Esimin ailesi tarafindan yapilan ayrim

Bence o gelin sizi kıskansın. Hiç minnet etmenizi gerektirecek bir durumunuz yok. Bana saydıklarınızın hepsi takıldı. Hiçbir şey talep etmediğim halde. Ama hiçbir zaman huzuru olmadı. Sizin huzurunuz varsa başınızın gözümüzün sadakası olsun. Asla konusunu dahi açıp kıskanç gelin pozisyonuna düşürmeyin kendinizi. Öyle olmasanız bile öyle söylerler.

Yerinizde olsam hiç takmam diyeceğim ama bende takarım. Ama burada eşinin tavrı önemli. Ben eşimle konuşurdum ve ilerisinde verdikleri kadar alabileceklerini bilsin. Ayrıca da siz değil ayan beyan eşiniz ve kaynınız arasındaki ayrımdır bu.

Söz çiçeğini bile alman senin saflığın ama arkadaşım kusura bakma doğruya doğru. Almasaydın, onlar da getirmeseydi. Onlar rezil olurdu sen değil.
Ayrıca kv kp kaynınızı daha mı çok seviyor, ondan olabilir mi?
Ve ya 3-4seneki durumlarından daha iyidir durumları?
Ve ya siz bilmiyorsunuzdur, kaynınız para veriyordur şunu alın bunu yapın diye??

Yine de ayrım yapılması hoş değil. Ama siz yapamıyorlar ben destek olayım kafasında olduğunuz için bu basınıza gelmiş malesef

Insanların beklentilerinin verdikleri ile alakalı olduguna inananlardanım. Onun için sen + taraftasın. Kolunun diyetini ben verdim diyemez hiç kimse.

o An Ne yapacağını bilmiyorsun talepte bulunabilen biri değilim. Kimden neyi isteyecektim ki kendilerini geri çektiler isteme nisan ve düğünde gördük onlari. Kaynim yeni başladı işe. Maddi durumları aynı değişen bişey yok. Bence kız yada kız tarafı şunu yapın bunu alın demeden erkek tarafı demeli neler yapmalıyız yada siz ne yapacaksınız biz ne yapacağız. Kız tarafını talepte bulunan herseyi isteyen durumuna da getirmek hoş değil . Tabi bu düşünce sonrası da benim durumum.

Insanların beklentilerinin verdikleri ile alakalı olduguna inananlardanım. Onun için sen + taraftasın. Kolunun diyetini ben verdim diyemez hiç kimse.
Doğru ondan beklenti belki daha fazla olacaktır. Şuan bilmiyorum ne olur fakat beninde sürekli aramam sormam gitmem yardım etmem bekleniyor

Eşime açtim kez bu konuyu onlarla henuz konuşmadım. Bu durumda neden ben kıskanç konumda olayım anlamıyorum. Sadece sizden değil bikaç kişiden daha duydum bunu. Haksızlik yapılan ben kıskanç olan ben

Yapmayacaktınız şimdi dert etmenin anlamı yok. Kim alır ayrıca kendi çiçeğini filan bana garip geldi tutumunuz. Eşinizin hatası bunu dahi size aldırması. Şimdi oturup kimseye kinlenmeyin hele de yeni geline. Ona yapılan her şey normal. Elti savaşına girmeniz çirkin olur. Geçmişte ona yapılacak mı bilmiyordunuz ama yapılmayacağının da garantisi yoktu. Size yapılsaydı "ona da yapın" demeyecektiniz sonuçta. Bence geri planda kalın. 5 tane bilezik yollamışlar ayrıca hiç yollamayabilirlerdi de. Benimkiler de 5 kuruş vermediler ama çok mutluyum. Başım dik oturuyorum. Kimseye muhtaç olmadık.

Belki kaynınız çalıştığı parayı annesine verip alması gerekenleri aldırıyordur.Eğer eminseniz her şeyi onların yaptığından o zaman açık açık kv nize söyleyeceksiniz hak geçirdiklerini başka yolu yok

Bilemiyorum belki siz bişey istemeseniz onlar daha çok yapacaklardı mesela bende yaklaşık 3yıldır evliyim bizde de konuşulmadı siz ne alırsınız biz ne alırız diye. Kv kp herşeyi en iyisini en güzelini almıştı ama. En basiti kına çerezimde sadece Antep fıstığı kaju ve fındık vardı. Tazecikti bide. Bi gün oturmaya gittim onlara tuttular beni mobilyacıya götürdüler beğendiğimi aldılar. Sonra istemede haberim bile yoktu bana 3tane bilezik taktılar. Bişey istemediğimiz için içlerinden daha çok gelmiş öyle söylüyorlar.. Ablam tepsimi tutmuştu. Makas kesmiyor demedi, utandı. Sözümüzü kesen dayı, tepsiye 200₺koydu makas kesmiyor deseydin 100₺vericektim dedi hatta.
Ne bileyim belki de siz çabalamasanız onlar mecbur yapacaktı.
Kesinlikle ayrımcılık şu an yaptıkları. Kesinlikle hoş değil ama yaptıkları ayrımcılık size değil eşinize

-yeni gelinin sucu yok. belki de kayniniz yapiyor tum harcamalari, ama ailesi yapiyorsa ayrim bu..

Bu istemeyi bilmekle alakalı. Benim de başıma geldi aynı durum. Ama şimdi herkes onun evine, yaşam biçimine karışma hakı görüyorken kendin de benim evliliğimde göremiyorlar. Çünkü 1-2 kere yeri geldi lafımı soktum, anladılar. Bence sizde hiç üzülmeyin

ben de bişey istemedim evlenirken. ellerinden geleni yaptılar. eşim de istemedi. ama kaynım isterdi diye düşünüyorum o daha aileye bağımlı, nazlı bir çocuk. şimdi bana yapmadıklarını onun eşine yapsalar ben ne diyebilirim ki? kişi ile alakalı. hem olmuş bitmiş artık.

esimin ailesi esimin abisinin kirasini bile yillarca odemisler, biz de her seyimizi kendimiz yaparak evlendik.
Takilarimi aldilar sagolsunlar sadece.
Ama soyle diyim, bendeki keyif rahatlik da kimsede yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…