- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
Evet olabilir esiminkiler onu bile beklemiyor... benim annemde hergün arar sorar her gün resim ister. Her anne baba bir degil iste görüyoruz canli örnek. Sende takma unutduklarina cocugun büyüyünce herseyin farkina varir zatenBende bunu anlamıyorum benim annem hergün arar sorar. Belki aıleden böyle gördüğümüz için tuhaf geliyor bize. Sadece aranmayı bekliyorlar
Hayirlisi artik yasayip görecezEvet olabilir esiminkiler onu bile beklemiyor... benim annemde hergün arar sorar her gün resim ister. Her anne baba bir degil iste görüyoruz canli örnek. Sende takma unutduklarina cocugun büyüyünce herseyin farkina varir zaten
Cok seviyorsaniz niye gelmiyorsunuz niye aramiyorsunuz de sendetakmimda sözde ozaman seviyoruz ediyoruz ölüyoruz torunumuz icin demesinler.. dedikleri yaptikalrina uysun.. bu sekilde daha cok sinirlerim bozuluyor
BencedeÇift üyelik mi var acaba?
Konunun 2. yorumu başka türlü açıklanamaz da.
Ben ve ailem de yeğenlerimin doğum günlerini kutlamayız.
Problem etmek isteyen etsin.
Alışkanlık meselesi bu.
Arkadaş alay etmemiş incelik yapmışmadem öyle söyzde ozaman ölüp bitmicekler torunlari icin gösteris icin.. mesele sadece dogum günü degil hic aramazlar .. alay edilecek bi durum degil gercekten..
merhaba arkadaslar,
kizim esimin tarafindan ilk torun 5 gün önce 1 yasina girdi.. ama sözde özlüyoruz seviyoruz dillerinden düsmez hic bir zaman ama kesinlikle bir defa aradiklarini bilmem biz aramasak aylarca aramazlar.. buna cok üzülüyorum ama kendim icin degil ben alistim zaten ama insan oglunu arar onu birak dilinden güya düsürmedigin torunun icin ara bari oda yok.. bunlari gectim kizim 1 yasina girdi ne aradilar nede akilarina geldi.. görümcem olsun kaynim olsun onlar arada bir yazar bende yazarim konusuruz hersey sorup ediyorlar ama kizimin yine dogum günü kimsenin aklina gelipte kutlanmadi bende tabiki bisey demedim ben dedikten sonra ne manasi kalir :S siz olsaniz ne yaparsiniz nasil davranirsiniz?? sözde bide ölüp bitiyorar kizima
Kocam nasil o ailenin icinden cikmis yillardir cozmeye calisiyorum. Cozemedim!
bence gereğinden fazla takıyorsunuz boş yere kendinize dert etmeyin çocuk ilerde amcasını halasını tanımazsa onlar düşünsünben cocugum icin üzülüyorum.. büyüdügü zaman akli kestigi zaman neden kimse aramiyor demicekmi bu cocuk
Tr den yurtdışına çağırmak zor olur sanırım. Yorum için tşklerSizin hatirlatmaniz gerekirdi.Ve hatta davet etmek size yakisirdi kim bilir onlarda belki sitem ediyorlardir torunumuzun dogum gunu cagirilmadik diye.
Neyi ima ediyordunuz?Ince düsünme üsütürsun
Neyi ima ediyordunuz?
Ahahaha aynennnnNe guzel iste arayip sormasinlar bizimkiler her an tepemizde
Ay valla fransız kaldım noldu :)Kutlama mihail yapma bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?