Hayir ben zaten bunu düşünüyorum. Çalışmayı düşünüyorum. Yanliz eşim çalıştığı parayı eve verecek diye bu bile içimden gelmiyor.Ay artık sizin gibilere üzülmüyorum ben ya.Millet senelerdir basbas bağırıyor aynı ev olmaz, ev ev üstüne olmaz diye.Hala size ev bile acamayacak ,maddi durumu olmayan adamların ailesiyle oturmayı kabul ediyosunuz,e hakediyorsunuz bu muameleyi kusura bakmayın.Şimdi ailenin yanına git ,ayrı ev tutulmazsa dönmem de desem ben kocamı seviyorum bırakıp gitmem kötü gelin olurum dersin.O zaman yapacak bişey yok sihirli değnek yok elimizde neticede.
valla benim çocuğum ezildiğini benden saklayacak asla affetmem ben onuBen o sorunlardan sonra aileme yansıtmıyorm ki ne zaman arasa ne zaman kızım bi sıkıntın var mı dese o üzülmesin diye yok baba diyorum . Anlayın çok seviyorum babamı gerçekten bu dünyadaki en değerli varlığım o benim . Tüm cabam sabrım onun için
Emin olun çalışmamı dört gözle bekliyorlar....millet ezmeye meraklı onu anlıyorum bi şekilde. ben kız ailelerini anlamıyorum. hadi kızınızın kafası basmadı he dedi. niye izin verdiler aynı evde oturmanıza. iş bulabiliyorsanız iş bulup çalışın belki o zaman ayrı eve çıkmaya durumunuz olur. bunun için eşinizin ailesinden izin istemeyin ama.
Ben o sorunlardan sonra aileme yansıtmıyorm ki ne zaman arasa ne zaman kızım bi sıkıntın var mı dese o üzülmesin diye yok baba diyorum . Anlayın çok seviyorum babamı gerçekten bu dünyadaki en değerli varlığım o benim . Tüm cabam sabrım onun için
Sonunda biraz yapıcı konuşan biri... Allah razı olsun.
Lütfen yorumları yapan bazı insanlar Bu kadar yıkıcı olmayın ne yapayım siz hiç mi hata yapmadınız. Hata işte ne yapayım ? Zamanı geri çevirmemem ki yada istediğim birşey olmadı diye evliliğimi bitiremem ki .......
Emin olun çalışmamı dört gözle bekliyorlar....
Senin çalıştığın parayı mı eve verecek kocan anlamadım?Senin sevgili kocan pasif değil ben sana söyleyeyim işine böylesi geliyor.Sen sus ama yuvan dağılmasınHayir ben zaten bunu düşünüyorum. Çalışmayı düşünüyorum. Yanliz eşim çalıştığı parayı eve verecek diye bu bile içimden gelmiyor.
Ben sizi de anlıyorum. Ama ruh halimi anlamaya çalışın. Mantıklı bir fikir bekliyorum kimse üzülmesin. Ve bende artık üzülmeyim. Zaten yapacak bişey yoksa artık ben insanları bu kadar alttan almayacağım. Bir seçim yapmam gerekirse kendimi seçeceğim bu sefer . Bu şekilde hayat geçmez farkındayım.Iyide senin kocanda sorun var.Sen insanlarla dalga geçer gibi kocam napsın dersen yıkıcı da olurlar.Evlenmeyi biliyorsa ezdirmemeyi de bilecek.Öyle ilkokul çocuğu gibi ailesinden korkuyorsa evlenmeyecekti.
Ama sana ne desek boş ,anlamayacaksın muhtemelen.
Birikim yapabilirim . İsterlerse de asla vermem o kadar uzun boylu değil. Benim kendi kazandığım parayı alamazlarÇalışma durumunuz var mı peki? Çalıştığınızda bütün maaşınızı isterler mi yoksa ayrı ev için biraz birikim yapabilir misiniz?
Hayir zaten baya uzak uçak ile 1 buçuk saat. En az 6 ayda bir gideceğimi biliyorlar .İyi de baban bu yaşadıklarını duyunca daha çok üzülmeyecek mi? 5 aydır görmüyormuşsun daha ne kadar gitmeyeceksin mesela hiç anlamayacak mı baban neden gelmiyorsun kızım demiyorlar mı?
Birikim yapabilirim . İsterlerse de asla vermem o kadar uzun boylu değil. Benim kendi kazandığım parayı alamazlar
Hayir benim çalıştığım değil kendi çalıştığı. Şuana kadar vermiyordu. Zaten işi de yolunda gitmiyordu pek. Ama artık eve verecek. Ve o eve vereceği için ben çalışmak istemiyorum .Senin çalıştığın parayı mı eve verecek kocan anlamadım?Senin sevgili kocan pasif değil ben sana söyleyeyim işine böylesi geliyor.Sen sus ama yuvan dağılmasın
Ben sizi de anlıyorum. Ama ruh halimi anlamaya çalışın. Mantıklı bir fikir bekliyorum kimse üzülmesin. Ve bende artık üzülmeyim. Zaten yapacak bişey yoksa artık ben insanları bu kadar alttan almayacağım. Bir seçim yapmam gerekirse kendimi seçeceğim bu sefer . Bu şekilde hayat geçmez farkındayım.
Hiç öyle fevri hareket etmedim . Bilmiyirum . Ama kesinlikle kavga çıkacaktrO zaman neden çalışmanızı dört gözle bekliyorlar?
Bence çalışın. Hiç bir şey olmazsa bu insanlara muhtaç olmazsınız o bile bir kazanç. Üstüne birikim yapabilirseniz iyi kötü iki parça eşya için, üstüne iki asgari ücretle bile geçinirsiniz. Aileniz de sizin evinize arada gelir hasret gidersiniz.
Bir de sömestrde ben gidiyorum derseniz ne olur?
Ben sizi de anlıyorum. Ama ruh halimi anlamaya çalışın. Mantıklı bir fikir bekliyorum kimse üzülmesin. Ve bende artık üzülmeyim. Zaten yapacak bişey yoksa artık ben insanları bu kadar alttan almayacağım. Bir seçim yapmam gerekirse kendimi seçeceğim bu sefer . Bu şekilde hayat geçmez farkındayım.
Hayir benim çalıştığım değil kendi çalıştığı. Şuana kadar vermiyordu. Zaten işi de yolunda gitmiyordu pek. Ama artık eve verecek. Ve o eve vereceği için ben çalışmak istemiyorum .
Hiç öyle fevri hareket etmedim . Bilmiyirum . Ama kesinlikle kavga çıkacaktr
Niye eve veriyomuş?Hayir benim çalıştığım değil kendi çalıştığı. Şuana kadar vermiyordu. Zaten işi de yolunda gitmiyordu pek. Ama artık eve verecek. Ve o eve vereceği için ben çalışmak istemiyorum .
Zaten sömestr da. Gitmezsem. Susup sükunetle hain planlar yapacağım. Allah im kafayı yicemBu kadar saçma aile yapısında kimsenin üzülmediği mantıklı bir fikir imkansız. Aslında bakmayın bu insanlar üzülmez. En fazla sinirlenirler ama siz zaten mevcut durumda üzülüyorsunuz bırakın da siz sevinin onlar da sinirleniyorlarsa sinirlensinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?