Eşimin ailesi oğlumu istiyor

Hanımefendi mesele bir günlük bir gezmelik bırakma degil sız anlamıyorsunuz, sanırım.

Bırakın annenizi Anneannenize bile bırakırım diyorsanız, uzatmaya gerek yok. Herkesin annelik anlayışı ve sevgisini yasayıs sekli farklı. Saygılar. ..
Bırakırım kimene.
Cocuk benim cocugum.
Cam fanusa koyamam.

Çocuğunu bırakan anne sevgisiz anne :)
Sesli güldüm.
Ay şuan oglum evde ben annendeyim acaba cocugumu sevmiyormuyum.
Bak aklımla çeliştim

Sizin çocugunuz etkilenmedı diye her cocuk etkilenmeyecek değil. Ben cevremde de çok duydum etkilenen çocukları niye vereyim ya çocugu mu bır ay annesiyim ben onun Annesı onun bana ihtiyacı var ve daha ıkı bucuk yasında

Yahu siz birakmayin
Ben size bırakın dedim mi.
Ben kaldim yada bırakıyorum dedim.
Ben şahsım adına konuştum banane yani

Bırakırım kimene.
Cocuk benim cocugum.
Cam fanusa koyamam.

Sesli güldüm.
Bak aklımla çeliştim
Canım sen istediğine bırak çocuğunu da birakmayanin çocuğunu cam fanus da yetiştirdiğini iddia etmek çok da sağlıklı değil.

Cok haklisiniz. 2 bucuk yas cok kucuk bi yas. O kadar uzun sure anne babadan ayrilmamali. Uzmanlar bile cocugun anne babadan yaş sayısı kadar ayri kalmali diyo. Cok özledilerse gelsinler onlar gorsün.

Canım sen istediğine bırak çocuğunu da birakmayanin çocuğunu cam fanus da yetiştirdiğini iddia etmek çok da sağlıklı değil.
Yahu ben simdi cam fanusami koyuyorsun dedim
Nasıl çarpıtmaya meraklisiniz.
Tartışma yanda konu saptırmak mi istiyorsunuz anlamadim.

Yahu ben simdi cam fanusami koyuyorsun dedim
Nasıl çarpıtmaya meraklisiniz.
Tartışma yanda konu saptırmak mi istiyorsunuz anlamadim.
Bırakırım kimene.
Cocuk benim cocugum.
Cam fanusa koyamam.

Sesli güldüm.
Bak aklımla çeliştim
Ben sizin söylemediğiniz hiçbir cümleyi alintilamadim

Ben sizin söylemediğiniz hiçbir cümleyi alintilamadim
Ben cam fanusa koyamam demisim.
Cocugunuzu cam fanusa koyamazsiniz ya da koyun mu demisim.?

Bayılıyorsunuz bisi olsa tartışma çıksa
Hadi cok isim var size bol forumlar.

Çocuğum evde yalnız psikolojisi bozulmuş mu bi bakim

benim kayınpeder ciddi ciddi istedi oğlumu 30 umdan sonra sana doğurmadım ben isteyen kendine yapsın baksın dedim daha da ikilemedi

Soylediginizin meali "çocuğunu bir yerlere aylarca gondermeyen kişi çocuğunu cam fanusa koymus oluyor" dur.Hay hay tabi ki bakin cocugunuza .....Cocukla ilgili bir sıkıntı varsa yardımcı olabilirim.Ben psikolojik danismanim

Terzi kendi söküğünü dikemezmis.
Kendinize bakın siz.
Çocuğuma dil uzatmak sizi ilgilendirmez.

Büyüklerin laflarına çok takılmamak gerek.Bir öneri.Eşiniz de hayır demiş.

Haklısın ama eşin de gereken cevabı vermiş zaten. Bazıları kendinde bu hakkı görüyor ama o onların saçma sapanlığı. O yaşta bir çocuk annesinden babasından ayırılmalı. Çok özleyen gelir görür. Çok kalamıyorsa bir hafta kalır ama kalır.

Anne olanların veririm ne olacak kalsın demesine bişey demiyorum ancak bekar olanların bol keseden atıp abartmışsınız saçmalamışsınız demelerinede ben saçmalıyorlar diyorum.Çocuğunuz olsun o zaman tekrar sorulsun bu soru size.Çocuğunuzu uzun süreli vermek istememeniz bence normal ki zaten çocuğun psikolojisi için uzun süre anne babadan ayrı kalması doğru değil diyor doktorlar.sizi mesajınızdan anladığım kp'in söyleyiş tarzıda çok rahatsız etmiş." biz ayrı kalıyoruz ya sizde kalın".KP burda aşırı derecede saçmalamış.Eltinize nasıl laf söyleyemiyorlarsa sizde kendinize söyletmeyin.Ayrıca ben kızımı 2 yaşında kreşe verdim ve çok çok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…