esimin ailesi kizimin dogum gününü hatirlamadi bile..

Benim anneannemle dedem daima hatırlarlar. Anne tarafımda durum böyle. Önemserler, özel hissettirirler
Ama rahmetli babaannem bırak doğum günümü hatırlamayı, ilkokul 1. sınıftayken ilk karnemde ilk sevincimi bile '' ay kesme şeker mi versem ne versem '' diyerek kursağımda bırakmıştı.
Ayy akıllı torunum benim aferim deyiverse ölecek.
Neyse ölmüş kadının arkasından konuşmayayım şimdi.
Yani sonuç olarak galiba ( istisnalar olsa da ) herkes için bu baba tarafında var bi sıkıntı

Neyse yirttin :)
O aileden nasil boyle biri cikar diye sasirdim diyince. Dedim eltin falanmi cikti :))
Konuya gelimce sıkma canini. Büyüdüğünde kim ilgi gosteriyorsa onu sever zaten cocuk.
Aman zarari olmasinda bosver arayip sormasinlar.
Inan bana. Suraya kaynanamdan vsm cok cekiyorum hergun goruyorum bs. Diye konu acmaktan cok daha iyidir.

Olabilir :) ama nedense o mesaj ilgimi çekti :))
Konuyla alakasi yok ama ':)

buna nasil dayanilir ya.. gerci benimkinide aylardir görmüyorlar eskiden yine nette görüolrdi artik oda yok :)
Bende bilmiyorum insan nasil dayanir?! Hadi diyelim torunu elin kizi dogurdu da o torunun babasida senin oglun insan kendi dogurdugunu iki sene boyunca arayip sormazmi iletisimi kesermi durduk yere? Vallah bilmiyorum Allah sasirtmasin ben öyle birsey yapabilirmiyim Allah korusun kinamakta istemiyorum kv mi

+ olarak. Konu sahibi biraz yanlis anladiniz galiba.

Aslinda mesele dogum gününü hatirlayip hatirlamamakta degil.
Benim ailemde de dogum.gunlerini ezbere bilen benim. Birimizin dogum gunu oldumi herkese mesaj atar hatirlatirim. Aa iyiki hatirlattin derler. Ama ben biliyorum ki hepimiz birbririmize cok deger veriyoruz o yuzden hatirlayip hatirlamamakla olcmuyoruz.

Boyle olmus olsa bence konu sahibide birsey demez. Aman seviyorlar iglileniyorlar. Amaclarinin dogum gününü unutmak olmadığını bilir.ama ilgili gorunup ilgisiz bir aile var.yani sozdr ölüp biten ama 1. Yas gununu bile hatirlamayan.
Ilk torunsa gercektende önemlidir yani.
Yapmacık olmalari umursamadiklari aramadiklari sormadiklari halde ilgili gorunmelerine kızıyor kanimca konu sahibi.

Be
belkide gercekten öyle Benim ailemde hep hatirlar annem özellikle yaklastikca kizim icin. Benim kizimin yasina girmesine az kaldi diye baslar söylemeye bizde bile öyle esime kadar yani

Olsun bide desifre oliyim fark etmez canim

Genel olarak iyilerse bence çokta Önemsemeyin böyle şeyleri
Kafaya takarsiniz sonra onlara da yansitirsiniz huzurunuz kaçar durduk yere

Bana tercüme oldunuz Allah razi olsun. Türkceyle anlatiyorum hersey baska tarafa cekiliyor cok tsk ederim

Bende bunu anlamıyorum benim annem hergün arar sorar. Belki aıleden böyle gördüğümüz için tuhaf geliyor bize. Sadece aranmayı bekliyorlar

Haklısınız bu herkes için değişebilir tabiki. Bende yeğenlerime bitiyorum ama herşeyleri aklımdadır herşeylerini bilir unutmam. Eşimin tarafıda hiç hatırlamıyor belkide ben böyle olduğum için öyle olmasını bekliyorum üzülüyorum olmadımı birde tek torun ilk yaşına girdi

aynı durum benimde başımda. Gülümsettin beni. İki gün evvelde benim oğlum 1 yaşına girdi, cok sevilen gözde Tüten torun hatırlanmadi bile babaanne ve yiğneleri için ölen halalari tarafından. EsiM sordu kimse aradım diye yok dedim gecisdirdim umrumda bile degiller. Bende artık onları özel günlerinde hatırlamıyorum ödesiyoruz

Ama çok yanlis bir düşünce. Ben yegenlerimin hatırlamıyorum ve yengenlerim arayip söylüyorlar. Mesaj atıyorlar. Bu aradaki samimiyete bağlı. Madem hatirlamadilar siz hatirlatin. Önceden söyleyin. Benim yengelerim der işte doğum günü var halasi şu gün yapıcaz diye. Ben de tamam diyorum fırsat oluşturup gidiyorum. Herkes her şeyi hatırlayamaz ki. Bazen bizlerin hatırlatması lazım. .

valla aynı evde yaşadığım eşimin doğumgününü bir kez unuttum,
o benimkini 2 kez unuttu.
toplamda 5 yıllık evliyiz zaten

üzülmenizi anlıyorum ama kafanızda büyütmeyin bence.

Ben demek istediğim hatirlamasinlar umursamiyorum kirilmiyorum çünkü öyle bir beklentim yok artık hatırlatıp bi nevi onlarİda utandırmak istemiyorum. Önemsemiyorum. Üzülecek çok daha başka şeyler var

Ben demek istediğim hatirlamasinlar umursamiyorum kirilmiyorum çünkü öyle bir beklentim yok artık hatırlatıp bi nevi onlarİda utandırmak istemiyorum. Önemsemiyorum. Üzülecek çok daha başka şeyler var

Valla bence umursuyorsunuz ki böyle söylüyorsunuz. Neyse hayırlısi ne diyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…