Bence haklisiniz sizde gidip bikac gun kalip donseniz tamam da yani o kadar sure bir anne evlattan nasil ayri kalabilir ki ne dusunceyle boyle bir teklif sunup sizinle bir tuttular kendilerini anlayamadim yani cok sacmaBu gun canımı sıkan bır meseleyi paylaşmak istedim. Bız esimle memleketımızden uzak bir ilde görev yapıyoruz . Ikı bucuk yasında oğlumuz var. Benım annem babam sırayla gelip bakıyorlar. Bu sene kv sadece bır ay geldı baktı.okabılir burda sıkıntı yok sağolsun benım ailem bu sene bakacaklarını söylediler seneye krese vereceğiz. Mesele şu dün kv aradı esime diyor ki baban diyor kı oğlanı getirin çok özledim biz bakalım okul kapanasıya kadar demek istedi sanırım.. Esim de olmaz Bız ondan ayrı kalamayız dedı diyor ki biz ayrı kalıyoruz ya sız de ayrı kalın Bız de özledik diyor. Esim de isteyen gelsin sevsin görsün kapımız acık her zaman dedi. Ama ben sınır oldum. Tabı kı bılıyorum oğlumu çok seviyorlar ama o benım yavrum ben mesaiden dönerken bile özlüyorum onu. Dun amelıyat oldum sarılıp öpemıyorum yanında yatamıyorum diye bile üzülüyorum. Çok seviyorlar evet ama benimle nasıl bir tutuyorlar anlamıyorum ben annesiyim onun. Gelip burda bakmak istemiyor cunku esiyle ayrı kalamıyor KB da gelmez duramaz uzun sure. Bu sekilde telafi etmek istiyor. Ya Bız neden gelmiyorsun neden bakmıyorsun demiyoruz kı. Sağolsun benım ailem idare ediyor bu sene. Ben tek yavrumu istiyorum benım ondan ayrı kalmamı nasıl dusunurler anlamıyorum. Sızce haksız mıyım
İstememiş ki getirin özledik demiş sadece. Bundan kendinizce anlam çıkarıp oğlumu istiyorlar diyen sizsiniz. Kadının alıp sizden bakma niyeti yok belki gerçekten özledi. Yaşlı insanlar çıkıp çıkıp gelemez ki kolayca size. Buluttan nem kapmışsınız gibime geldi.
Bu gun canımı sıkan bır meseleyi paylaşmak istedim. Bız esimle memleketımızden uzak bir ilde görev yapıyoruz . Ikı bucuk yasında oğlumuz var. Benım annem babam sırayla gelip bakıyorlar. Bu sene kv sadece bır ay geldı baktı.okabılir burda sıkıntı yok sağolsun benım ailem bu sene bakacaklarını söylediler seneye krese vereceğiz. Mesele şu dün kv aradı esime diyor ki baban diyor kı oğlanı getirin çok özledim biz bakalım okul kapanasıya kadar demek istedi sanırım.. Esim de olmaz Bız ondan ayrı kalamayız dedı diyor ki biz ayrı kalıyoruz ya sız de ayrı kalın Bız de özledik diyor. Esim de isteyen gelsin sevsin görsün kapımız acık her zaman dedi. Ama ben sınır oldum. Tabı kı bılıyorum oğlumu çok seviyorlar ama o benım yavrum ben mesaiden dönerken bile özlüyorum onu. Dun amelıyat oldum sarılıp öpemıyorum yanında yatamıyorum diye bile üzülüyorum. Çok seviyorlar evet ama benimle nasıl bir tutuyorlar anlamıyorum ben annesiyim onun. Gelip burda bakmak istemiyor cunku esiyle ayrı kalamıyor KB da gelmez duramaz uzun sure. Bu sekilde telafi etmek istiyor. Ya Bız neden gelmiyorsun neden bakmıyorsun demiyoruz kı. Sağolsun benım ailem idare ediyor bu sene. Ben tek yavrumu istiyorum benım ondan ayrı kalmamı nasıl dusunurler anlamıyorum. Sızce haksız mıyım
Ya beBence haklisiniz sizde gidip bikac gun kalip donseniz tamam da yani o kadar sure bir anne evlattan nasil ayri kalabilir ki ne dusunceyle boyle bir teklif sunup sizinle bir tuttular kendilerini anlayamadim yani cok sacma
Memlekette kendi evimiz var. Yazın gittiğimizde dese ki eve götur meyin kalsın burda dese tamam olur derim. Çunku ertesi Gune en azından görmeye gelirim aramızda yarım saat falan mesafemız var. Bu kadar uzak mesafeye nasıl bırakayım yavrum. Ben onsuz yapamam bılıyor halbuki bunuBence haklisiniz sizde gidip bikac gun kalip donseniz tamam da yani o kadar sure bir anne evlattan nasil ayri kalabilir ki ne dusunceyle boyle bir teklif sunup sizinle bir tuttular kendilerini anlayamadim yani cok sacma
Yaşlı degil ler. Ben oğlumu sevmelerin birsey demiyorum aksine hosuma gidiyor. Asla kıskançlık yapmıyorum. Okulun kapanmasına daha cok var ben ondan bır gun bile ayrı kalamam bılıyorlar Israrla gönderin diyorlar bız ayrı kalıyoruz ya özlüyoruz ya demesi normal mı. Bır evladı anne babası kadar kim sevebilir
Dedim ya pek anlayamadim hangi psikolojiyle boyle bir teklif sundugunu cook mantiksiz yani bir de hele arada cok mesafe varkenYa be
Memlekette kendi evimiz var. Yazın gittiğimizde dese ki eve götur meyin kalsın burda dese tamam olur derim. Çunku ertesi Gune en azından görmeye gelirim aramızda yarım saat falan mesafemız var. Bu kadar uzak mesafeye nasıl bırakayım yavrum. Ben onsuz yapamam bılıyor halbuki bunu
Ben torunlarını görmesinler mı diyorum. Gelsinler basımın uzerınde yerleri var. Merak ediyorum sızın çocuğunuz var mı ve babaannesi bile olsa uzun sureli verir mıydınız ayrı kalır mıydınız çocugunuzdan daha ıkı bucuk yasındaKimse sevginize bir şey demiyor da torunlarını da görmesin mi insanlar? Sanki sizden alıp kaçıracaklar gibi davranıyorsunuz. Aşırı evhamlısınız, hiç sağlıklı bulmadım durumunuzu.
Bıliyorum bana da diyecek
Ben torunlarını görmesinler mı diyorum. Gelsinler basımın uzerınde yerleri var. Merak ediyorum sızın çocuğunuz var mı ve babaannesi bile olsa uzun sureli verir mıydınız ayrı kalır mıydınız çocugunuzdan daha ıkı bucuk yasında
Tabi hep onlar gelsin ile olmaz ama bence anneyle beraber gitmedigi surece cocugun tek ve uzun sure uzak mesafede ayri kalmasi cokmu dogru ki aceba hemde kucukmus daha anneyi cok isterE tamam da başka nasıl görecek insanlar? Onlar gelsin hep ile de olmaz.
İstedikleri zaman gelebilirler . Bız bu ile yenı tasındık KB gelmedi daha evimizi görmeye. Bu sebeple bile gelebilirler Eltim var benim onun da kızı var aynı yaşta ama ondan bunu ısteyemezler. Çünkü bana istediklerini söyleme hakkı buluyorlar kendilerinde.E tamam da başka nasıl görecek insanlar? Onlar gelsin hep ile de olmaz.
Benden alıp kacırıyorlar demedim.sadece canımı sıkan bır meseleyi paylaşmak istedim ilk kez bu konularda paylaşım yapıyorum. Profile teyze oluyorum yazmıssınız da çocugunuz var mı bilmiyorum. Evet arabeske bağlarım tabırınız buysa. Israrla çocugumu istemeleri beni üzdü benım annem de dedi bana ben götureyım verirsen dedi ona da olmaz dedım mesele onların istemesi degil. Ben ondan ayrı kalamam. Bir anne olarak Bu kadar yavruma bağlanman sorunsa evet ben sorunluyum..Bu kadar arabeske bağlamanıza gerek yok. Duyan da elinizden alıp kaçırıyorlar sanır yani. Oluru yoksa doğru düzgün söylersiniz, konu kapanır. Bu kadar temel iletişim de mi kuramıyorsunuz? Ortada anlattığınız kadar dram yok.
Canım belli ki çok zor, bir toruna ortaklaşa bakmak da zordur evini arkadaş çevresini belli bir yaştan sonra bırakıp geliyor kusa bir süre bilebilse onlara uzun gelir yaşlı insanlar sonuçta bu yaşa kadar evden mi ayrılmışlar.Bu gun canımı sıkan bır meseleyi paylaşmak istedim. Bız esimle memleketımızden uzak bir ilde görev yapıyoruz . Ikı bucuk yasında oğlumuz var. Benım annem babam sırayla gelip bakıyorlar. Bu sene kv sadece bır ay geldı baktı.okabılir burda sıkıntı yok sağolsun benım ailem bu sene bakacaklarını söylediler seneye krese vereceğiz. Mesele şu dün kv aradı esime diyor ki baban diyor kı oğlanı getirin çok özledim biz bakalım okul kapanasıya kadar demek istedi sanırım.. Esim de olmaz Bız ondan ayrı kalamayız dedı diyor ki biz ayrı kalıyoruz ya sız de ayrı kalın Bız de özledik diyor. Esim de isteyen gelsin sevsin görsün kapımız acık her zaman dedi. Ama ben sınır oldum. Tabı kı bılıyorum oğlumu çok seviyorlar ama o benım yavrum ben mesaiden dönerken bile özlüyorum onu. Dun amelıyat oldum sarılıp öpemıyorum yanında yatamıyorum diye bile üzülüyorum. Çok seviyorlar evet ama benimle nasıl bir tutuyorlar anlamıyorum ben annesiyim onun. Gelip burda bakmak istemiyor cunku esiyle ayrı kalamıyor KB da gelmez duramaz uzun sure. Bu sekilde telafi etmek istiyor. Ya Bız neden gelmiyorsun neden bakmıyorsun demiyoruz kı. Sağolsun benım ailem idare ediyor bu sene. Ben tek yavrumu istiyorum benım ondan ayrı kalmamı nasıl dusunurler anlamıyorum. Sızce haksız mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?