esimin ailesi kizimin dogum gününü hatirlamadi bile..

Bende bunu anlamıyorum benim annem hergün arar sorar. Belki aıleden böyle gördüğümüz için tuhaf geliyor bize. Sadece aranmayı bekliyorlar
Evet olabilir esiminkiler onu bile beklemiyor... benim annemde hergün arar sorar her gün resim ister. Her anne baba bir degil iste görüyoruz canli örnek. Sende takma unutduklarina cocugun büyüyünce herseyin farkina varir zaten

Evet olabilir esiminkiler onu bile beklemiyor... benim annemde hergün arar sorar her gün resim ister. Her anne baba bir degil iste görüyoruz canli örnek. Sende takma unutduklarina cocugun büyüyünce herseyin farkina varir zaten
Hayirlisi artik yasayip görecez

Sizin hatirlatmaniz gerekirdi.Ve hatta davet etmek size yakisirdi kim bilir onlarda belki sitem ediyorlardir torunumuzun dogum gunu cagirilmadik diye.

madem öyle söyzde ozaman ölüp bitmicekler torunlari icin gösteris icin.. mesele sadece dogum günü degil hic aramazlar .. alay edilecek bi durum degil gercekten..
Arkadaş alay etmemiş incelik yapmış
Ben olsam derim sözde ölüp bitiyosunuz ama hiç arayıp sorduğunuz yok tarzı

Bu kadar dert ediyorsam söyler rahat ederdim

Ben kendim söylüyorum
Aman ya torun sevilmez mi. Seviyorlardir. Herkesin adetleri farkli.
Allah sizi evladiniza bagislasin. Ana gibi de yar olmaz bosverin

Kocam nasil o ailenin icinden cikmis yillardir cozmeye calisiyorum. Cozemedim!

Ince düsünme üsütürsun

Sizin hatirlatmaniz gerekirdi.Ve hatta davet etmek size yakisirdi kim bilir onlarda belki sitem ediyorlardir torunumuzun dogum gunu cagirilmadik diye.
Tr den yurtdışına çağırmak zor olur sanırım. Yorum için tşkler

Kazen bey lütfen el atarmısınız burda çift nickli olduğuma dair imalar var. Lütfen bakıp bu insanlara anlatınız. Yoksa bukadar günah almaktan ne yapacaklar bilemiyorum

Neyi ima ediyordunuz?

Ben ima etmedim. Cift nickiniz varsa da beni ilgilendirmez. Inci düsünme üsütürsün tam konunuza uygun geldi. Diger mesajimi okuyun. Diger mesajimi özetlemis bu cümle. 2 . Yorumu yapan üyenin durum mesaji. Cok hosuma gitti. Yanlis anlamayin hemen.
düzenleme var

Hatirlamasinlar ne olacak ki?
Simdi bir başka torunu daha olsa baska çocuklardan onu gun gun ay ay bilse senin evladini secse hadi diyecegim gercekten bir giciklari var bu geline ...
Madem o kadar onemsediniz anneciğim abicigim su gun yavrumun doğum günü var ailece pasta keselim birlikte bu günü kutlayalim diye siz hatirlatsaydiniz boylece bir daha ki dogum gunu not edilir su tarihte kutlama olmustu diye hatirlanirdi...

Kısacası dert etmeyin bos yere diyorum. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…