Hanımefendi mesele bir günlük bir gezmelik bırakma degil sız anlamıyorsunuz, sanırım.Bu arada ben oglumdan ayri kaldim cocugumda bic etkilenmedi.
Çünkü annemde ona cok iyi bakti.
Şuan 13 yaşında kendi isterse anneannesine gidiyor büyüdükçe zaten naparsaniz yapin gitmek istemiyorlarsa gitmiyorlar buyudukce..
Bir de erkek çocuğu.
Keyfide bırakıyorum bu arada
Geçen sene annem yemeğini falan verdi oglumun 1 hafta karadeniz turuna gittik esimle basbasa.
Bebeğim doğsun onuda birakirim.
Cocugumla gideceğim yere cocugumla giderim gidilmeyecek yerede birakirim.
Bırakırım kimene.Bırakın annenizi Anneannenize bile bırakırım diyorsanız, uzatmaya gerek yok. Herkesin annelik anlayışı ve sevgisini yasayıs sekli farklı. Saygılar. ..
Sizin çocugunuz etkilenmedı diye her cocuk etkilenmeyecek değil. Ben cevremde de çok duydum etkilenen çocukları niye vereyim ya çocugu mu bır ay annesiyim ben onun Annesı onun bana ihtiyacı var ve daha ıkı bucuk yasındaBu arada ben oglumdan ayri kaldim cocugumda bic etkilenmedi.
Çünkü annemde ona cok iyi bakti.
Şuan 13 yaşında kendi isterse anneannesine gidiyor büyüdükçe zaten naparsaniz yapin gitmek istemiyorlarsa gitmiyorlar buyudukce..
Bir de erkek çocuğu.
Keyfide bırakıyorum bu arada
Geçen sene annem yemeğini falan verdi oglumun 1 hafta karadeniz turuna gittik esimle basbasa.
Bebeğim doğsun onuda birakirim.
Cocugumla gideceğim yere cocugumla giderim gidilmeyecek yerede birakirim.
Bende aylarca kaldim anneannemde hic psikolojim etkilenmedi yukarida yazdim sizede ayrica yazmim.Hanımefendi mesele bir günlük bir gezmelik bırakma degil sız anlamıyorsunuz, sanırım.
Yahu siz birakmayinSizin çocugunuz etkilenmedı diye her cocuk etkilenmeyecek değil. Ben cevremde de çok duydum etkilenen çocukları niye vereyim ya çocugu mu bır ay annesiyim ben onun Annesı onun bana ihtiyacı var ve daha ıkı bucuk yasında
Canım sen istediğine bırak çocuğunu da birakmayanin çocuğunu cam fanus da yetiştirdiğini iddia etmek çok da sağlıklı değil.Bırakırım kimene.
Cocuk benim cocugum.
Cam fanusa koyamam.
Çocuğunu bırakan anne sevgisiz anne :)
Sesli güldüm.
Ay şuan oglum evde ben annendeyim acaba cocugumu sevmiyormuyum.
Bak aklımla çeliştim
Yahu ben simdi cam fanusami koyuyorsun dedimCanım sen istediğine bırak çocuğunu da birakmayanin çocuğunu cam fanus da yetiştirdiğini iddia etmek çok da sağlıklı değil.
Yahu ben simdi cam fanusami koyuyorsun dedim
Nasıl çarpıtmaya meraklisiniz.
Tartışma yanda konu saptırmak mi istiyorsunuz anlamadim.
Ben sizin söylemediğiniz hiçbir cümleyi alintilamadimBırakırım kimene.
Cocuk benim cocugum.
Cam fanusa koyamam.
Çocuğunu bırakan anne sevgisiz anne :)
Sesli güldüm.
Ay şuan oglum evde ben annendeyim acaba cocugumu sevmiyormuyum.
Bak aklımla çeliştim
Ben cam fanusa koyamam demisim.Ben sizin söylemediğiniz hiçbir cümleyi alintilamadim
benim kayınpeder ciddi ciddi istedi oğlumu 30 umdan sonra sana doğurmadım ben isteyen kendine yapsın baksın dedim daha da ikilemediBu gun canımı sıkan bır meseleyi paylaşmak istedim. Bız esimle memleketımızden uzak bir ilde görev yapıyoruz . Ikı bucuk yasında oğlumuz var. Benım annem babam sırayla gelip bakıyorlar. Bu sene kv sadece bır ay geldı baktı.okabılir burda sıkıntı yok sağolsun benım ailem bu sene bakacaklarını söylediler seneye krese vereceğiz. Mesele şu dün kv aradı esime diyor ki baban diyor kı oğlanı getirin çok özledim biz bakalım okul kapanasıya kadar demek istedi sanırım.. Esim de olmaz Bız ondan ayrı kalamayız dedı diyor ki biz ayrı kalıyoruz ya sız de ayrı kalın Bız de özledik diyor. Esim de isteyen gelsin sevsin görsün kapımız acık her zaman dedi. Ama ben sınır oldum. Tabı kı bılıyorum oğlumu çok seviyorlar ama o benım yavrum ben mesaiden dönerken bile özlüyorum onu. Dun amelıyat oldum sarılıp öpemıyorum yanında yatamıyorum diye bile üzülüyorum. Çok seviyorlar evet ama benimle nasıl bir tutuyorlar anlamıyorum ben annesiyim onun. Gelip burda bakmak istemiyor cunku esiyle ayrı kalamıyor KB da gelmez duramaz uzun sure. Bu sekilde telafi etmek istiyor. Ya Bız neden gelmiyorsun neden bakmıyorsun demiyoruz kı. Sağolsun benım ailem idare ediyor bu sene. Ben tek yavrumu istiyorum. Zaten gurbet elde yasıyoruz bır basımıza oğlumda olmasa ne yaparım.benım ondan ayrı kalmamı nasıl dusunurler anlamıyorum. Sızce haksız mıyım
Soylediginizin meali "çocuğunu bir yerlere aylarca gondermeyen kişi çocuğunu cam fanusa koymus oluyor" dur.Hay hay tabi ki bakin cocugunuza .....Cocukla ilgili bir sıkıntı varsa yardımcı olabilirim.Ben psikolojik danismanimBen cam fanusa koyamam demisim.
Cocugunuzu cam fanusa koyamazsiniz ya da koyun mu demisim.?
Bayılıyorsunuz bisi olsa tartışma çıksa
Hadi cok isim var size bol forumlar.
Çocuğum evde yalnız psikolojisi bozulmuş mu bi bakim
Terzi kendi söküğünü dikemezmis.Soylediginizin meali "çocuğunu bir yerlere aylarca gondermeyen kişi çocuğunu cam fanusa koymus oluyor" dur.Hay hay tabi ki bakin cocugunuza .....Cocukla ilgili bir sıkıntı varsa yardımcı olabilirim.Ben psikolojik danismanim
Büyüklerin laflarına çok takılmamak gerek.Bir öneri.Eşiniz de hayır demiş.Bu gun canımı sıkan bır meseleyi paylaşmak istedim. Bız esimle memleketımızden uzak bir ilde görev yapıyoruz . Ikı bucuk yasında oğlumuz var. Benım annem babam sırayla gelip bakıyorlar. Bu sene kv sadece bır ay geldı baktı.okabılir burda sıkıntı yok sağolsun benım ailem bu sene bakacaklarını söylediler seneye krese vereceğiz. Mesele şu dün kv aradı esime diyor ki baban diyor kı oğlanı getirin çok özledim biz bakalım okul kapanasıya kadar demek istedi sanırım.. Esim de olmaz Bız ondan ayrı kalamayız dedı diyor ki biz ayrı kalıyoruz ya sız de ayrı kalın Bız de özledik diyor. Esim de isteyen gelsin sevsin görsün kapımız acık her zaman dedi. Ama ben sınır oldum. Tabı kı bılıyorum oğlumu çok seviyorlar ama o benım yavrum ben mesaiden dönerken bile özlüyorum onu. Dun amelıyat oldum sarılıp öpemıyorum yanında yatamıyorum diye bile üzülüyorum. Çok seviyorlar evet ama benimle nasıl bir tutuyorlar anlamıyorum ben annesiyim onun. Gelip burda bakmak istemiyor cunku esiyle ayrı kalamıyor KB da gelmez duramaz uzun sure. Bu sekilde telafi etmek istiyor. Ya Bız neden gelmiyorsun neden bakmıyorsun demiyoruz kı. Sağolsun benım ailem idare ediyor bu sene. Ben tek yavrumu istiyorum. Zaten gurbet elde yasıyoruz bır basımıza oğlumda olmasa ne yaparım.benım ondan ayrı kalmamı nasıl dusunurler anlamıyorum. Sızce haksız mıyım
Siz ne dediğinizi bilmiyorsunuzTerzi kendi söküğünü dikemezmis.
Kendinize bakın siz.
Çocuğuma dil uzatmak sizi ilgilendirmez.
______________________________Son olarak sunu diyecegım ve konuyu kapatıyorum . Ben bır anneyim ve en kıymetli varlığım yavrum. Onu asla yalnız bırakmam hastalık sağlık olmadıkça. Esimin ailesi benım ailem hıc fark etmez gelsinler basımın uzerınde yerleri var istedikleri kadar kalsınlar . Bayram da da Bız gıdecegız. Ama kucucuk çocuktan dedi anneannesi babaannesi diye ayrı kalamam. Çunku ben annesiyim. İnşallah anlayan anlamıştır. Lutfen artık uzatmayalım. Iyı gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?