en iyisi susmak bence :44:

Erkek tarafının da kız tarafının da yardım etmeleri gerektiğini hiç düşünmedim.

Ama bu da can sıkıcı olmuş hakikaten.

Durup durup ordan burdan borç çıkıyor, ödendiğini sandığınız şeyler önünüze geliyor.

Size de yazık, yeni evlisiniz, ödemelerinize göre ayarlıyorsunuz kendinizi.

Beklenmedik küçük bir borç bile can sıkar ki küçük de değilmiş.

cnm bızde sızın gıbıyız 11 aylık evlıyız be aynı apartmanda oturuyoruz benım kayınpeder yok kaynanam ve onun kaynanası yanı esımın babaannesı oturuyolar off off esım bı evın bı oglu dugunde herseyı esım yaptı ama onların agzı hala durmadı cok para gıttı dıye eskı esyalarda oturacakmıssım onlarla beraber yıyıp ıcecekmısız dıye ya ben 21 yasındayım ebe 70 kaynanam 50 yasında sureklı gıdecekmısım evıme sadece yatmaya gıdecekmısım ya sız benımle oturup ne yapacaksınız anlamaıyorum kaynanam her ısını yapıyo yap yemegını otur ye yuzumemı hasretsınız sankı yanı o kadar zor kı bu para mal mulk lafları cekerken aynı apartmanda oturmak bı alısverısten gelıosun sureklı alısvers yapıolar her seferınde camdan goruyoz posetle cıkıolar dıe laf edıolar yanı eve bısey alsak arabada duruyo gece cıkarıyoruz oyle lafcılar zengın olmakta bas bela sureklı para gıdecek dıe yasıyolar valla umrumda degıl sende gıtme onların yanına bu kadar borc odetmısler hazır arayıda sogutmussun hıc gıtme ıyce kopsunlar ben sımdı hıc gıtmıyorum kendı mallarını yesınler dıye ben elın kızı olarak yemeyeyım dıye gorusmuyorum...

canım yaa bı an okuyunca gecen senekı hallerım geldı aklıma oyle sıkıntılı streslı gunler yasadıkkı ınan sımdı esımle dugun lafını bıle anmıyoruz o zamanlar erkek tarafı kız tarafı dıye bır suru laflar döndü ortada sımdı ıse hala devam edıyo allah kolaylık versın sıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…