- 16 Eylül 2016
- 113
- 194
- 53
Sizde bundan sonra öyle muamelede bulunun. Hiçbir emek harcamayın ailesi içinEşimle ünivesitede tanıştık ailesiyle istemeye gelmeden hemen önce. Fakat ikinci gelinleri akraba
Söz çiçeğini bile alman senin saflığın ama arkadaşım kusura bakma doğruya doğru. Almasaydın, onlar da getirmeseydi. Onlar rezil olurdu sen değil.Merhaba kızlar, yaklaşık 3 buçuk yıllık evliyim. Şuanda kaynim nişanlı 1 yıl sonra düğünü var. Sorunum şu ki bana yapılmayan hersey yeni gelinlerine yapılıyor. Biz eşimle yaptık herseyimizi esyalarimizı birlikte aldık dugunumuzu ikimiz yaptık. Nisanda erkek tarafının takması gereken bilezigi dahi ortak aldık. Onların takacaği bilezigi kendim aldım. Söz çiçeğini bile kendim aldım. Neden derseniz karşımda ne alalım ne yapalım diyen kimse yoktu ben de kendim aldım. Nisan kıyafetini eşimle aldık gibi. Şimdi kız istemede bile bilezik yaptılar tektaş aldılar. Gelinin kıyafetini onlar aldı. Oturacaklari evi baştan sona yaptırıyorlar. Şimdiden mobilyalarıni halılarıni almışlar. Bana 5 bilezik göndermiş eşimle kayınvalidem Seti sorduğumda bizde set kolye yok dediler suan o da yapılmış yeni gelinlerine. Evet çok kırıldım üzüldüm suan nefret duygusuyla doluyum. Kaldiramıyorum bu ayrımı. Nasıl davranmalıyım. Bu haksizliga uğramış, asagilanmis hissini nasıl aşabilirim önerilerinizi bekliyorum.
o An Ne yapacağını bilmiyorsun talepte bulunabilen biri değilim. Kimden neyi isteyecektim ki kendilerini geri çektiler isteme nisan ve düğünde gördük onlari. Kaynim yeni başladı işe. Maddi durumları aynı değişen bişey yok. Bence kız yada kız tarafı şunu yapın bunu alın demeden erkek tarafı demeli neler yapmalıyız yada siz ne yapacaksınız biz ne yapacağız. Kız tarafını talepte bulunan herseyi isteyen durumuna da getirmek hoş değil . Tabi bu düşünce sonrası da benim durumum.Söz çiçeğini bile alman senin saflığın ama arkadaşım kusura bakma doğruya doğru. Almasaydın, onlar da getirmeseydi. Onlar rezil olurdu sen değil.
Ayrıca kv kp kaynınızı daha mı çok seviyor, ondan olabilir mi?
Ve ya 3-4seneki durumlarından daha iyidir durumları?
Ve ya siz bilmiyorsunuzdur, kaynınız para veriyordur şunu alın bunu yapın diye??
Yine de ayrım yapılması hoş değil. Ama siz yapamıyorlar ben destek olayım kafasında olduğunuz için bu basınıza gelmiş malesef
Doğru ondan beklenti belki daha fazla olacaktır. Şuan bilmiyorum ne olur fakat beninde sürekli aramam sormam gitmem yardım etmem bekleniyorInsanların beklentilerinin verdikleri ile alakalı olduguna inananlardanım. Onun için sen + taraftasın. Kolunun diyetini ben verdim diyemez hiç kimse.
:) konuşuyorum onunla haklısın diyor :)Esin ne diyor bu duruma ??
Esini doldur sal ailesinin ustune
Niyetim yok diyorum hayat ne gösterir bilmiyorumSizde bundan sonra öyle muamelede bulunun. Hiçbir emek harcamayın ailesi için
Yerinizde olsam hiç takmam diyeceğim ama bende takarım. Ama burada eşinin tavrı önemli. Ben eşimle konuşurdum ve ilerisinde verdikleri kadar alabileceklerini bilsin. Ayrıca da siz değil ayan beyan eşiniz ve kaynınız arasındaki ayrımdır bu.
[/QUOT eşimde demek kardesimi daha çok seviyorlar dedi bikaç kez. Sana değil bana yapılıyor dedi. Fakat akrabadan biri olsaydım yapılacaktı buna da eminim. Bu durumda bana karşı yapıldığı ortada
Eşime açtim kez bu konuyu onlarla henuz konuşmadım. Bu durumda neden ben kıskanç konumda olayım anlamıyorum. Sadece sizden değil bikaç kişiden daha duydum bunu. Haksızlik yapılan ben kıskanç olan benBence o gelin sizi kıskansın. Hiç minnet etmenizi gerektirecek bir durumunuz yok. Bana saydıklarınızın hepsi takıldı. Hiçbir şey talep etmediğim halde. Ama hiçbir zaman huzuru olmadı. Sizin huzurunuz varsa başınızın gözümüzün sadakası olsun. Asla konusunu dahi açıp kıskanç gelin pozisyonuna düşürmeyin kendinizi. Öyle olmasanız bile öyle söylerler.
Tamam haklisin da ailesine karsi nasil davraniyor :))):) konuşuyorum onunla haklısın diyor :)
Bilemiyorum belki siz bişey istemeseniz onlar daha çok yapacaklardı mesela bende yaklaşık 3yıldır evliyim bizde de konuşulmadı siz ne alırsınız biz ne alırız diye. Kv kp herşeyi en iyisini en güzelini almıştı ama. En basiti kına çerezimde sadece Antep fıstığı kaju ve fındık vardı. Tazecikti bide. Bi gün oturmaya gittim onlara tuttular beni mobilyacıya götürdüler beğendiğimi aldılar. Sonra istemede haberim bile yoktu bana 3tane bilezik taktılar. Bişey istemediğimiz için içlerinden daha çok gelmiş öyle söylüyorlar.. Ablam tepsimi tutmuştu. Makas kesmiyor demedi, utandı. Sözümüzü kesen dayı, tepsiye 200₺koydu makas kesmiyor deseydin 100₺vericektim dedi hatta.o An Ne yapacağını bilmiyorsun talepte bulunabilen biri değilim. Kimden neyi isteyecektim ki kendilerini geri çektiler isteme nisan ve düğünde gördük onlari. Kaynim yeni başladı işe. Maddi durumları aynı değişen bişey yok. Bence kız yada kız tarafı şunu yapın bunu alın demeden erkek tarafı demeli neler yapmalıyız yada siz ne yapacaksınız biz ne yapacağız. Kız tarafını talepte bulunan herseyi isteyen durumuna da getirmek hoş değil . Tabi bu düşünce sonrası da benim durumum.
-yeni gelinin sucu yok. belki de kayniniz yapiyor tum harcamalari, ama ailesi yapiyorsa ayrim bu..Merhaba kızlar, yaklaşık 3 buçuk yıllık evliyim. Şuanda kaynim nişanlı 1 yıl sonra düğünü var. Sorunum şu ki bana yapılmayan hersey yeni gelinlerine yapılıyor. Biz eşimle yaptık herseyimizi esyalarimizı birlikte aldık dugunumuzu ikimiz yaptık. Nisanda erkek tarafının takması gereken bilezigi dahi ortak aldık. Onların takacaği bilezigi kendim aldım. Söz çiçeğini bile kendim aldım. Neden derseniz karşımda ne alalım ne yapalım diyen kimse yoktu ben de kendim aldım. Nisan kıyafetini eşimle aldık gibi. Şimdi kız istemede bile bilezik yaptılar tektaş aldılar. Gelinin kıyafetini onlar aldı. Oturacaklari evi baştan sona yaptırıyorlar. Şimdiden mobilyalarıni halılarıni almışlar. Bana 5 bilezik göndermiş eşimle kayınvalidem Seti sorduğumda bizde set kolye yok dediler suan o da yapılmış yeni gelinlerine. Evet çok kırıldım üzüldüm suan nefret duygusuyla doluyum. Kaldiramıyorum bu ayrımı. Nasıl davranmalıyım. Bu haksizliga uğramış, asagilanmis hissini nasıl aşabilirim önerilerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?