- 12 Ocak 2015
- 155
- 29
- 48
- Konu Sahibi merveeda79
-
o an onu sorsam kayınpeder bana tepki gösterir ortam iyice gerilirdi, belki çeker giderdi.doğum günüydü oğlumun.annemler de vardı.daha fazla gerilmesin diye kayınpedere birşey diyemedim..Daha dün çocuklarının ebeveynlerini birarada ören çocukların hareketlerini şımarıklık olarak algılamaması üzerine bir yazı okudum. Konu birebir olmasa da o yazıyı hatırlattı bana.
Çocuklar gündüz sakin ama sizinleyken çok hareketliyse bu şımarıklık değil rahatlama hissinden kaynaklıymış. Eşinizin yaklaşımı yanlış yani..
Ben de bir anne olarak bunu dert ederdim. Çocuğunuz konuşabiliyorsa ağzını arayın.
Kv ye sormak yerine neden orada o anda kp e sormadınız ki "sen hep böyle mi bağırıyorsun çocuğuma?" diye..
Ben olsam konunun direk muhattabına sorardım. Kv tabi ki eşini koruyacak..
o an onu sorsam kayınpeder bana tepki gösterir ortam iyice gerilirdi, belki çeker giderdi.doğum günüydü oğlumun.annemler de vardı.daha fazla gerilmesin diye kayınpedere birşey diyemedim..
zaten belki de annem babam var diye yaptı da.. iki insan görünce varlığını kanıtlamak ister gibi garip şeyler yapıyor.önceden eşime kızardı çocuk yokken.sen bunu neden böyle yaptın vs.Gerilirse gerilsin giderse gitsin efendim. Ne hakkı var koskoca insanın çocuğu hıçkırarak ağlatacak kadar korkutmaya?
Otokontrol denen bir şey var. Hakim değilse zaten onlara baktırmamak en iyisi..
Ben pimpirikli bir anne değilim. Yeri gelir ben de bağırırım çocuğuma. Ama anlaşılan sizin anne babanız da varken dede bey şımarmış..
zaten belki de annem babam var diye yaptı da.. iki insan görünce varlığını kanıtlamak ister gibi garip şeyler yapıyor.önceden eşime kızardı çocuk yokken.sen bunu neden böyle yaptın vs.
İnsanlar geliyor 60-70 yaşına ,Merhaba,
Ben çalışıyorum ve oğluma haftada 3 gün kayınvalidemler bakıyor.
Bir akşam bizde toplandık ve 2 yaşındaki oğlum yere yiyecek attı.Kayınpederim de çok sert bir şekilde azarladı.
O an o kadar sinir oldum ki, kayınvalidemi uyardım hep mi kızıyor benim oğluma dedim.Olur mu dedi onun için ölecek dedesi çok seviyor dedi.Oğlum hıçkıra hıçkıra ağladı.Tabi bende moral sıfır.
Sonra ortam normale döndü,eşimde çok şımardı ama haketti dedi.Hala düşündükçe deliriyorum.
Ben oğluma kızdığım zaman o kadar içli ağlamaz.
Bir taraftan da oğlum babannesini görünce ona gitmicem demez hiç,dedeye gitcen mi dediğinde koşar gider.
Zaten bu yaşta kin tutacak değil ama, ya ben yokkende bu şekilde bağırıyorsa oğluma..
İçim çok kötü arkadaşlar, bu durumda ben ne yapmalıydım..
İşten çıkasım geldi arkadaşlar..Bana bir akıl verin ben napayım...
2 yaşında canım, dedeye gitcen mi dediğimizde dedeye gitcem diyor.ben işten gelince onlardan ayrılmak istemiyor bana diyor ki sende gel burda otur kayınvalidemlerin evinde yani.arada kızdığından emindim ama.. çok sert tepki verdi.inşallah bağırmıyordur
ama inanın bakıcıya teslim etmektense babaaanne dede en iyisi gerçekten
canları ciğerleri... ama kv nize söylememeniz çok iyi olmuş
bu arada hani çocuk kin tutmaz diyorsunuz yaa tutar onlar bilirler kim iyi davranıyor kim kötü davranıyor
kaç yaşında çocuğunuz?
2 yaşında canım, dedeye gitcen mi dediğimizde dedeye gitcem diyor.ben işten gelince onlardan ayrılmak istemiyor bana diyor ki sende gel burda otur kayınvalidemlerin evinde yani.arada kızdığından emindim ama.. çok sert tepki verdi.
o an çok sinirlendim, aslına bakarsanız bana da dedem bağırmıştır zamanında.ama zaten çok aramızda iyi olmadığından herhalde o şekilde bağırması beni çok gerdi.bence hergun olmadığı müddetçe bir şımarıklıkta kızılması normal dedeler torunlarını sever bence haksızlık etmeyın çocuktur bu ağlar geçer... çocuklarımızı bu kadar kırılgan yetıştirmeyelım hıç bağırmadan kızmadan bır çocuk buyumez ...
zaten belki de annem babam var diye yaptı da.. iki insan görünce varlığını kanıtlamak ister gibi garip şeyler yapıyor.önceden eşime kızardı çocuk yokken.sen bunu neden böyle yaptın vs.
Çıkın işten bakın evladınıza.Merhaba,
Ben çalışıyorum ve oğluma haftada 3 gün kayınvalidemler bakıyor.
Bir akşam bizde toplandık ve 2 yaşındaki oğlum yere yiyecek attı.Kayınpederim de çok sert bir şekilde azarladı.
O an o kadar sinir oldum ki, kayınvalidemi uyardım hep mi kızıyor benim oğluma dedim.Olur mu dedi onun için ölecek dedesi çok seviyor dedi.Oğlum hıçkıra hıçkıra ağladı.Tabi bende moral sıfır.
Sonra ortam normale döndü,eşimde çok şımardı ama haketti dedi.Hala düşündükçe deliriyorum.
Ben oğluma kızdığım zaman o kadar içli ağlamaz.
Bir taraftan da oğlum babannesini görünce ona gitmicem demez hiç,dedeye gitcen mi dediğinde koşar gider.
Zaten bu yaşta kin tutacak değil ama, ya ben yokkende bu şekilde bağırıyorsa oğluma..
İçim çok kötü arkadaşlar, bu durumda ben ne yapmalıydım..
İşten çıkasım geldi arkadaşlar..Bana bir akıl verin ben napayım...
bence çok takılmayın derım kendınıze dert etmış olursunuz hem eşinize bunu çok sık soylersenız emın olun gerılır bazı şeylerı gormemek gerekıyor sanırım huzurlu olmak için...o an çok sinirlendim, aslına bakarsanız bana da dedem bağırmıştır zamanında.ama zaten çok aramızda iyi olmadığından herhalde o şekilde bağırması beni çok gerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?